Fiv in Europa ( 22 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny eu am trimis mail la urmatoarele adrese: office@wunschbaby.at si la ana.fischlmaier@wunschbaby.at iar de sunat am sunat la urmatoarele numere: 004318777775 care cred ca al Anei si la 004318771530. Asta e tot ce am de la wunscbaby. Nu stiu datele la cealalta clinica. Sper sa iti fie de ajutor. Bafta. Cel mai bine e sa suni. Asa vei obtine un raspuns mai rapid. Insista la ei.

Hpo eu am sangerat din sapt 7 de sarcina pana in sapt 14. Am avut vreo 3 hemoragii urate iar in rest sangerari maronii zilnice.
Ecografie se face si daca sangerezi. Eu asa am facut. Tu esti din Bucuresti am vazut. Daca vrei iti pot da nr de telefon al dr meu. Il suni ii spui problema si sigur te primeste. macar stai linistita. Daca il vrei trimite-mi PM.

elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MIKI IMI PARE TARE RAU,DAR TOTUSI POATE MA EXISTA O SPERANTA DACA NU TI-A C.M.

iana

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Miki imi pare foarte rau, cuvintele.mi sunt goale.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Salutare fete dragi,
N-am mai scris de mult pe-aici ca nu prea am avut ce sa spun (vorba aia, mi-am vazut sacii-n caruta...) dar de intrat, intru mereu sa va citesc. Azi vad ca vestile nu sunt bune, Miki, imi pare tare rau, dar trebuie sa fii puternica, capul sus, e si maine o zi! Ce nu te doboara, te face mai destept (si mai plin de hormoni), data viitoare o sa stii mai multe!
Hpo, sangerare am avut si eu la ambele sarcini, la prima a fost de prost augur (unul dintre cei doi embrioni prinsi se deslipea incet dar sigur) si la a doua, unde s-a prins doar unul, am avut sangerari doar pana la 9s, ce-i drept slabe cantitativ si mai degraba maronii. Insa imi amintesc ca si la prima si la a doua am eliminat la un moment dat mici cheaguri, mai degraba firicele si iti inteleg panica. Sfatul meu e sa maresti doza de progesteron (asta mi-a spus doctorul - in caz de sangerare sa dublez doza, eu luam 2 duphaston si am marit la 4), la mine a functionat. Iti tin pumnii!
Fire, vad ca te mai bagi odata! Bravo, fata mea, lupta si vei reusi! Sunt cu ochii pe tine, daca mai vii pe la Viena, sa ma anunti, poate ne si vedem. Eu am ramas consemnata aici, nu mai am voie sa ies din Austria, sunt in pericol sa nasc prematur (rau), daca doamne fere mi-o trebui repaos la pat, am pizdit-o, ca sunt singura si fi-miu e un terorist, daca nu-l alergi ca pe un husky devine instrument de tortura... Da, mie mi se deschide colul ca si data trecuta, numai ca acuma cu o luna jumate mai devreme... Deocamdata l-am legat cu sfoara (nu glumesc, aseara eram sa fac stop cardiac, bagam un ovul inofensiv care sa regleze flora si am dat cu degetul de un capat de snur cu multe noduri marinaresti, la inceput nu mi-am data seama ce-mi atarna...) Eu aveam un singur dor, sa mai vin la romanica la epilat, cosmetizat, tratat, mani, pedi alea alea - fetele din Austria stiu de ce... Si eventual ne-ar fi prins bine sa-l vedem si pe tata lu' bb mai des de 2 zile pe saptamana (ca banii vin de la romanica), dar orice lucru mare se cladeste cu sacrificii, asa am invatat eu la scoala de la Ana lu' Manole si in consecinta dau cu lama si suspin... Si fi-miu spune mereu "repara tati" "pune tati" "sterge tati" "pupa tati" "bine tati" si eu ii zic ca da, "bine tati, dar nu bine azi, bine abia bineri..."
Hai ca m-am intins aiurea cu ale mele, nu asta era intentia, voiam sa mai fac prezenta, putina galerie si de ce nu, sa ma laud cu noua mea semnatura, deie domnu sa se ia la toate fetele!

Va tin pumnii (din umbra), Miki, nu-ti mai bate capu' cu capsunile ca n-ai gresit tu cu nimic!

P.S. Statistic vorbind, ar trebui sa urmeze un val de "succesuri" deci va doresc sa fiti pe val!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 19+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

elenada multumesc frumos!sa fie cu noroc!normal ca la ei insist, ca vreau si eu o fata si un baiat ca tinesa nu pleci de pe aici ca am nevoie de tine de acum inaintesi pe burticama duc mai tarziu la birou la sotul meu ca de acolo trimit mailu sau sun ca ma ajuta contabila,,,,deja zburd de bucurie,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mikisor of of .....multa putere draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Li_am, ce ma bucur ca mai stiu de tine... nu ma bucur ca nu sunt toate vesti bune insa. Ah, si imi place ca te-ai orientat spre "toata" paleta de pastel la culorile carucioarelor deci aveti si o fetita... ca la carte
Deocamdata nu stiu catre ce meleaguri o sa ma indrept: ca Austria, ca Ungaria, ceva locco... tot bag degetul in mare, da' mi-l scuipa inapoi

Bryny pt Goldeness pot sa te ajut eu... mai da inca o data mailul, uneori le intra in spam (adresa de pe site:office@kinderwunschzentrum.at) si adauga si Tanja.Otte@kinderwunschzentrum.at, pentru siguranta.
Pentru telefon, sa ai grija sa te situezi in intervalul mentionat pe site: de luni-joi, intre orele: 9:00-12:00am si 2:00-4:00 pm, iar vinerea doar 9:00-12:00am . Altfel, iti intra robotelul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny trebuie sa faci comanda pt fetita si baietel. Daca faci comanda asa o sa fie.. Nu plec eu de aici dar dupa 18 iulie o sa intru mai rar ca devin mamica si mai greu cu timpul. Dar atunci cand voi avea timp voi intra sa vad ce fac fetele mele dragi. Tare mi-ar place sa nu va mai gasesc aici si sa va mutati toate la odisee.

elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hpo spune:

ELENADA, nu stiu daca ti-a ajuns PM, nu imi merge netul din cauza ploii, presupun...da, as vrea nr de tel, multumesc mult. Scurgerile sunt azi mai degraba maronii, ieri a fost cu sangerare si cheag si de atunci nu mai am liniste. In capul meu, sarcina aia idilica din filme si cu sangerarea nu au nici o legatura...acum ma confrunt cu realitatea. LI_AM, o sa maresc doza daca imi raspund cei din austria, la mail nu au zis nimic insist si la tel. La pranz iau 2 progynova +2 duphaston, am omis in mesajul anterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Buna Miki,
uite tratamentul de sustine:
Clexane injectabil- 0,4/zi incepand cu o zi inainte de embriotransfer sau dupa punctie pana la sfarsitul sarcinii.
Medrol 4mg/zi( o pastila /zi!!!#8212;scuza neuronul gravid !!)#8212;din prima zi de ciclu pana la BHCG si daca e bine cam pana la sfarsitul sarcinii. ( nu se mananca cu sare pe cat posibil)
Aspenter- 2tablete /zi dupa transfer pana prin sapt 12.- se intrerupe gradual
Estrofem 2mgX2/zi( 2 pastile /zi la noi se gaseste de 1mg asa ca trb luate cate 2 de 2 ori) - dupa transfer pana in sapt . 12-13 dupa care se intrerupe gradual #8211; inca o sapt cate 1/zi si apoi stop. ( cred ca asta se da in functie de nivelul estradiolului ca se poate da si 3/zi)
Progesteron ovule- Endometrin- 3X100mg/zi/la 8 ore( se incepe dupa punctie pana in sapt . 14-15 se intrerupe gradual)
Progesteron injectabil- 100ml/zi in fiecare zi ( se incepe dupa punctie pana in sapt . 14-15 se intrerupe gradual)
Acid Folic #8211;4mg/zi cu vreo luna inainte de ET pana la sfarsitul sarcindupa punctie pana in sapt . 14-15 se intrerupe gradual)

De la mine putere :
Magneziu- 1tableta /zi - cu o luna inainte de ET
Elevit- 1tableta/zi- cu o luna inainte de ET

Nu m-a lasat sa iau No-Spa#8212;cica la ei nu se da nimic pentru contractii doar daca sunt insuportabile. Eu am luat magneziu si m-am rugat sa aibe acelasi efect.

In prezent mai iau si le voi continua cam pana la sfarsitul sarcinii :
Medrol 4mg/zi( o pastila /zi
Clexane injectabil- 0,4/zi ( o injectie pe zi)
Magneziu- 1tableta /zi
Elevit- 1tableta/zi
Acid Folic #8211;4mg/zi

Pupici,
Heleny 26+ +
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009

Mergi la inceput