Fiv in Europa ( 22 )
Raspunsuri - Pagina 19
Iyoana spune:
Mikisor drag ma rog sa fie bine!
Doamne ajuta sa nu suferi inca o data! pup mult!
auzi, dar unde ai facut mataluta FIV-ul? ca eu am pierdut sirul evenimentelor...
iyoana
Viata e atat de rozzzz!
iana_mari spune:
Miki iti scriu aici ca am uitat sa-ti zic .Petele si stagnarea bhcg au fost pt. ca se oprise al treilea embrion din evolutie.
Sa nu opresti trat.
iana
8+ 

miki-miki spune:
Iana
multumesc pt rasp de pe PM. Ma doare un pic burtica, nu stiu dc e de bine ori de rau, e ca o presiune acolo. Sangerare nu am deloc.
Goldi
Iyoana
, am facut tot in Germania la clinica Kinderwunschzentrum Mittelrhein din Neuwied, ICSI fara biopsie deoarece am gasit cativa
buni.
Goldi am repetat Bhcg pt ca am vrut sa vad dc creste, nu am avut nici un simptom ca se intampla ceva, din contra aveam simptome de sarcina din plin. Dar tratam hormonal m-a afectat mult, la sf lui aveam si simptome de greata de la el... deci posibil sa confund simptomele.
Blanche, Freyes, Elenada, Goss
multumesc.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Mikisor, nici o sarcina nu seamana cu alta, singurul lucru sigur este ca nimic nu este sigur ... si cand spun asta ma gandesc la cele mai bune sensuri .
Doamne ajuta ca bb-ul sa fie sanatos !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
oanademunck spune:

Mikinu-ti fa singura rau cu atatea ganduri, ce se intampla acolo nu poti controla in nici un fel dar stresul sigur nu ajuta....de data aceasta trebuie sa fie bine!o fata atat de buna ca tine merita cu varf si indesat!!

Noi fost ieri la intalnirea lunara cu doctorul (care a fost premiat ca primul ginecolog din belgia doctorat in genetica).Daca pana acum nu-l credeam cand mi-a scos-o iar 'la tine e cauza genetica' in camera aia tapetata cu diplome si articole de ziare ce naiba sa mai zic....culmea e ca mi-au venit analizele genetice- dar bineinteles ca barbate-miu le-a uitat in posta deci ne-am dus la docotr fara ele- e pe rezultatele alea n-am frate nimic poztitiv totul e in limite genetice normale...s-o referit la morfologia genetica a ovocitelor cred ...oricat am incercat eu s-o dau pe vina spermei cica de nucleii mei tine. S-a mai uitat o data pe medicatie si a zis ca ramane la prima sugestie respectiv doar Fostimon
. L-am intrebat de combinatia fsh lh si mi-a raspuns ca din cauza nucleilor ovocitelor mele (explicatia a fost in olandeza deci nu stiu termenii exacti) un astfel de tratament nu ar da rezultate nici in cele mai mari doze. Si ca la mine fostimonul este cel care crede el ca merge cel mai bine. E drept mi-a marit insa doza ar trebui sa incep cu 4 fiole
A si ceva interesant pt toate din ce mi-)a zis el. L-am intrebat de transfer la 24-48 de ore si mi-a zis ca nu e sustinatorul acestei idee, pt ca mucoasa uterina nu este pregatita la 24-48 de ore dupa ovulatie pentru a prmi embrion, si ca trebuie ingrasata cateva zile , adusa la un anumit nivel si ca de fapt combinatia aceasta endometru bun-embrion 'batran'zi 5 da rezultate bune. Desigur in cazu meu nu va fi vorba never de zmbrion de zi5 decat paote daca face mamaia vrun invitro........
Ma eu am reuntzat la ideea de a avea copii nasctui de mine, pe bune, m-am saturat, e deja muuult prea complicat....vad ca fara sa vreau inconstient am inceput sa ma indepartez emotional, nu se poate nu se poate incerc cat pot dar mai trebuie si sa traiesc...luni de zile am trait in post si rugaciune ca fel de a spune mi-a ajuns vorbesc foarte serios. cele mai proaste rezultate le-am avut cand n-am pus 6 luni tigara in gura si-am mancat si baut tone de fructe vitamine c si alte vrajeli.....ma trezeam vaedeam ovocite pe pereti ma culcam visam ovocite, vedeam ovocite in trafic, in avioane peste tot.M-am saturat de ele pe bune, sunt foarte foarte suparata si satula de ele panan-n gat ..gata termin ca va enervez da m-am saturat!!!!!
miki-miki spune:
Oana
la cat sunt de suparata m-ai facut sa rad cu vizualizarea ovocitelor peste tot. Hai ca poate fostimolul ala scoate ovocite bune, uite si Daniela b
a avut o combinatie de fostimol cu clostybegit parca si acum a si nascut. Deci lasa-te pe mana dr ala ca stie el ce stie.
Fetelor
voi max cate no-spa stiti ca se pot lua pe zi? Ma mai doare burtica si spatele, cred ca bb se lupta si da contractii uterine, nu cred ca sunt semne de CM pt ca ala apare cand dispare corpul galben definitiv iar eu azi il vazui la eco, conform ecografiei are 1,71/1,64. Nu stiu dc erau si alti mai mici ca doar pe asta mi-l masura.
DOAMNE AJUTA!!
goldi spune:
Max 6 pe zi. Il poti combina cu uscosin supozitoare, care va actiona local, 1-2 pe zi si no-spa max 3 pe zi.
Unele fete au recomandare de la dr, din start, no-spa si scobutil supozitoare.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
miki-miki spune:
Goldi nu am dureri mari, nu am nev de supozitoare , vreau sa iau pt ca ma gandesc ca-mi calmeaza uterul si asa il ajut pe bb... iau numai no-spa.
DOAMNE AJUTA!!
Avalon spune:
Oana , iti inteleg supararea... din cate imi amintesc tu numai la FSH nu ai reactionat nemaipomenit, ori FOSTIMON este doar fsh, acelasi lucru cu GONAL sau PUREGON, doar numele producatorului difera... iar Daniela_b a facut o schema destul de elaborata in prima parte a stimularii doar cu fostimon -tablete (atentie) si apoi in a doua parte combinatie cu menopur, deci i-au introdus LH in a doua parte a stimularii...
Acum sa-ti spun un lucru, este evident ca niciun doctor din lumea asta nu va recunoaste (mai ales unul cu diplome multe pe pereti) ca o pacienta care nici macar nu-i este colega de breasla, vine si-i pune o schema de stimulare pe masa stie mai multe decat el care a studiat de s-a rupt cine stie cate zeci de ani si si-a dat n doctorate in domeniu, never!!!
Nici macar o doctorita ginecolog care are cabinetul in cartierul in care locuiesc eu si la care mergeam pentru monitorizari, sa vad cum mai ovulez, etc si care avea la fel ca si mine probleme de fertilitate... cand ma duceam isi lua notite ce analize am mai descoperit de facut si unde m-am dus sa le fac... isi nota constiincios in agenda numele anlizelor... de la cine? de la o pacienta care nu are nici in clin nici in maneca cu medicina...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
18+ 

Laura Ioana