Fiv in Europa ( 22 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki - hormonii de sarcina nu dispar imediat din sange
Asta inseamna ca tu continui sa ai simptome chiar si cand o sarcina e oprita din evolutie.
Din pacate, asta e chiar probata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisu nu mai pot repeta pt ca am facut pregnyl. Nu-mi ramane decat sa astept sa treaca timpul. Cm nu-mi va veni atata timp cat iau utrogestan , sunt patita de la ultima sarcina ... nu-mi mai ramane decat sa vad dc apare ceva la eco .

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Miki, ce doza de pregnyl ai facut ?
Stii ca, din pacate, sta destule zile in sange - 2500 UI pana la 7 zile.
Nu faci si estradiolul ? In disperare de cauza, poate il coroborezi cu progesteronul si ne da Avalon vreo formula magica, sa stii cum stai.
Ai avut vreun dubiu de ti-ai dozat bHCG sau din precautie ?
Acolo unde ai facut FIV, ce protocol ai urmat pt MTHFR ?

Mikisor, fii tare si gandeste-te ca daca Dumnezeu nu lasa ACUM sufletelul sa supravietuiasca, inseamna ca are probleme si ca asa este cel mai bine.
Nu te mai chinui !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

miki Nu te ingrijora! ca nu face bine. S-au mai auzit cazuri cand au uitat sa puna o cifra poate e vorba de 1458. Pana nu ti se confirma ceva nu intra in panica!

pishko +22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna fetelor, eu va doar atat si mai aplic cate o reteta de-a vostra pe mine, pe sot(aveti grija ce scrietica s-ar sa-l otravesc putin)
Caz concret de analize "putin incurcate" sunt eu, intradevar nu la bhcg dar la analizele ptr.tiroida,mi-au trecut rezultatul de la T4 si la TSH 7,17(val.norm-0.49 - 4,67)norocul meu a fost ca nu am reusit sa-mi fac imediat prog.la medic si ma impins DD sa ma duc din nou la ei sa-mi verific rezultatul si sa-mi garanteze ca sunt ok. tot un laborator de renume. Totul este posibil, nimic imposibil la noi in Romania.

Succes mult si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Am facut ecograf, sarcina nu se vede inca, i s-a parut ca vede un punct dar a spus ca nu stie sigur dc e sau nu embrionul. Uterul arata ca pt o sarcina iar corp galben am destul. Mi-a spus sa continui cu tratam de sustinere si sa ma duc peste 5-6 zile sa vedem dc apare ceva in uter.
Nu mai sunt optimista, cred ca s-a intamplat ceva in noaptea de vineri spre sambata pt ca m-am trezit in frisoane puternice iar la sarcina cealalta tot asa am patit prin sapt 8 cand s-a oprit bb. De joi cand BHCG era 115 tb sa se dubleze pana sambata dimi , deci minim 230 si apoi a dat inapoi pana luni cand am avut 145. Acum nu-mi ramane decat sa astept si sa ma rog ca bble meu sa fie bine.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Miki, eu am avut frisoane si transpiratii la nivelul capului pana in luna 3.Eu zic ca e de bine si tin pumnii.

Pupici,
Heleny 26+ +
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miki acum am vazut ca esti graviduta. Tinem pumnii stransi sa fie bine si sa ai o sarcina usoara si la termen. Doamne ajuta sa fie bine. Te imbratisez cu drag.

Pisik ce mai faci? Cum mai esti. Pe cand Et-ul?

Va doresc din tot sufletul sa ramaneti toate gravidute si sa aveti sarcini usoare si la termen. Odiseea va asteapta fetelor.

Pupici de la noi

elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Mikisor, iar ai mers pe burtica... evident, nu stiam nimic... nu stiu sa te ajut cu BHCG, iti tin pumnii insa stransi tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Off Miki, sunt alaturi de tine si sper din suflet sa fie bine, poate e ca la Iana ( un bebe care s.a oprit. Da Doamne sa fie bine!

Mergi la inceput