FIV 230

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Iana_mari - n-am cuvinte de bucurie. Felicitari.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana felicitari din inima pentru cele 2 inimioare!!!!!!

denisa multumesc mult de tot! si eu iti urez multa, multa bafta!!!

alrak multam! sper din suflet sa se lase cu burtica la budapesta! m-a programat pe 13 iulie dar fiv-ul il voi face abia in sept deoarece in august chiar nu am cum sa plec de la job...
dezamagita nu cred ca voi fi! oricum, am ramas muta de uimire cand am vazut cat de repede raspund la mail-uri si fac programarile! bravo lor! nota 10!

luca iti tin pumnii!!! bafta multa!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Amzulica ti-am urmat sfatul,nu te uit cand ziceai MA UIT IN OGLINDA SI ZIC :NU TE STRESA.

ALRAK

DANA nu am facut nimic special,doar:
-am mancat o saptamana zilnic oua fierte(cate 2)
-am baut 2l de apa
-am stat 70% din timp in pat
-am mancat piept de curcan, peste,lagume,fructe.....SANATOS

-am fost constipata,dureri de toate felurile,sanii tensionati si grei.
Cam atat,deci nimic special ahh,cu o seara inainte de et am dormit la hotel la Bucuresti(eu fiind din provincie)seara am coborat pe terasa hotelului sa mancam,sotul a luat o carafa de vin rosu pe care am savurat-o impreuna.A fost foarte mistoam uitat de toata procedura si am dormit bine.

Dimineata la ET d-rita imi zizea ca am uterul fff relaxat si e foarte bine.Nu stiu ce tot facea si masura ca a durat mai mult,fata de fiv-rile anterioare.
Eu cred ca a contat,si mai beam cate un pahar si pe timpul stimularii.A nu se intelege ca suntbetiva,dar auzisem eu de la o fata care are tot gemene,LACHIONE
DECI CAM ASTA A FOST,ASA A VRUT D-ZEU,ACUM 5 LUNI MI L-A LUAT SUBIT PE TATAIN TREI LUNI AM AFLAT CA ARE CANCER SI A SI MURIT,EU AMANAND FIV-UL,DAR TOT D-ZEU MI-A DAT DOUA SUFLETELE.

pt. toate fetele.
MAMI_VREAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Iana imi pare rau pt pierderea tatalui.Uite ca Dumnezeu le-a aranjat in asa fel incat sa "compenseze" treburile.Multumim pt detalii.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iana: felicitari inca o data!

Catalina: si eu te

Am mai descarcat si eu cateva poze,inclusiv cu burtica mea de acum, le puteti vedea aici.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Nusy,dar ti-ai revenit bine si cred ca si cu kg. stai bine.
Ingrid e din ce in ce mai frumoasa.Nu ma mai satur uitandu-ma la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Huski - felicitari din suflet
Iana - super veste , ce ti-ai putea dori mai mult ?

Eu va citesc zilnic dar nu ma bag in seama daca n-am nimic interesant de zis.
In rest numar zilele pana la urmatoarea eco pe 7 iulie.

Va pup dulce pe toate

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna39 spune:

Dragelor, sint o tradatoare, nici nu am mai avut curaj sa intru pe forum de aseara, cand am raspuns cuminte incurajarilor voastre, am facut ceva gresit si nu mi s-a trimis mesajul, asa ca am aruncat laptopul din pat si am pufnit in plans.
Deci va multumesc din suflet, conteaza extraordinar de mult faptul ca imi sinteti alaturi, nici nu cred ca as putea sa "inghit" incurajari din partea unora care nu stiu ce inseamna efortul respectiv si dezamagirea. Dar din partea voastra venind ma simt chiar un pic pusa la punct, in sensul bun, adica m-am adunat si o sa-mi vin in fire.

Miruna

Mergi la inceput

Asa, si cum a am verificat ca merge transmiterea sa o iau metodic:
Claudia, multumesc mult, o sa fac toate nalizele
Iana, Dana, voi unde ati facut FIV fetelor? la ce clinic, in ce tari?
Ellanik, mie mi-au zis ca durerile respective pot fi de la punctie, dar mai bine intreaba Dr. (zic si eu...)
Alrak, eu as fi la a 3-a incercare, sa vedem daca imi este recomandata a ceasta a treia. La prima incercare m-am oprit la punctie cand nu am recoltat nimic:( Iti multumesc pentru !
Miruma, intre timp, vad ca ai si luat bebeii acasica, fii cuminte si obisnuiete-i cu cantecele casei tale!
Huski, felicitari!! (si chiar daca te transferi la Odisee, mai viziteaza-ne)
Mirmir, mi-am acivat PM-ul, te rog contacteaza-ma!
Multumesc tare-tare mult tuturor fetelor petntru toate randuletele!
(Si scuze de cat de mult am scris)

Si acum marturisirea: cred ca m-am autosabotat: mi-a fost asa de frica dupa primul esec, incat nici eu nu am crezut nici o clipa ca se intampla. Nu mi-am dat nici o sansa si am dat vina pe altii. Gata cu frica. de acum incolo bag curaj.

Miruna

Mergi la inceput

Bytzi, nu mai stiu cat am avut la FSH-ul, am facut stimulare "categorie grea" Puregon 150 + Menopur 400, si in fiecare zi Diphereline. Nu am auzit doza mai mare... Am obtinut 5 foliculi, 3 ovocite 2 embrioni, unul malformat, celalalt plantat dar ne-lipit. Exact ca in povestea cu zece negrii mititei. Bafta multa!
Te pup si ma duc sa doooorm!
Miruna

Mergi la inceput