Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101
Raspunsuri - Pagina 20
magdita spune:
Libera la mareeee, o sa stau cu burta la soareeee... ![]()

. Gata, am scapat de sesiune si ce usurata rasuflu
!
Madutz
, nu cred ca ti-am spus suficient de mult cat te iubesc
, sper sa nu se inteleaga gresit, ca nu sunt pe invers
, din contra
, insa tu esti in inima mea in orice moment
. Si nu esti singura, mai sunt fete pe forum care imi sunt fff dragi, dar tu imi dai motive mereu sa-mi aduc aminte de ce te iubesc.

Felicic
, scapai, gata, si de ultimul examen si vedem in ce we va vizitam
.
Lilisor
, ascult-o pe MamiLali
ca are experienta cu stresatul inutil de cand s-a gravidit
.
Tinuta
, ti-a raspuns Dr.Feli, daca mai ai intrebari, suntem aci
.
Pony
, mai ai un pic si nasti. Sa ne dai de veste, sa-ti facem galerie
.
Sarrah
, tu pe unde mai umblii?
Aditu, Georgi, Machusica, Aris, Rala si toate fetele nementionate 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
felix76 spune:
Aditu, am vazut mai tarziu, imi pare rau ca n-a fost sa fie dar stiu eu ca tu esti fata puternica si o iei de la capat pana reusesti! 
Magditu
blavoooo! Ai scapat de sesiune incepe marea sexiune!
Va asteptam cu drag sa veniti, numa sa se mai opreasca un pic ploile astea! 
Fete dragute, asa de mult mi-a placut capitolul asta, l-am inceput cu MamiLali graviduta si il terminam cu MamiLili la fel de borti! Sa o tinem tot asa!
PS Dye, nu scrii nica? Ce faci? Cum esti?
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
aerlilian spune:
Offf...de-as putea sa fac cum spuneti...Dar inca ma mai uit in chiloti de cate ori merg la toaleta.Iar astazi am vazut o pata bejuliu mai colorat.Ce spaima am tras...Sper sa fie de la utrogestan...
georgia_c spune:
tamyyy .... 

..cand ajungi la rude sa dai de veste ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
tinuta78 spune:
felix
. Deci din cate inteleg, n-o sa gasesc in farmacie clomifen. Daca nu gasesc o farmacista cu experienta care sa cunoasca si denumirea substantei, trebuie sa intreb de ova-mit ca sa priceapa. Am inteles bine?
Voi ati avut rezultate cu acest clomifen?Din cate am citit ar fi cel mai bland tratament de stimulare. Eu in urma monitorizarilor se pare ca am ovulatie bunicica, dar ptr marirea sanselor de reusita a IA, dl dr mi-a dat sa incerc si stimularea.
lali
, daca vrei sa-mi trimiti si mie reteta de slabire care te-a ajutat pe tine. Mi-e tare teama cu tratamentele astea hormonale.
rala spune:
Salutare fetelor!
Felix draguta, asa sa fie cum zici tu, dar eu zic ca iulie e luna vesela si primeste mai mult de o singura graviduta. 20 de zile de ovulatie zici?
saracul sotulica al tau!
Magdi felicitari. Integralista?
Ii tinem pumnii lui Tamy pe meleaguri straine! Sa fie o reusita.
Gravidutele 100/101 tineti aproape una de alta ca tare mult ajuta sa ai aproape pe cineva in situatia ta, cu fricile si intrebarile tale.
Tinuta, sfaturile de specialitate de la Felix sunt suficiente, eu doar as vrea sa iti spun sa nu te stresezi cu ingrasatul, din care stiu eu de la o simpla stimulare n-o sa explodezi cantarul, plus ca nu e tocmai indicat sa tii regim si sa incerci sa concepi. Mananca sanatos, legume crude multe, fructe, branzeturi si nu ai cum sa dai gres.
Ah fetelor ce senzatie de weekend pluteste pe la mine pe aici...
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
lalitica2000 spune:
tinuta, sa stii ca n-am tinut o cura de slabire dupa vreo reteta anume ci pur si simplu am mancat sanatos, multe fructe si legume, dimineata cereale cu lapte si multa apa si evident fara mancat seara, fara paine, fara sucuri carbogazoase si bauturi alcoolice.
Lali
6+ de mazariche
magdita spune:
Rala
, of course ![]()
.
MamiLali
, deci regimul pentru endo
...
Feli
, incepe sexiunea, dar sa-mi vina sotul acasa, sa nu fiu nevoita sa apelez la un prieten ![]()
. Glumesc, normal, sa nu ma luati in serios
. Dar am asa o stare de bine... ![]()

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
aerlilian spune:
Fetele mele,care e treaba cu scurgerea asta mai colorata?E fireasca,ar trebui sa-mi fac griji?Oricum imi fac...