Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 101

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Lilisor, ia sa te uiti pe prima pagina sa vezi ce bine-ti sta cu funditza mov . Cand ai timp si esti dispusa, te rog si pe tine ca pe toate gravidutzele sa ne scrii povestea reusitei, cu istoric inclus, ca s-o trec pe prima pagina .

Pup toate fetele si o zi linistita va urez . Fug ca am examen la 12 .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Aerlilian FELICIARI
Sa ai o sarcina usoara si la termen!
Nu te mai stresa cu beta, o sa fie bine ( cand ma gandesc la mine asa ma stresam si eu )

Magdita bafta la examen!

Lalitica trebuie sa fie mandra ca ai dat startul luna asta la

Pup toate fetele!

+ 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lilisor , iti doresc o sarcina sclipitoare ... ..sa-l feliciti si pe tati de la noi ..caci i-am zis si lui sosulica de reusita voastra .. si cum ai stat tu micuta cu orele sa te uiti la teste ... ..si cum nu-ti venea sa crezi ..
ma bucur ca ai ajuns la dr t , acum macar esti linistita (teoretic) , psihic , ai certitudinea ca esti gravi , si ca esti sub supraveghere ... asteptam povestea de succes

va pupacesc pe toate si va doresc o zi excelenta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aaa.. si am uitat ..ady , ai mai facut test ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

fetele,
v-am intrebat acum cateva zile de tratamentul recomandat de dr T ptr stimulare, dar cu atatea teste si gravidute m-ati uitat.Va iert ca tare-mi sunteti dragi.
Mie ptr prima luna de stimulare mi-a recomandat 3 medicamente( sa iau ce vreau), dintre care am retinut doar clomifenul, restul..ovi...sau ova.. si inca unul...). La farmacie n-am gasit clomifen si din cate am gasit pe net se pare ca ar fi acest ova-mit. Am inteles bine? Sa cer ova-mit, sau altceva?
Stiu ca rezultatele stimularii difera de la persoana la persoana, dar... voi cum ati reactionat? Ati avut reactii adverse gen greturi, ingrasare...?sau in cel mai bun caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ilenush.... nu te mai gandi la mine, fiecare e cu destinul ei, bucura-te de fiecare clipa, pretzuieste orice , chiar daca nu o sa fii pe deplin relaxata, nimeni dintre cele care am asteptat mult nu cred ca sunt pe deplin relaxate,dar atat cat reusesti, savureaza fiecare clipa, sunt unice , lasa gandurile negre, multumestei Lui DD pt darul primit si o sa fie bine.
Cat despre "De ce nu lasa Dumnezeu sa fie totul in regula pana la capat?" hmm grea intrebare.....poate ca pentru unii gustul fericirii cere sacrificii, sau poate ca incercarile sunt intocmai pentru a ne intari credinta, dragostea , pentru a aprecia toate micile minuni ale Creatorului,poate ca faptele noatre nu sunt intotdeauna pe placul lui DD, poate ca ne-am invatat numai sa primim dar nu sa si daruim ceva in schimb, poate ca suntem prea mici in universul asta ca sa intelegem cum functioneaza lucrurile, poate ca viata noastra nu este data sa fie numai miere, poate ca viata noastra e doar un drum pentru o alta viata....cine stie...pana vom afla secretele universului, trebuie sa multumim pentru ceea ce avem deja si sa ne ridicam oricat de jos am fi.

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Madutz ,mai tare ma doare sufletul...Pentru ca mai mult decat meritai tu de la Dumnezeu,nu stiu cine mai merita...Tu care esti atat de buna si de calda...Am fost si eu la doua biserici in dimineata aceasta.Am primit binecuvantari de la preoti,i-am multumit lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat si l-am rugat sa-mi lase minunea...
Georgic,am vorbit aseara de voi...si-a amintit cu drag de intalnirea noastra de la spermograma...Cat despre teste...nu ti-am povestit tot...Am mers cu unul in mana in timp ce eram la volan si am fost claxonata la fiecare semafor,pentru ca ma uita Dumnezeu privindu-l...
Magdita,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi!
Mada ce frumos scrii tu acolo, si doamne cita dreptatea ai...daca fiecare dintre noi am constientiza toate cele spuse de tine, cred ca am reusi sa ne traim viata mult mai frumos Sa iti dea dzeu putere sa mergi mai departe, si in curind va veni si un bebelus din nou in viata voastra
Georgi nu am mai facut iubita test,nu mai avea rost. Petele cele rozalii s-au transformat in veritabili rusi, burtica m-a durut destul de rau toata dupa amiaza plus seara. Asa ca azi z2, incepe o noua luna. Sper sa nu imi strice vacanta la mare in schimb, mi=a cam dat planurile peste cap, planuiesem sa plecam pe 11 pina pe 21 iulie, era perioada fertila dupa calculele mele, acum data fiind situatia sa nu imi faca vreo surpriza pe acolo, luna asta a venit z23...acum ce noroc oi avea si eu. Am multe nelamuriri , a venit cam la 10 zile de la ovulatie, luam si utro, cum o fi posibil? clar s-a dereglat ceva la mine, ovulez repede si devreme, deci estradiol mare si vine cm repede , deci progesteron putin.......... O sa vad ce imi zice dr de endo.
Lilisor pup fata gravidutza deja
Magdita bafta la examen, ca dupa aia gata esti libera
Felix scumpic, nu a fost sa fie draga mea luna asta, imi pare rau ca v-am indus in eroare, dar am sperat si eu. Dar mergem mai departe. Astept eco de sapt viitoare, poate am scapat de polip macar, ce bine ar fi? Parca tu spuneai odata ca iei tinctura de maldite de zmeur...sper ca nu ma insel. Iau si eu de o luna, 2ml pe zi cu pauza 3 zile la menstra... nu cred ca imi face rau tinand cont de toate dereglarile mele nu?
Mamilali tu cum te mai simti? au inceput greturile in forta?pofta de mancare ceva?
Rala, Aris,Elly,Rocsy,Ana va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

lilishor, ca de la o gravidutza la alta, iti spun sa incerci sa te relaxezi. vorba lui mada, relaxate tottal nu vom fii decat atunci cand ne vom tine puiutii in brate, dar eu de saptaman trecuta mi-am propus sa nu ma mai stresez pentru nimic si sa stii ca imi si iese si este atat de bine...profita din plin de perioada asta de gravideala...

aditzule, o noua luna, o noua sansa, da? Eu am inceput sa am greturi, dar chiar nu ma plang. pentru pofte este totusi cam devreme, n-am manifestat nici o pofta deosebita pana acum.

mada, tare ma bucur cand mai apari pe aici. Aveti grija de voi!!!

tinuta, eu nu pot sa te ajut ca n-am facut niciodata stimulari si nici inseminari.

magda, bafta la ultimul examen!!!

Lali 6+ de mazariche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Madut meu dragut, pentru inima ta mare te iubesc eu pe tine!

Lilisor graviduta emotionata!

Pony, mai ai un pic si naaasti! Nastere usoara si bebic sanatos!

Sorelina

Lali pup motociclista burticoasa!

Magditu bafta la ultimul examen!

Tinuta, bafta la IA! Eu cred ca ti-a recomandat clomifen citrat pe care il gasesti la farmacie ca denumire comerciala sub forma de ova-mit sau clostylbegyt. Celalalt medicament este pregnyl sau ovitrelle si il vei folosi injectabil pentru spargerea foliculului.

Aditu, cum esti?

Rala luna iulie e luna ta!

Eu am intrat in perioada de ovulatie care tine din z 6 de cm pana in z 26 de cm

Pup gascoteca de tutunici

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput