Oradea * (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Simi cred ca toata te-ai topit

Normal...
Si mi-am adus aminte de ziua in care perusul meu vorbitor (pe care nu-l mai am) mi-a zis prima data: "Simi, hai la mine, hai!"

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut! Eu nu mai am timp aproape deloc de calculator.

SIMI , da, dar perusul repeta mecanic, pe cand Maria ti-o spune din toata inima!

DARIA, e tare scumpa Sela, se mai trezeste noaptea sau s-a obisnuit?

Nu mai pot scrie ca urla....

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salut!
cum sunteti?

Am avut o experienta horor, ieri, pe vremea aia faina.Nu stiu ce fras cautam in curte, cand tuna si fulgera mai tare.La un moment dat, a trasnit fix in stalpul de curent, s-a auzit ca un sfarait si a cazut curentul.Normal ca m-am baricadat in casa cu Andrei si am lasat toate roletele.Ioi!

Ziceti si voi ceva, pana imi mai fac timp sa intru!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

neatza si o saptamana faina tuturor!!!
Noi suntem in toiul pregatirilor, duminica merge trupa in tabara va fi premiera pt Lili

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutari si de la mine.
E friggg si mai e si luni
Mi-am inceput dimineata alergand la posta de la zig-zag ... evident nu mergeau calculatoarele asa ca mai merg o data ... plus diseara ma duc iar la dintzarosh
Am de lucru oleaca, insa astept we-ul insorit

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nici noi nu suntem ff bine

Daria-tin pumnii la dintzarosh.

Gabi-Unde in tabara?Felicitari Lili

Cris-ioi bine ca n-ati patit nimik..eu sunt ingrozita de furtuni.

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Ieri am ajuns acasa din locuri mai calduroase pe la ora 20 ( de fapt am vazut noi din masina ca lumea e imbracata gros ma rog cu maneca lunga dar noua ne era cald in pantaloni scurti si tricou in masina) si am inghetat de frig de la masina pana in bloc.

cristina-bine ca n ati patit nimic.

daria-succes la stoma!

gabi-impacheteala rapida, sper sa nu va tina pana sambata ...

simina-ce frumos cadou ti a facut Maria!

Mergi la inceput

Pfuaaai, ce vreme oribila si tot asa se arata pe zilele urmatoare

Eu deja intru in trepidatii, pe 3 iulie plecam cu Luca, sotul si maica-mea in Maramures, la nunta verisoarei mele si stam vreo sapt., sa mergem si prin Sighet ca acolo am copilarit verile si n-am mai fost de 12 ani, de cand s-au mutat bunicii mei. E primul drum mai lung al lui Luca si am emotii, am inceput deja sa fac listele si e incredibil de cate lucruri are nevoie asa un omulet.

Am o intrebare la voi: ati mai fost in ultimul timp cu masina spre Satu Mare? E chiar asa prost drumul pe cat se zice? Ca sotul a citit undeva ca ar fi cel mai prost drum din tara Nu stim ce sa facem: sa mergem prin Satu Mare si facem 200 km pana la Baia Mare sau prin Cluj si facem 300? Ca daca e f. prost prin Satu Mare ma gandesc sa nu fie cam tot atata ca si timp...

GABI, distractie placuta in tabara la copii!
Va pup, fug ca e pe foc mancarea lui Luca...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni sotul meu face saptamanal drumul Oradea-SM,mi-a spus ca se poate merge pe el cu 70-80,sunt unele portiuni si mai bune,nu e asa cum e cel spre CJ,da nu e asa rau sa nu poti merge pe el.

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

LAURA multumesc de raspuns, e ok atunci, ca mai demult inteleg ca era varza, inseamna ca l-au mai peticit de atunci.

Monica, mami de Luca

Mergi la inceput