Vrancea (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele prietene, va multumesc din suflet pentru urari si pentru ca nu ne-ati dat uitarii!

Andreia draga mea, la multi ani frumosi si sanatosi cu toata inima iti urez. Sa fii fericita si impreuna cu Bia sa traiesti tot ce-i mai frumos si mai de pret: iubirea si bucuria! Te imbratisez cu drag. Nu-ti face griji ca nu ne-am vazut. Desi mi-ar fi placut tare mult, stiu bine ce inseamna sa fii pe fuga si in plus eu stiu ca prietenii adevarati adesea este suficient sa gandeasca bine unii despre ceilati si vor simti cand gandurile li se intalnesc. Te pup cu drag si inca o data la multi ani!

Roxi iti multumesc tare mult pentru urarile tale frumoase! Sa dea Domnul sa se implineasca cele care ne sunt de folos dintre cele pe care le gandim! Stii de multe ori m-am blocat amintindu-mi o vorba: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca! Dar la fel de adevarat este si faptul ca pana nu traiesti o experienta nu ai de unde sti daca ai ratat ceva sau nu. Ce bine este ca aveti parinti care sa vina si sa va ajute sa cresteti bebe mic! Este mare lucru. Eu stiu asta foarte bine pentru ca la Tudor am avut din plin ajutorul tuturor; tata socru sta de 2 ani la noi si deja face parte din familie (Tudor este convins ca orice familie are o mama, un tata, copii si un Nelu ). La un moment data l-am intrebat pe tata socru (mai in gluma mai in serios) ce-ar face daca am hotara sa plecam din tara si mi-a raspuns foarte simplu: pai as veni cu baiatul meu (adica Tudor ). Asta inseamna dragostea de bunic.

Va imbratisez si va doresc tuturor o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andreia draga, iti transmit sincere urari de la Multi Ani cu sanatate si fie ca tot ceea ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca! Ma alatur si eu Simonei si iti doresc sa ai parte de multa iubire, fericire si numai bucurii!

Scuze ca nu mai reusesc sa scriu, dar sunt in inchidere de la luna la serviciu si ajung foarte tarziu acasa...

Roxana
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Simo si Roxana, va multzumesc pt uarari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andreia,La Multi Ani,multa sanatate,impliniri si tot ce-ti doresti!
Scuze pentru intarziere...,zilele astea sunt tare abatuta,simt ca a inceput din nou calvarul...Ieri am fost la Medcenter sa recoltam sange pt analize,in vederea internarii la Tg Mures si dupa ce l-au intepat pe Rares au realizat ca nu-i gasesc vena,asa incat au lasat-o balta,pt ca Rares deja plangea foarte tare si incepuse sa se invineteasca si ne-au trimis la Spitalul Municipal sectia pediatrie.Acolo am ajuns cam tarziu,era ora raportului de garda si mai trebuia sa asteptam,dar Rares era nemancat,trecuse demult ora de masa,asa incat am renuntat.Ne-am dus astazi si din fericire n-a fost cazul decat de o intepatura,dar atat de tare a plans puiul mic... 4 eprubete de sange au trebuit sa recolteze offffffff.......
Saptamana viitoare tb sa sunam la Tg Mures sa vedem daca e totul ok,daca au locuri si daca ne putem duce pe 15 sept,asa cum s-a stabilit.Ma rog zilnic Bunului D-zeu sa faca o minune si sa nu fie cazul de interventie acum,sa ramana doar cea de la 1 an.Doamne ajuta!

Va pup si va multumesc din suflet tuturor pentru urarile de bine.Imi cer mii de scuze ca nu mai apuc sa raspund prompt si la toate mesajele,dar sunt intr-o stare de nedescris si nici cu timpul nu stau prea bine.

O zi buna tuturor!

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Andreia, La multi ani!!! Multa sanatate si sa ai parte numai de impliniri!!!

------------------------
30+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui helbi
Dana, sarcina usoara in continuare. Mai ai putin......
Andreia

Multumesc mult. Mult a fost, putin a mai ramas.

------------------------
31+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Sim, bine ai revenit pe la noi! Multumesc ptr urari.
La multi ani si din partea mea!Cu scuzele de rigoare, ptr intarziere. Multa sanatate tie si familiei tale.

Roxana, asteptam pozici.

Flori, draga mea, imi pare asa rau ca treceti prin chinul asta. Ma rog la Dumnezeu ptr voi, ptr Piscotelul vostru...sa fie bine.

------------------------
31+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Flori si Dana, va multumesc din suflet pt urari!

Flori, draga mea, ma doare pe mine sufletul cind citesc, imi inchipui ce e in al tau. Insa, nu itzi pierde sperantza si nu te lasa prada depresiei. E o perioada f. grea pt voi. Insa, cu ajutorul bunului Dumnezeu vetzi reusi. Piscotel va invinge! Ne rugam sa nu fie nevoie acum de acea interventie si analizele sa.i iasa bine. Ai incredere si, oricind ai nevoie de ceva, te rog sa apelezi cu incredere. Vom face totul, si aici imi permit sa vorbesc nu numai in numele meu, sa te ajutam!

Dana, sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Danuta .Sarcina usoara in continuare si multa sanatate.

Andreia .Intr-adevar,e foarte greu...Pana acum,viata noastra a fost foarte lina si fara probleme,de asta cred ca ne simtim doborati acum...E cumplit sa stii ca ai puiul cu probleme...Sper ca DD sa ne ajute sa trecem peste hopul asta mare din viata noastra...

Rares e bine,e din ce in ce mai dulce,ne zambeste toata ziulica si e tare vesel.A inceput de cateva zile sa stea singurel in fundulet,insa se mai arunca pe spate,drept pt care nu-l pot lasa inca nesupravegheat pe covor.Nu se taraste inca si nu merge de-a busilea,dar cred ca astea le v-a face mai greu,pentru ca el este hipoton.Cel mai mult ii place seara,dupa baita,sa stea in fundulet pe canapea,cu mami si tati langa el,sa vorbeasca pe bebeluseasca lui si sa ne zambeasca .

Pupici tuturor

------------------

Mergi la inceput

In sfarsit,m-am invrednicit sa pun in album cateva poze cu Rares,minunea noastra.

http://community.webshots.com/album/574479523msUTpj

------------------

Mergi la inceput