19 ani...
Raspunsuri - Pagina 2
viviana spune:
Aseara a fost un filmulet despre 13-15 iunie la B1.
L-am urmarit cu fi-mea si i-am explicat ce s-a intamplat, ce a fost acolo si de ce.
La un moment dat mi-au dat si lacrimile.
Am invatat-o ca are niste drepturi pentru care la nevoie trebuie sa lupte.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Aseara a fost un filmulet despre 13-15 iunie la B1. |
Era documentarul www.cinemagia.ro/filme/piata-universitatii-romania-12845/" target="_blank">Piata Universitatii.
Este bine facut, "prinde" atmosfera si e excelent documentat. Poate ca e, totusi, un pic prea "dens" si cam greu de inteles pentru cei nefamiliarizati cu fenomenul.
O varianta prescurtata poate fi gasita aici:
felicia74 spune:
eu imi aduc aminte ura crunta dintre simpatizantii partidelor. FSN versus PNL/PNTCD. Cat de naivi eram...
Eu ma certam cu ai mei... la scoala (eram la liceu pe vremea aceea) nu mai vorbeam unii cu altii, desi pana la revolutie fusesem prieteni. Doamne, urate vremuri!
anangel_lexi spune:
Acum 19 ani aveam 11 ani si tocmai terminam clasa a IV-a. Tin minte ca invatatoarea ne spunea in clasa sa nu intram in vorba cu minerii iar daca ne opresc si ne intreaba ceva de genul cu cine tinem sa raspundem "Cu Romania la fotbal!" Si imi mai aduc aminte de basculantele pline de mineri cu bate
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 27 zile
DarkBendis spune:
Eu aveam 16 ani atunci... Rufus multumesc ca mi-ai adus aminte... sa-mi reamintesc!
Si-mi re-amintesc de profesorul care plangea vorbind de colectia distrusa de mineri la Facultatea de geologie...
Si-mi reamintesc de fosta mea colega de camera de la facultate, care peste 3 ani imi povestea cum intrasera minerii peste ea in camera de hotel (fata venise la meditatii in capitala) si au acuzat-o ca e prostituata! Noroc ca au gasit-o imbracata in trening si cu un maldar de carti si culegeri pe masa...
Si-mi aduc aminte de domnul Gatlan (apare in clipul de pe youtube), tatal lui Micky, cazut la sala Dalles pe 21 decembrie. RIP Micky, promit ca-ti voi aprinde o lumanare in seara aceasta
S-mi aduc aminte de Imnul Golanilor, si Nopti/Doamne, vino Doamne a lui Vali Sterian...pe care le cantam si noi prin liceu in pauze, si cum eram injurati de domnii (acum) profesori de economie, aprigii membri FSN, fostii turnatori care... faceau ce stiau ei mai bine.
Si-mi aduc aminte cum se intrerupsese programul tv si Razvan Teodorescu a aparut mai tarziu in direct spunand cum golanii (nenorocitii aia, care faceau orgii sexuale in corturi, dupa ce consumau drogurile furnizate de cei de la PNL si PNTCD) au atacat televiziunea. Golanii din care faceau parte si o matusa si un unchi de-al meu... care ne spusesera cu totul altceva despre ce se petrecea in Piata. Eu pe ei i-am crezut ... dar majoritatea po****tiei nu avea rude/prieteni in Piata...multi, prea multi au crezut pe RT
Si imi mai aduc aminte de cetatenii bine-intentionati care scandau "noi muncim, nu gandim", de tov. Iliescu. ce multumea minerilor ca au curatat Piata si au sadit flori ...si de sediile partidelor PNL si PNTCD devastate si jefuite... ca deh, oamenii ordinii adica minerii stiau ei ca acolo se ascundeau droguri... imi aduc aminte de un alt slogan mult-apreciat: "Unde e Coposu, ca sa-i rupem osu'"
Inca o data, Rufus, multumesc!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cl spune:
Uh, Maraki!!!
Nu stiu daca l-ati vazut aseara pe Iliescu pe programul national. Butonam telecomanda si am dat peste el. Am mutat imediat. Apoi, mai tarziu , am dat din nou si era tot el. Curioasa, l-am lasat sa vad ce spune. Si mi s-a facut efectiv rau! Individul asta nu are absolut nici un regret, din contra, considera ca a fost buna venirea minerilor! La mai toate intrebarile puse, raspundea ce vroia el, total pe langa intrebari!
In acea perioada eram studenta si l-am auzit si eu chemandu-i pe mineri!!! Este inadmisibil ca dupa atatia ani, vinovatul principal sa ranjeasca fara nici o grija in fata camerelor de luat vederi!!!
In dimineata in care au sosit minerii in Bucuresti, i-am vazut venind. Eram in sesiune si am facut drumul din Regie pana in Polizu, unde aveam examenul, pe jos, scurtand drumul si luand-o prin Gara Basarab si iesind prin Gara de Nord, pe la ghiseele de bilete pentru clasaI. Am intepenit cand i-am vazut cum coborau din trenuri. Erau foarte multi si se incolonau disciplinati. Aveau conducatori de care ascultau cu sfintenie! Toata treaba a fost organizata! Mi s-a facut teama si nu am stiut cum sa o tai mai repede din gara!
Sotul meu locuia in acea perioada in Baneasa si zilnic trebuia sa treaca printre ei, ca aveau tabara la pavilion. Ii era groaza, nu-i venea sa se mai duca acasa! Si imi mai povestea ca minerii faceau controlul actelor prin autobuze si prin troleibuze!!! O data era cu un coleg in masina si s-au trezit cu minerii. El avea buletinul, dor colegul lui avea numai legitimatia de serviciu, pe care scria "asistent universitar". A scapat de bataie numai ca le-a zis alora ca lucreaza la spital!!! In schimb, o colega de-a lor, n-a avut norocul lor. Trecea pe langa Universitate si minerii s-au luat de ea. I-au dat cu batele in cap. A fost spitalizata si dupa niste luni in care s-a chinuit, femeia de nici 40 de ani a murit...
maraki spune:
Cl, fratele meu pt ca este creol, a stat in casa in zilele respective, putea sa manance bataie doar ca nu le placea culoarea lui Doamne, saraca femeie, eu am avut noroc ca m.au batut civilii ca daca intram pe mana minerilor.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Rufus spune:
citat din mesajul lui cl Nu stiu daca l-ati vazut aseara pe Iliescu pe programul national. Butonam telecomanda si am dat peste el. Am mutat imediat. Apoi, mai tarziu , am dat din nou si era tot el. Curioasa, l-am lasat sa vad ce spune. Si mi s-a facut efectiv rau! Individul asta nu are absolut nici un regret, din contra, considera ca a fost buna venirea minerilor! La mai toate intrebarile puse, raspundea ce vroia el, total pe langa intrebari! |
Iliescu este, fara indoiala, un criminal.
Nu am nici cea mai mica idee de ce este liber, mai da si din gura pe la televiziuni. Omul asta a facut atata rau tarii, incat nu vad nici o diferenta intre el si Ceausescu. Daca ar fi putut avea puterea cat timp a avut-o ala, l-ar fi intrecut in grozavii.
Iliescu este cam ce au fost capii nazisti pentru tarile cucerite de Germania. Cu diferenta ca acum aia-s morti (dupa ce au fost vanati 50 de ani), iar asta ne invata cum sta treaba cu democratia.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Natasa spune:
Da, este uimitor ca Iliescu este liber si nu putrezeste intr-o inchisoare. Libertatea lui arata starea societatii romanesti, o societate bolnava, corupta si dedicata unor jigodii ca Iliescu.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Rufus Iliescu este, fara indoiala, un criminal. Nu am nici cea mai mica idee de ce este liber, mai da si din gura pe la televiziuni. Omul asta a facut atata rau tarii, incat nu vad nici o diferenta intre el si Ceausescu. Daca ar fi putut avea puterea cat timp a avut-o ala, l-ar fi intrecut in grozavii. Iliescu este cam ce au fost capii nazisti pentru tarile cucerite de Germania. Cu diferenta ca acum aia-s morti (dupa ce au fost vanati 50 de ani), iar asta ne invata cum sta treaba cu democratia. |
Asa e... cāt rau a facut el Romāniei...
si nu va pati niciodata nimic. de asta sunt sigura.
Au trecut atātia ani... 19...
uneori uit si eu, si īl privesc ca pe un mosulet simpatic si sfatos... uit ce rau iremediabil a facut unei natiuni īntregi...