postul maici domnului face minuni

postul maici domnului face minuni | Autor: cristinaemma

Link direct la acest mesaj

fetelor haideti sa ne pregatim de post am inteles ca face minuni in acest sens . Va astept sa vedem cate fete isi doresc cu adevarat un bebelas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinaemma spune:

Sotia lui Aurel Tamas a ramas insarcinata in urma cu cativa ani in aceasta perioada dupa multi ani de incercari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinaemma

fetelor haideti sa ne pregatim de post am inteles ca face minuni in acest sens . Va astept sa vedem cate fete isi doresc cu adevarat un bebelas

Acum incepe postul Sf. Apostoli Petru si Pavel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Ma scuzati ca intervin, dar nu cred ca postul are legatura cu dorinta de a avea un copil...sau invers

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Buna,

Ma scuzati ca intervin, dar nu cred ca postul are legatura cu dorinta de a avea un copil...sau invers

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!

Cu dorinta nici eu, ca doar nu te rogi ca sa iti vina cheful sa faci copii.
Te rogi ca sa iti dea Dumnezeu copii.Eu cred ca postul si rugaciunea ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

eu nu cred ca ajuta nici postul, decat daca in rest mancati dezordonat, iar in post echilibrat
rugaciunea, in mod sigur DA, daca ambii parteneri sun "functionali" sau pot deveni doar prin rugaciune sau minuni :) si asta este posibil...

haideti asadar sa ne rugam sa ne trimita DD bebelusi aici cu noi, nu ingerasi! aici sunt de acord si o fac;

va pupacesc tare!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Mergi la inceput