Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 7
principe spune:
nuuuuuuuuu,n-avem oi pe aici, cafelele cresc in arbol...![]()
hai ca am pus masa sub banan ...asa ca in fanteziile lui www
aidaciolac spune:
nu vad unde e fantezia cu masa sub banan ... ![]()
![]()
![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
MsLara spune:
Budinca din plic, ca eu sunt holteie, nu stiu sa fac altfel (adica stiu dar cu paste, cu totul alta poveste)![]()
Principe nu stiu cum e cu fantezia sub banan dar eu vreau masa sub palmier ![]()
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
maru spune:
Lara, mancare am cumparat. Imi plesneste frigiderul pe la incheieturi, dar sper ca o luna (hai sa zicem 3 saptamani) sa nu mai dau pe la Costco
Si mi-am luat is o bancutza sa imi pun pe porche, sa mai stea ia mei sa priveasca strada...vise. Cine stie ce cosmar ma asteapta
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Maru, Porche-le e decapotabil? |

e cu etaj porchele eibey marule nu iti mai face atatea probleme ca o sa fie bine

Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
adino ai ajuns acasa sau esti prin aeropoarte?
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia ...atunci trebuie o bancuta de piele. ![]() |
dar bancuta in cazul asta poate sa fie decapotabila ca nu se uda in caz de ploaie
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi

maru spune:
jale ca nu mai fac astia Porche![]()
Mai, porch-ul meu e si decapotabil si cu aer conditionat, sac!