Cafea cu aroma de femei si bebelusi*102*
Raspunsuri - Pagina 6
maru spune:
voi sunteti dilii cu acte in regula! Pleaca omul la shopping, pleaca omul oleaca, si voi mai dati gata un capitol, si fara mine!
Pai asa sta treaba?
principe spune:
http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte
sa nu faceti mofturi ca arunc cu blidele dupa voi
offf cati copii,cati oameni infometati..si noi facem atat risipa
ce cioping ..marule ? asa se zice acolo la voi ?
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte sa nu faceti mofturi ca arunc cu blidele dupa voi ![]() offf cati copii,cati oameni infometati..si noi facem atat risipa ![]() ce cioping ..marule ? asa se zice acolo la voi ? ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule.. |
foarte trist

Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
principe spune:
haideti la cafelutaaaaaaaaaaaa
cafiaua e de la mine din curteeeeeeeeee,am parajita azi dimineataaa
MsLara spune:
Principe, impresionant filmul![]()
Eu am baut un capuccino homemade, cu frisca, ciocolata si rom 
Maru ce-ai cumparat, rochii, sandale, costum de baie?![]()
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
mexxa spune:
salutare...
cine vine la un nesscafe frappe cu multa gheata?![]()
principe mi-au dat
cand am vazut filmul....si cand ma gandesc ca sunt asa familii...
bey si aseara ati beut nu gluma![]()
eu am stat cu piticania ca se simtea rau si nu putea sa adoarma.dar urmatoarea nu o mai ratez.
, mamica lui Bibi cel luptator 
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
principe spune:
bai eu sunt in curte,va astept,am greblat ,am pus flori pe masa..![]()
nuuuuuuuu,maru s-a dus sa depileze paunii..
adina i-a dat sarcina grea..cica vor sa danseze in saeara asta(maru,adina si aida) pe mese...vor sa ne surprinda cu costumele lor cu pene in cur si decoltate pe buric![]()
aidaciolac spune:
te mananca rau nebuno
vezi ca boabele alea de cafea sunt de la turma de oi care a trecut ieri 
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
MsLara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac te mananca rau nebuno vezi ca boabele alea de cafea sunt de la turma de oi care a trecut ieri ![]() Alaturi de Sebi Aida ... 26+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |

Fetelor am facut budinca de vanilie si de ciocolata, cine vrea?
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
aidaciolac spune:
budinca dinaia la plic?
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi