Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Noi am lipsit motivat, am avut ceva probleme de sanatate cu pitica , febra mare de miercuri noapte, joi venit de urgenta de la mare la bucuresti, mers la spital diagnostic amigdalita acuta, luat antibiotic, de sambata eruptie pe corp...dupa ce au vazut-o 4 medici pe la spitale inclusiv la Matei Bals pediatra ei i-a gasit in final diagnosticul de roseola infantum, este a sasea boala a copilariei, am trecut printr-un stres cumplit pentru ca initial ne-a zis la spital ca are rubeola, eu nu am facut nicidata si e fff periculoasa in sarcina, da malformatii bb-ului, am crezut ca mor, acum piti e mult mai bine, deja ii trec bubitele, cica boala asta e mai putin cunoscuta la noi, este contagioasa dar nu periculoasa pentru sarcina. Acum am emotii, sper sa nu fac si eu mai ales ca sambata cununam si botezam.

Ioana ma bucur ca pana la urma tot raul a fost spre bine, te pup, am vrut sa te sun dar am avut niste zile super naspa, nici toate pregatirile de botez nu am apucat sa le facem

Lucialu, Aditza, Ana Alexia, CRisty...pupicei multi

Edit: am pus cateva pozici de la mare http://www.flickr.com/photos/10210052@N04/3696824351/

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 10 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ioana, ma bucur nespus ca lucrurile s-au asezat in sfarsit!

Lucisor, zilele astea am realizat si eu ca se apropie marele moment de intalnire cu bombonica ta! iti tin pumnii sa fie totul perfect!

Fetelor, pentru cine e interesata, am 2 sticle de Mastodynon (una e inceputa), care expira in 2010 (nu stiu acum luna). Evident, fara nici un banut. Asa ca astept PM de la cine doreste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai Alexia28, esti o norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

doi copilasi, sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

hellooo
hai ca mai bag si eu nasul un pic
si fara sesiune, tot nu-mi vad capul, nu stiu cum naiba
sunt mereu obo si nu-mi doresc decat sa dorm. la birou dorm in spatele monitorului, acasa am senzatia ca fac numai curatenie si nimic altceva....nu stiu frate cum (si mai ales daca) cineva reuseste sa le tina pe toate in frau cu un bb mic, cu serviciu si sa mai petreaca si timp cu copilul si sotul. oricum, tero e un fel de bomba cu ceas, ieri 3 secunde a fugit de langa mine, cand eu pregateam bibele de seara si s-a suit la noi in pat, m-am dus dupa el ca era prea liniste si ma gandeam io ce ne coace ceva si am intrat fix cat sa apuc sa vad cum se arunca din pat in cap perpendicular pe podeasi s-a jelit si eu am tremurat de spaima inca juma de ora ca initial nu s-a mai miscat dupa ce a cazut si am zis ca si-a rupt gatul....offff. si dupa aia l-am tinut numai langa mine. si stateam eu la calc pe forum si el in spatele meu (eu il tineam bine cu o mana) batea cu o jucarie in calorifer. si se gandeste el sa-si bage degetelele in gratarul de sus al caloriferului, si le blocheaza acolo si incepe sa urle si sa traga manuta de am zis ca si le rupe pe toate. dupa ce am reusit sa-l culc, eram asa de obo incat am ignorat muntii de haine de calcat ca sambata plecam la mare si m-am bagat direct in pat si dupa 9 ore de somn tot obo m-am trezit, ca am restante mari la acest capitol
in rest suntem f plini in we, pe 1 august botezam si noi un tudorica mai mic, pe 25iulie avem cununia civila a viitorilor fini, deci numai alergatura si nici nu avem cu cine lasa piticul fiindca ai mei sunt plecati la sora mea in franta.
alexia , doamne ce spaima cred ca ai tras...offff, bine ca n-a fost rubeola...sora mea stiu ca a facut vaccin inainte de prima sarcina fiindca nu era imuna. eu p-asta am facuta, acum caut cu disperare sa fac CMV-ul ala nenorocit (pt care nu exista vaccin) ca pana nu-l fac eu de bb 2 nu ma apuc. pt asta din nefericire nu exista vaccin insa in ultimul timp am tot avut migrene (de la ochi cred) insa in sufletul meu am sperat ca am facut CMV
ioanace ma bucur ca v-ati descurcat pana la urma. unde ati gasit localul? in cat timp va reorganizati? am vb saptamana trecuta cu Boo sa-ti facem o vizita dupa ce revin eu din concediu, deci cam peste 2 saptmani, eu vin sigur fara pitic, oana zicea ca parca l-ar lasa si ea cu tati. sa mai stam si noi ca pe vremuri la povesti pana la 12 noaptea....ce vremuri
lucia nu-mi vine sa cred ce putin mai ai pana tii pitica in brate cred ca abia astepti. nu suferii cu marea pe care n-ai apucat s-o vezi inca, sfatul meu sincer e sa va duceti cu bebelina la mare in septembrie, faceti un popas in bucuresti sa ne-o aratati si noua, si oricum altfel drumul ar fi prea lung. acum cat sunt mici e vremea de plimbat, ca stau cumintei si linistiti. tudor a fost o splendoare la 2luni jumate cand am mers prima data la mare. se vedem acum
mada ma bucur ca ai revenit. asa e, oricat e de greu, din fericire nu exista decat o singura directie, inainte. si miza e asa de mare ca sunt convinsa ca vei gasi curajul necesar chiar daca rana asta doar un bebelus mic la pieptul tau o va alina, ca de vindecat ...nu poate fi vorba. sunt convisa ca bebelusul vostru vegheaza de acolo sus si va avea grija de sufletelul tau.
astept cu nerabdare sa ne anunte aerlilian ce a facut la dr. T si cate batai pe minut are inimioara lui bb
beatrice parca citisem pe la tutunici ca dr. T e in concediu cateva zile. mai intra acolo si intreaba-le pe fete
fireyes, magdi, ana-alexia, cristy, toate fetele muuulti pupici de la noi si pumni stransi pt vesti din acealea cu 2 linii
p.s. multumim de aprecieri la adresa pozelor lui terorica

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Salutare fetelor
Multumesc tuturor pt urari
Ioana iubita ma bucur ca s-a rezolvat problema cu restaurantul.

Criss fata luptatoare !

Alexia28 ...imi imaginez prin ce ai trecut cu pitica . Sa speram ca totul va fii ok ! DD ajuta ! M-am uitat la poze ....este dulce rau aia mika , sa va traiasca !
App de bebei ....toate fetele cu endometrioza au niste copii superbi !! Bv fetelor !

Ralu_t imi pare rau ca esti obosita si ca nu mai faci fata tuturor chestiilor de zi cu zi . Si eu ma intreb de multe ori cum reusesc alte femei sa faca cat mai multe lucruri , sa mearga si la job , piata , acasa , mancare , copii ... si asa mai departe .

lucialu fetele . In ce saptamana esti ?

Eu sunt prinsa cu diverse chestii atat la job cat si acasa . Suntem pe ultima suta de metri in ce priveste cumparaturile .Abia astept sa treaca si week asta si sa scap de un stres , sa vina CO si sa merg si eu la mare . APP ...a fost careva in Bularia la BACIC? Aveti o oferta ceva ? Stiti vreun hotel ? Sau nu neaparat in Bacic , as vrea sa mergem dar parca nu as lua o oferta de la agentie , m-as duce eu singurica si m-as caza .
In rest ....perioada de ovulatie a trecut ....am avut dureri de ovare si inca mai am azi fiind ziua 16 . Dupa ce vin din CO vreau sa ma pun serios pe tb si anume : sa tin regim cat mai strict si sa iau vitamine / suplimente / homeopate care sa ma ajute cat mai mult in lupta impotriva endometriozei . In plus vreau sa ajung la TUTU si sa imi fac niste analize ....cele necesare . SPer sa reusesc sa fac ce mi-am propus ...la mine startul este bun dar continuarea NU
.

Va pupik cu mik cu mare .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

buna fete frumoase

Ioana... ce ma bucur, vezi ca iese si soarele, las' ca o sa fie bine, dupa ce te asezi am sa-ti cer adresa si cand venim in Bucuresti promit va vin sa ma rasfat cu pap bun si cu fata frumoasa cu parul balai , mereu salivam cand povesteai
Lucicutz... ce putin mai ai, am emotii , ma bucur mult pentru tine, din suflet vezi ca io sunt prima matusica, da? am mosit-o de cand era o alunitza
Asa fac, las sa vina totul de la sine, d-l ciclonete a fost de bun simt fara dureri, fara pastile, exact la 14 zile de cand am simtit ca am ovulatie, deci sunt pe calea cea buna
Alexia..off prin ce ati trecut bine ca acum sunteti bine, adunare frumoasa sa fie asa cum vreti voi, sa va traiasca finii
Flacarica... mersic iubita, si tie la fel iti doresc, sa stii ca io te urmaresc peste tot sa vad ce mai faci, nu vreau sa ratez marea veste sa-ti traisca sotzuleana

Ana-alexia... bun venit in clubul "ghiciclistelor" si eu ii port doar la calculator, in rest is fudula
Beatrice... nici eu nu sunt un model in ale regimului, incearca sa reduci treptat ce nu este bun, asta nu inseamna ca tre sa mananci numai fructe, azi papi o cioco, maine doar jumate si tot asa, cum spunea si Luci trebuie sa vezi ce iti face rau, eu am redus total carnea de porc si sucurile, se intampla foarte rar, numar pe degete , la evenimente cand nu aveam de ales si ma simt mult mai bine, suplimentele sa nu-ti lipseasca.Pup tare fata sa fie mai optimista
Cristy... asa e, durerea e nemasurata, dar in acelasi timp , e ciudat, nu pot explica, tot timpul am simtit o "mangaiere", o "mana" care nu mi-a dat drumul, nu am fost singura, si sunt recunoscatoare pentru asta, trebuie sa mergem inainte oricat de greu este, am o vorba care mereu o spuneam mamei mele cand ii era mai greu "viata e frumoasa, trebuie numai s-o vezi" acum mi-a venit mie randul, incerc incet, incet cu ingerasul in gand sa-i redescopar frumusetea. Apropiete de Dumnezeu si ai sa vezi ca va veni si ziua cand visurile ti se vor adeveri, vom fi niste familii implinite.
Magdutz.. fata draga
Ralu... numara pana la trei, respira adanc si mai triaza din lucrurile neimportante, viata-i prea scurta sa o incarcam inutil, fa-ti timp pentru voi, e mai important
Sa-ti traiasac finii, e cam epidemie pe aici eu, Ioana si Lucialu am dat startul la inceputul anului, bravo, distractie placuta.
Pup Tudorelul sa nu mai faca prostioare , ai tras un pic de spaima..
Arishica, Rala..pup fetele si cavalerul frumos
Joi plecam in concediu , unul mai lung, dupa multi ani , niciodata nu aveam timp, banii..si altele...., dar asa-i numai atunci and pierzi ceva drag realizezi ca totul-i prea scurt si nu traiesti suficient si ca meritam ceva pentru noi, nu numai lucruri materiale.....
Numai bine tuturor !

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Avem capitol nou aici

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna fetele,

Nu am mai intrat de mult si m-am gandit azi sa va scriu o poveste. Inainte de toate vreau sa felicit toate gravidutele, sa o pup pe Mada, am suferit alaturi de tine dar m-am bucurat cand am vazut cat de puternica esti, Lucialu de drag si mult succes pe mai departe. Celelalte fete, bafta maxima!

Eu am fost diagnosticata cu endo in septembrie cand am facut laparo cu Tutunaru, imediat dupa am facut inseminare pe ciclu nestimulat si nu s-a intamplat nimic. Luna urmatoare tratament cu Diphe, 65 de zile pana la ciclu dupa ultima injectie. De atunci trei inseminari nereusite, la a patra am cedat nervos, nu am putut sa merg mai departe din cauza stresului. Domnul doctor foarte dragut dar nu mai puteam... Ideea era ca pana in operatie ciclul meu era de 24 zile, dupa mi-a venit la 27 toate cele trei ciclurile insa ovulam tot in 10 sau 11 ca inainte. Luna aceasta am inceput vizitele la cabi din ziua a 8-a, mi-a aparut un chist si tot asa, ovulatia intarzia sa apara.

Faceam patru ani de la casatorie, vroiam sa ma simt bine, sa ma relaxez, domnul doctor mi-a zis stop la iubit pana la inseminare. Am ales sa renunt la inseminare desi facusem tratamentul de stimulare dar simteam ca nu mai pot, ma apuca plansul in continuu cand vedeam ca foliculii nu cresc, chistul crestea si tot asa...

Am petrecut foarte frumos de patru ani de la casatorie cu sotul meu,la o saptamana am fost plecata cu serviciul in Scotia 3 zile, relaxare maxima, fara forum, utro, inseminare, numarat zile si alte detalii care va sunt atat de cunoscute.

Ciclul meu intarzia sa vina si azi in ziua 30 (ciclu de 27) am doua teste pozitive, care s-au pozitivat imediat, semne de sarcina pe care nu am vrut sa le iau in calcul pentru ca eram relaxata si nu ma gandeam ca tocmai acum am ramas.

Sunt fericita dar putin stresata pentru ce urmeaza mai departe. Stiu ca o sa fie bine si incerc sa fiu la fel de relaxata ca toata luna aceasta dupa decizia de a nu mai face inseminare.

Domnul doctor s-a bucurat enorm la telefon si ma asteapta vineri la el. Stiu ca o sa fie bine, asa trebuie...

Aceasta este povestea mea, as avea foarte multe lucruri de spus insa ma rezum la faptul ca azi este o zi foarte fericita din viata mea si a sotului meu, ii multumesc lui Dumnezeu si domnului doctor care a avut atata rabdare.

Va pup si va doresc multe II

Mergi la inceput