Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ana-alexia, Mada23 va multumesc frumos pentru incurajari dragelor!
Din pacate inevitabilul s-a produs si de ce i-mi era frica nu am scapat.... Asta e viata si cu bune si cu rele, vom vedea ce putem face de acum incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Mada, , ma bucur ca ai mai bagat nasucul pe aici! si iti doresc ca drumurile de acum incolo sa ti se deschida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, il gasesc azi, vineri, pe dr. T la cabinet?Ca nu raspunde asistenta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

beatrice75 ... il gasesti aproape in fiecare zi, in functie de urgente, la fortis pana la ora 18 - sandu aldea ctin 86

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Se pare ca tot raul a fost spre bine si deja am gasit ceva mult mai frumos, mai central si mai bine, asa ca deja mi-a reaparut zambetul.
Fireyes sector 1 cum suna??? Abia astept sa-ti povestesc ce-am vazut azi! La multi ani sotiorului tau drag, sa-ti traiasca si sa fie fericit!!
Lucialu ai avut dreptate iubita!
LilianaFi ce mai faci iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Madut iubit datoria ta e sa te iube un pic si pe tine si sa ai grija de tine pentru ca ai cel putin un om(jumatatea ta)care te iubeste enorm,are nevoie de tine si caruia categoric ii este la fel de greu.Deci cel putin si pentru el dar mai ales si pentru tine tre sa meri inainte,dar cand te simti pregatita pentru asta.Nu te forta,lasa sa vina tot de la sine.Cum au debutat rusii? Ai avut dureri?
Ioana SUPER!!!Legat de tema celalta cu vitaminele incearca sa citesti si motivele pentru care se recomanda ceva si in genere sa faci asta,daca nu cumva nu ai facut-o deja si eu bat campii cu gratieIdeea e ca info sunt multe si fiecare punem ce gasim si fiecare tre sa ne alegem dupa cum credem,dupa cat ne regasim in acele informatii.Si nu in ultimul rand tre monitorizat sa vedem daca are efect ceva sau ba.Pentru ca fiecare reactionam diferit.Stii ce as face eu in locul vostru,acum ca tot va mutati?As lua o pauza de-o saptamana minim si m-as duce undeva,oriunde,dar clar as lua o gura de aer si de odihna pana sa incep sa ma inham din nou la job.Poate e unik ocazie oricat de domeniul fantasticului ar parea, sa va trageti sufletul,sa dormiti bine.Muncim ca sa traim nu traim ca sa muncim.Vedeti voi.Dar la capitolul odihna sunteti categoric repetenti
Ana-Alexia ma bucur ca ai gasit cauza durerilor de cap.Nici eu nu ii port decat cand nu mai pocDoamne ajuta sa fie ceva de laserterapia asta!
Cristy sunt foarte putini oameni carora le-a fost viata asa ca o apa lina...nu trebuia decat sa doreasca ceva si venea tot de la sine atunci cand se dorea.Poate au alta karma...Ferice de ei.Si eu am visat multe si sa-ti zic ca nimic din cat am reusit sa obtin nu am obtinut fara stres,lacrimi,fara greutati?N-avem ce face, tre sa le luam pe rand cum vin.Va veni soarele si pe straduta ta sa fii convinsa de asta!Important e sa tii capul deasupra si sa ai un graunte de credinta
Beatrice ai grija cu racelile.
Pupam si mai dam noi pe aici

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Lucialu, imi dai niste idei de papica?Ca nu pot manaca la nesfarsit fructe si legume, ciuperci nu prea pot manaca, broccoli nu-mi place, morcovi se spune intr-un loc ca nu ai voie, in alt loc, ai voie..ma doare stomacelul sa pap numai fructe si legume. Branzica mai slaba pot sau lapte degresat, oua de prepelitza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lucicut drag, stiu ca nimic nu se obtine usor si mai stiu si ce inseamna sa te lupti pentru tot ce-ti doresti, si stiu ca suntem atat de multe fete in situatia asta...si mai stiu ca o data si odata va veni vremea fiecareia dintre noi... totusi uneori este atat de greu... pup fata tare draga mie

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Ioana super! Tot raul a fost spre bine!
Chiar ca ar fi bine sa va luati si voi o vacanta! O meritati din plin! Apoi, reveniti cu forte proaspete la treburile voastre.

Lucialu fetele!
De saptamana viitoare ar trebui sa redevin ochelarista permanent Da' parca e prea mult. Cateva ore pe zi mi se par suficiente.
Cand o sa aflu mai multe despre laserterapie, va spun.

Cristy, Mada, Beatrice

Fetelor, o saptamana frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Beatrice aici m-ai prinshehe se vede ca nu stii ca eu sunt piga subiectului,care a dat iama in kinder delice pe vremea injectiilorBon,am si eu o scuza nu la kindere,dar regimul nu mi s-a potrivit cum nici postul.Nu ovulam de la ele ci ma dereglam urat-chisturi alte alea,de-asta tot ce se recomanda e bine sa nu iei mot-a-mot ci sa vezi cum se aplica in cazul tau.Sunt putine chestii in care mai fac afirmatii ferme cand vine vorba de a da sfaturi legate de unele trebi.Insa tot timpul am pus si sursa de info ca fiecare sa vada ce am gasit eu si sa-si traga pt sine concluziile.Deviez un pic, am slabit anul trecut cu pastilutze(alea despre care acum se spune ca au anfetamine si de la care poposesc iesencele pe banda rulanta la spitale)-nu le-am recomandat, am spus clar ca am facut-o pe barba mea insa nici nu puteam sa apar aici ca o floare si sa spun ca am slabit miraculos sau ca am tinut regimul minune si am facut masaje si am bagat sali si abdomene...ca era de porc daca nu a fost asa.Acelasi lucru e valabil cam in tot chiar daca exemplul e extrem, insa chiar cel ma inofensiv ceai sau cea mai tare vitamina,luata in doza nu sh de care sau mai stiu eu cum nu se pliaza in mod identic la fiecare.
Deci eu am ales pentru mine varianta regimului hipoglicemic,fara grasimi nocive,daca am papat un cartof nu am mai bagat si pita.Ceva hipoglicemic si ceva Monty cred ca mi se potriveste ca sa am si o menstra cat de cat regulata,ca sa nu fac chisturi,ca sa nu intoxic si mai rau organismul si sa-i dau hrana endometriozei...m-am ferit de hormoni sintetici(deci in viatza vietii mele nu mai bag AC gen Diane in mine,dar nici altele nu cred) si ca sa reduc cat pot durerile datorate protaglandinelor sporite de o hrana nesanatoasa.De morcovi nu m-am ferit insa citind acum cartea lui Monty se pare ca cei mai safe morcovi sunt cei cruzi.Nu ma feresc nici de cafea, hipotensiunea mea o cere,dar o iau cand mi-e pofta sau e nevoie.Nu zilnic.Deci moderatia e iarasi o chestie.Regimul in sine,cel de pe endo resolved incearca sa te fereasca de estrogenii suplimentari,dar in cea mai mare masura cred eu ca incearca sa te fereasca de durerile date de endometrioza.Deci ia-le si tu orientativ nu litera de lege.
Cristy e greu,stiu iubita dar ce putem sa facem? Merem inainte si ne da DD fiecareia pe rand BBlul mult dorit si indelung asteptat.
Ana-Alexia bad,bad,bad girl!Deci nici tu Brutus nu servesti biciclete conform recomandarilor
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput