Cafea cu aroma de femei si bebelusi*101*
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adina Iulia Aici n-am cantar, n-are cine sa-mi strice buna dispozitie. |
io , principesa , maadi , lali mai vrei si altele?
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui principe nuuuuuuuuuu draga aida ea nu e gravida,are rochie cu burta,ca asa a facut-o lali |
am inteles , acum trebuie sa isi completeze gaura din rochie
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
A_Iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
io , principesa , maadi , lali mai vrei si altele? Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Pai cum faci asta? stii tu exact cate kile am io acum, ca sa ma enervezi?
MsLara spune:
Asa Adina mananca bine ca altfel nu se mai aseaza rochia pe burta...da ce mananci tu la hotel, ai chemat roomservice
?
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui Maadi Sau intre talpi? |
Intre talpi, intre copitute...nu stim. da' undeva au jeg.
A_Iulia spune:
| citat din mesajul lui MsLara Asa Adina mananca bine ca altfel nu se mai aseaza rochia pe burta...da ce mananci tu la hotel, ai chemat roomservice Emma este in sufletul nostru Hobby Lali ![]() |
Ei, roomservice. Mananc ce si-a luat colegu' de camera, roman sadea. Mai precis niste salam cu cascaval. Si cu paine, evident. Doar nu credeai ca si-o fi luat caviar si languste.
MsLara spune:
nu mai avem, ca l'am lasat in 
cum ne-am spalat si am aerisit cum au aparut musterii la cafe-bar
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali