Cafea cu aroma de femei si bebelusi*101*
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
io mananc
ok?
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
A_Iulia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui MsLara![]() Emma este in sufletul nostru Hobby Lali ![]() |
Pai normal. Pune-te cu burta pe carte. Si noi iti dam teste din cand in cand sa vedem la ce nivel esti.
A_Iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac io mananc ok? ![]() Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
CO-IN-CI-DEN-TA!
Si io mananc.
Are cineva ceva de comentat?
principe spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adina Iulia
CO-IN-CI-DEN-TA! Si io mananc. Are cineva ceva de comentat? ![]() |
nuuuuuuuuuuuu...cun sa comentam?
ce coiii ...ca amandoua le aveti in gura?
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adina Iulia
CO-IN-CI-DEN-TA! Si io mananc. Are cineva ceva de comentat? ![]() |
da si tu esti gravida?
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
A_Iulia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
da si tu esti gravida? Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Daaa, am primit cateva sarcini noi de curand.
A_Iulia spune:
Ce gravida mai Aido? Toata lumea tre' sa fie gravida? N-are voie omu' sa manance noaptea, e interzis?
Aici n-am cantar, n-are cine sa-mi strice buna dispozitie.