Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Da Mariaa noi prin august ne-am gandit....adica atunci are si el concediu...are timp si de ea....
Sa ma uit Aida da nu o fi scump?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc Maria, ma bucur ca-ti place...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

Da Mariaa noi prin august ne-am gandit....adica atunci are si el concediu...are timp si de ea....
Sa ma uit Aida da nu o fi scump?

deya

pai e mai scump , dar daca faci rezervare de acum o sa fie mult mai ieftin , ia vezi

monico fato , sanatate maxima la tusacioshi si mai ales la tusaciosa sefa imi si imaginez dulaii si mai ales cum se 'gudura' pe langa voi. Fa poze in speranta ca o sa poti sa ni le arati candva

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Salutareeeeeeeeeeeeeee!...acu juma de ora am ajuns acasa....si cum vad ca trecuram in alta zi...o zi speciala pt Dorisake...zic ia sa intru si sa fiu prima care felicit domnisoara!

La multi ani Ines!...D-zeu sa-ti fie alaturi...si sa te indrume pe drumul bun...in adevar si iubire! Dorisake sa va aduca numa bucurii...si voi sa fiiti sanatosi ca sa o cresteti frumos!

gagici intru maine sa va citesc si sa va pove...multe peripetii la noi...somn usor

mihi

Mergi la inceput

La multi ani Inesuca!Sa iti dea Dumnezeu o cale presarata cu bucurii si impliniri si sa fii sanatoasa

Mergi la inceput

Numa ce m-am uitat pe blog la Ana.Am o intrebare.Cine face face painting?Doris ai platit pentru asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani Ines, o copilarie frumoasa, fara griji, multa sanatate si noroc!

Am ceva poze pentru voi de la strand dar nu apuc sa le pun azi, poate maine.

Am reusit sa pun o parte din pozele de la strand aici, pozele de azi o sa le pun maine

Va tzucalesc pe toate

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Doris ... LA MULTI ANI !!! pentru Ines , multa sanatate , fericire, bucurii si mult noroc in vita

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput