Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 21
deya spune:
Da Mariaa noi prin august ne-am gandit....adica atunci are si el concediu...are timp si de ea....
Sa ma uit Aida da nu o fi scump?
monica-elizabet spune:
multumesc Maria, ma bucur ca-ti place... 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deya Da Mariaa noi prin august ne-am gandit....adica atunci are si el concediu...are timp si de ea.... Sa ma uit Aida da nu o fi scump? deya |
pai e mai scump , dar daca faci rezervare de acum o sa fie mult mai ieftin , ia vezi
monico fato , sanatate maxima la tusacioshi si mai ales la tusaciosa sefa
imi si imaginez dulaii si mai ales cum se 'gudura' pe langa voi. Fa poze in speranta ca o sa poti sa ni le arati candva 
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monica-elizabet spune:
multumim Aida 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Mihi spune:
Salutareeeeeeeeeeeeeee!...acu juma de ora am ajuns acasa....si cum vad ca trecuram in alta zi...o zi speciala pt Dorisake...zic ia sa intru si sa fiu prima care felicit domnisoara!
La multi ani Ines!...D-zeu sa-ti fie alaturi...si sa te indrume pe drumul bun...in adevar si iubire! Dorisake sa va aduca numa bucurii...si voi sa fiiti sanatosi ca sa o cresteti frumos!
gagici intru maine sa va citesc si sa va pove...multe peripetii la noi...somn usor
mihi
deya spune:
La multi ani Inesuca!Sa iti dea Dumnezeu o cale presarata cu bucurii si impliniri si sa fii sanatoasa
deya spune:
Numa ce m-am uitat pe blog la Ana.Am o intrebare.Cine face face painting?Doris ai platit pentru asta?
silvana75 spune:
La multi ani Ines, o copilarie frumoasa, fara griji, multa sanatate si noroc!
Am ceva poze pentru voi de la strand dar nu apuc sa le pun azi, poate maine.
Am reusit sa pun o parte din pozele de la strand aici, pozele de azi o sa le pun maine
Va tzucalesc pe toate
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
andanii spune:
Doris ... LA MULTI ANI !!! pentru Ines , multa sanatate , fericire, bucurii si mult noroc in vita 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"