Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...la zuze...

Io...asa si-asa...
Important e ca-s acasa...nu la mine, ci la mami...am mai multa siguranta.
Diagnostic: sindrom hemorgic, anexita bilaterala, dereglare hormonala.
Peste toate asta, amintindu-mi cum am facut criza singura in casa, am ramas cu un soc, cu o stare de panica, care nu-mi da pace, asa incat tensiunea imi urca pana la 160, apoi scade brusc la 100, pulsul tot 120...cred ca trebuie sa uit cumva, sa ma linistesc, fetele ma incurajeaza, asta incerc sa fac, dar nu-mi prea iese.

Teoretic, de aseara sunt acasa, dar fisa de internare e la spital pana luni...in caz de ceva rau, ma duc din nou.
Dar nu are voie sa mai fie nimic rau, ca azi la 16 ii tin ziua la Ines, si nu e corect sa lipsesc.
Chiar daca nu am starea sufleteasca care ar trebui...voi fi acolo, langa ea si bucuria ei.

Deocamdata sunt pe tratament, il respect, stau in pat, repaos total.
Inca sangerez, dar mai putin decat zilele trecute.

Va multumesc tuturor, pentru gandurile bune, pentru telefoane, vizite, sms-uri...
Stiu ce prietene minunate am...si va iubesc pe toate...

Mi-oi reveni eu...sper...cumva...

Luni imi face din nou eco, si decid daca va fi nevoie de un chiuretaj, sau nu...
Mi-e atat de frica...de mor...si atunci ma apuca crzele de tensiune si panica...
Sper sa nu fie nevoie...sa se opreasca pana luni.
De aseara iau pilule noi, se numesc YAZ, medicul mi le-a recomandat.
Sper sa le suport, cica sunt tzatza de matza de faine...

Aveti capitol nou, il cautati voi ca-l gasiti...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Tineti pumnii sa ii impart .

galerie...

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut si eu fetele....va tin pumnii in tot ce faceti voi si v-ati propus pentru ziua de azi si sa aveti o duminica minunata...ca uite ce soare e afara!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dorisake, bine ca esti acasa. Iti repet, inca o data, gandeste un pic pozitiv ... altfel vor continua atacurile de panica, oscilatiile de tensiune, etc. E firesc sa-ti fie teama si sa fi ingrijorata, dar gandeste-te ca totul se poate rezolva, ca ai mai multe sanse sa te vindeci daca si mintea ta lucreaza la asta .... Ai trecut peste hop-ul initial cu bine, diagnosticul nu e unul de groaza, dr. e optimist ... trebuie sa fi si tu!

Aidutzu, pai da, ca numai eu sunt in stare sa citesc forulum la o ora dupa ce tu ai plecat deja cu pisiceii. Adevarul e ca poate e mai bine ca s-a intamplat asa, nu eram eu foarte hotarata. Pisicutza nu era pentru mine, ci pentru varul meu care tocmai isi finiseaza noua casa. Vor sa se mute acolo, cu totii, in iulie ... dar pana atunci sta doar el ca sa supravegheze ultimele retusuri. E baiat bun, dar tot ma gandeam daca o sa fie in stare sa aibe grija de unul singur, si cu cata santier pe cap, de pisicutza. Asa ca poate e mai bine ca nu l-am luat, stateam tot cu grija pe urma ....

Dragelor, duminica placuta, eu as vrea sa fac o mie de lucurui, dar zboara timpul asta ceva de speriat. Maine e luni, din nou sunt pe tura aia de dimineatza care-mi termina practic ziua, cand ajung acasa sunt pe pilot automat, fac doar strictul necesar si in rest, energie 0. Inca imi place foarte mult ce fac, dar ma gandesc uneori daca n-am luat o decizie egoista atunci cand am revenit la tv .... parca prea multa vreme si concentrare mi se duc acolo si nu mai am suficienta energie pentru restul vietii mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

danitin este greu nimeni nu zice , dar cred ca era cel mai egoist mod fata de tine sa nu te intorci in televiziune , mai ales ca iti doreai foarte mult. Asa ca draga mea , vei intra in ritmul ala nebun ca nici nu vei mai simti cat de greu este ... Oricum , multe succesuri in continuare

Gata piata pe ziua de azi , am dat doar 2 pisicei la 2 baietei care mai ca nu i-au bagat in tricou asa de incantati erau. Deci primii plecati au fost tigratii mai deschisi. Ultima mamica vroia sa imi dea 5 lei si am zis ca nu trebuie si am fugit la loto de langa si am zis ca 1 leu este de ajuns asa ca am facut si bani , 2 lei desi eu am scris ca GRATIS. Abia astept sa merg si saptamana viitoare , multe povesti cu catei si pisici , mai ales parintii la baieteii astia 2 ce povesti au avut ... , mai ce draguti si ce baietei iubareti ii puneau pe fata , realizez acum ca de fapt copilaria este copilarie si exista destui baieti care sa iubeasca pisicutzele. Si primul era super fericit ca este pisicuta si ca va avea pui candva

Nah , va si merg sa ma arunc in pat ca am stat tot in picioare si cam in soare

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna dragelor, ma bucur ca lucrurile incep sa reintre pe fagashul normal aici la voi...
Doris, bine ai venti acasa, sanatate multa si petrecere frumoasa astazi printesei tale...si pentru maine, sa creasca mare si sanatoasa

Aiduta ma bucur ca ai dat 2 pisicei... Doamne cred ca de te vedeau copilashii mei la piata nici eu nu plecam de-acolo fara unul noi avem 4 "dulai" in curte...ii tinem pentru paza, sunt caini de lupta brazilieni dar cu noi sunt asa de buni si de blanzi ca niste pisici, numa ca-s asa de mari ca oricat ar incerca ei sa fie draguti tot nu reusesc...da unul din coada de o tranteste pe ruxi pe jos si cand vine toti 4 o mai prind la mijloc intre ei si-o calca intre laboantzele lor mari...dar si ei ii place...
isi doresc si ei mult o pisica dr mi-e frica si de astmul ruxandrei si mai ales de nebunii astia de catei ca ei prind orice misca in curte ...poate "tratam" cu mamaie si cand venim la bucuresti luam una

va pup pe toate si va doresc o Duminica placuta...eu sunt cam zombie...azi noapte am avut "tusheala" stereo

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Doris ma bucur ca esti bine,te-am sunat azi da nu ai raspunsai grija sa te faci bine de tot.
La noi nimic nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Aida te-ai potolit cu geamurile?
Stati ca am o problema.Noi eu si al meu prietenvrem sa o aducem pe surioara lui din Botosani un pic in vacanta aici.Problema e ca e mititica clasa a2a si nu poate veni singura,parintii lui nu pot lua concediu,el nu poate merge....nu stim ....pe autocar le e cam frica sa o lase singura pe tren cu nasunici atat.Aveti vreo idee?Ne gandeam si cautam daca vine cineva prin august incoace...da nu dam parca s-au ascuns moldovenii.Cica se poate cu insotitor la autocar...da mie nu imi miroase...bine.Vreun sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deya vazi cu avionul si cred ca la Carpatair se da si insotitor daca vrei

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

deya, in a doua saptamana din iulie noi vom merge in partea aia de tara. ar fi prea repede?

dana, ai grija de tine. nimic nu e mai important decat tine si familia ta

silvana, cum mai sunteti cu casuta?

dorisake, uelcam back

monica, tot am vrut sa zic...ce bine arata croisantul ala retinut!

sa va tina de racoare...

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput