Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 18
silvana75 spune:
Doris, ma gandesc la tine, sanatate si ai grija de tine 

Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
monica-elizabet spune:
Doamne...nu-mi puteam imagina ca se poate intampla asa ceva...
eu ma gandeam ca e slabita de la cura de slabire ca eu am patit-o sa mi se faca rau pe strada de la asta...si aproape am ajuns la spital
dar saracuta la ea e ceva si mai grav...multa, multa sanatate ..bine ca dr e de garda maine... 
aida
si multumim de vesti
cat despre gura lumii...no coment ...lasa sa trancane...important e ca Doris sa se faca bine repejor
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Mariaa spune:
Doris, refacere rapida! uh ce idei si pe tine cu AC ala...
Aidule, io prin 'urgent' inteleg un telefon ceva sau sms macar,nu?! ...ca am aflat abia dupa vreo 5 ore cand am venit de pe teren...
Cat despre alea alea, Doris mama, da-le-n curu lu' matz...si acuma ti-e gandul la ele????
Hai sa te refaci repedea si sa fii acasa cu Ines de ziua ei! Pup strans si multa sanatate
no gagix, sa aveti o zi linistita, noi avem zi plina azi de cules caise si pus alea alea...o sa fie dezmat pe aici..al meu e la lucru dar ne adunam cu cumnata-mea si facem 'caise party' ![]()
si btw, aveti o oala de cofeeeee pentru toata lumea 

_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
andanii spune:
doris sanatate maxima si sa ne scrii cat mai rapid ca esti ok 
mariaa spor la bucatarit 

aiduk multumim pt vesti 

restul pupici 

pe mine ma dor toate, cap, spate , burta, mi-au venit rusii si-s varza , fug pe pat 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
monica-elizabet spune:
Am intrat sa va pup si sa va ofer unCroissants la cafeluta 
revin si sper din suflet sa citesc vesti bune despre toata lumea
sa aveti o zi frumoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Criss75 spune:
Doris, multa sanatate, ai grija de tine. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca aerul conditionat poate cauza asa ceva. Ai grija de tine si refacere rapida.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
silvana75 spune:
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
pianna spune:
E, uite de ce eu nu folosesc niciodata aerul conditionat! Cand am musafiri, zic ca-s cu capu' ca-l am si nu-l folosesc. Da' ce vina am eu, ca de fiecare data dupa ce stau 2 secunde in "zona zero", 2 zile imi tot vajaie capu' de numa'?
Doris, insanatosire grabnica si cat mai rapida! 
Aida, intradevar sunt mai multi medici de familie prin zona mea, dar nu stiu pe ce criterii sa aleg pe unul sau pe altul. Mai astept poate imi recomanda cineva vreun medic de familie mai de treaba.
Mariaa, spor la caisit. Deja
..
Ana68 spune:
Salut si eu poporu...
Intru doar sa va salutez si sa va dorsc o seara linistita si o duminica la superlativ tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri