Timisoara Impreuna(153) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

URGENT!!!!

Doris e la spitalul Odobescu , etajul II sal 14
... fug sa pregatesc ceva ....

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

am sunat-o , am vb putin, avea o urgenta si trebuia sa inchidem o sun mai incolo

multumim aida ca ne-ai spus si noua

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Ce a patit?Eu nu am numerele voastre DE telefon.Ajut cu ceva?

Mergi la inceput

Andanii...ne dai un semn?Presupun ca Aida e cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

Andanii...ne dai un semn?Presupun ca Aida e cu ea

deya

tot ce stiu este ca au consultat-o si au pus-o in perfuzii deoarece era foarte slabita ....o sa va povesteasca ea ce, cum si de la ce ... nu stiu prea multe nici eu ... stiu sigur ca acuma e mai bine multumim pentru griji

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Multzam andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne...ce-a patit Doris de-i la spital si cu perfuzii?
nu cumva e de la cura de slabire? sper ca e mai bine acum..ati vb cu ea?
sanatate multa draga mea

pe toate si mai intru sa citesc vesti

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Acu' am apucat sa intru si eu pe forum .... Ce-i cu Doris? Nu o sun ca la ora asta ar fi chair prea de tot .... stie cineva mai multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Doris, multa multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Of , am dezlegare sa va spun ce s-a intamplat.
Doris este rea de caldura , asta oricine o stie si desteapta noastra prietena care merita o bataita la gol , cand au fost caldurile pe la noi , a dat drumu la aerul conditionat si in chilotzei s-a culcat pe jos acolo unde batea aerul conditionat + cu picioarele goale in masina sub A/C ca deh era canicula si a rezultat o urata si trainica anexita care a pus capac cand a inceput menstruatia ... cred ca aveti idee ce se intampla ca deh sunteti femei.

Pentru 'prietenele' noastre rautacioase , tin sa le spun sa stea linistite ca Doris nu a facut nici un avort nici acum si niciodata , mai ales ca persoanele vizate stiu ca ea foloseste pilule de ani de zile .

So , mai pe scurt si in concluzie , maine dr ei va fi de garda si o va urmari pe tot parcursul zilei si va decide ce va face mai departe , pentru ca stiti si voi ca sunt mai multe posibilitati.
Astazi a primit perfuzii si a continuat cu tratamentul ce il lua deja ... si este practic stabila , doar ca nu poate dormi nici macar la ora asta din cauza a doua sforaitoare care o flancheaza

Pupici si somnici usoare ...

Alaturi de Sebi

Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Multumim Aida.Doamne Ajuta!

Mergi la inceput