FIV 229
Raspunsuri - Pagina 13
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a So: din cunostintele mele (obsedata uneori, cu atat mai mult in sarcina): IGG pozitiv si IGM negativ te asigura ca nu vei mai avea toxoplasmoza acuta. Ingeras, mami de Maya Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
Ingeras, asa stiam si eu de la dr."net"... dar doctorul meu ginecolog mi-a zis ca IGG pozitiv + IGM negativ nu mi-ar fi fi asigurat imunitatea, ca in cazul rubeolei de exemplu, sau a CMV... si ca ori de cate ori as fi contactat virusul/bacteria/sau ce-o fi brontozaurul ala (ca m-a lasat memoria de tot) , as fi facut toxoplasma din nou.
La mine si IGG si IGM sunt negative si trebuie sa repet la 2 luni analiza... pffff ce terorizata sunt de cate ori mananc in oras...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
16+ 
daniela_b spune:
Catalina, sint de acord cu fiecare cuvint din mesajul tau (cel din care am extras citatul de mai jos).
As mai vrea doar sa adaug, daca imi permiti, ca sint si cazuri in care nu, nu plecam acasa pur si simplu si nu, nu uitam ca cineva a urlat la noi si nu oricine ci cineva care si-a ales aceasta meserie pentru a ingriji, trata si intelege oamenii ( in situatia data, pe femeile aflate intr-o postura delicata, unele chiar traumatizate de infertilitate).
Femeile care apeleaza la reproducerea asistata sint fragile dpdv psihic, oricit de puternice ar fi ele ( sau oricit de puternice si-ar dori sa fie), ginditi-va ca reproducerea este unul dintre cele mai importante instincte primare, fundamentale.
Imposibilitatea exercitarii acestui instinct poate duce la tulburari de comportament si gindire caci da, psihismul celor afectati de infertilitate este afectat, sa nu mai vorbim de emotivitate etc.
Asa ca, ma doare sufletul cind vad si stiu ca exact oamenii de la care se asteapta mai multa intelegere, ajung sa-i trateze cu indiferenta sau chiar agresivitate pe oamenii care se indreapta cu speranta spre clinici vestite sub pretextul ca sint prea obositi, prea solicitati si s-au saturat sa lucreze sub presiune.
Eu sint unul dintre oamenii traumatizati de sistemul Giulesti.
N-am putut pleca de acolo uitind ca un "cineva" a urlat la mine asa cum urli la cel mai de dispretuit om de fata pamintului.
N-am uitat si asta m-a costat luni intregi de psihoterapie pina sa-mi readun curajul sa incerc din nou sa-mi indeplinesc visul.
Din fericire am reusit si va doresc si voua, tuturor acelasi lucru.
As vrea doar sa va rog sa va iubiti mai mult ( pe voi insiva) si de aceea sa cereti mai mult respect de acolo de unde ar trebui sa-l primiti, mai ales ca platiti sume nu chiar neglijabile. Nu va multumiti cu putin! Confortul interior pe parcursul unui FIV este foarte important!!!
Atit pentru femeie cit si pentru partenerul ei ( nu mai stiu acum dar pe vremea cind am fost eu, partenerul meu a trebuit sa adune "materialul" pentru FIV intr-o debara, il despartea o usa vai de capul ei, de zumzetul de pe coridor, o usa de care mai tragea cite cineva din cind in cind, iar ca "stimulent" vizual avea in imediata apropiere, citeva "blondine" inalte, cu picioare lungi: o matura cu coada si un mop
)
Daca un medic sau o echipa de medici va face sa va simtiti aiurea si va distruge acest confort, daca nu sinteti satisfacute de conditiile in care se desfasoara intregul proces ( insist: FOARTE DELICAT) nu ezitati sa schimbati medicul, echipa sau chiar clinica.
Acesta este sfatul meu.
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Dupa toate astea vom pleca fericite acasa, vom uita ca un "nimenea" a urlat la noi si ca juma' de spital ne-a vazut pasarica zgaita printre usile deschise. Catalina coltul meu de rai |
ellanik spune:
Eu sunt impotriva spagii de aceea am ales o clinica particulara.Daca tot platesc macar sa am conditii .La stat, platesc de atatia ani la CAS si sa trebuiasca sa dau si spaga.Cu "clienti" ca mine saracesc doctorii.Si nu ca as fi vreo zgarcita.Pur si simplu nu mi se pare normal sa astepte bani pentru ceva pentru care este platit.Daca vreau eu sa duc un buchet de flori,ok dar altceva i'm sorry pt ei toti.
A propos si la Med New Life se lucreaza cu embriolog strain si anume o tipa tare draguta Alyssa parca o cheama si este tot din Israel de unde e prof Ron-el.
Dana modifica la mine faptul ca fac ET pe 15 deci mai repede.Endometrul este ok.Aseara era de 7,5 mm si a zis dr ca mai creste pana luni.Acum
sa reziste embrionii.Asta este grija mea acum.
Succes tuturor fetelor!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
ingeras26a spune:
Ellanik, bafta multa, multa! sa te ajute Dumnezeu!
Avalon, nuuuu, nu dr "net" :))

mi-au spus dr reali din Liban si Franta :) + Tutunaru. IGG pozitiv si IGM negativ te asigura ca nu mai contactezi boala. ca or exista si 1-2 exceptii pe pamant, asta nu stiu. Dar este ca la CMV si restul.
Tu da, sigur ca treb sa o repeti, cel mai important este ca nu ai facut-o in trim I, acum deja se poate trata fara nici o problema. Iti doresc totusi sa nu o faci, ca sa nu te mai sperii aiurea 
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ellanik spune:
Ingeras, multumesc.
Miruma38 spune:
Buna dragele mele
pe toate.Iata rezultatelede astazi dupa 9 zile de stimulare:
Foliculi 14 , 7 pe stangul, 7 pe dreprul cu dimensiuni intre 10 si 17 mm, unul singur de 17,4 vreo 3 de 13,2 si ceilalti mai micuti dar au timp sa creasca nu????
Progesteron 0,4
Estradiol 781
Endometru 10,99 , trilaminar.
Duminica seara la ora 20.00 voi face pregnilul si marti la .8.30 punctia.Continuam pana duminica cu aceeasi doza 300 menopur si 100 puregon, numai ca voi schimba ora stimularii - voi face injectiile de stimulare la ora 16.00.OFFFFFFFFFFFFFFFFF....
CREDETI CA VA FI IN REGULA????Ce parere aveti???

Va pup.
denisa220972 spune:
Buna fetelor,
Eu va citesc in fiecare zi,ca atunci cand ai de citit o carte,fug dimineta sa deschid PC sa vad ce a-ti mai facut si ce a-ti mai descoperit, mai experimentez si cate un tratament de la voi,pe mine ,pe sot, depinde ce scrieti(aveti grija ce scrieti fiindca s-ar putea sa-l otavesc,
)in legatura cu religia cred in DD, biserica, preoti mai putin(nu contest toti preoti) si in destin. Cred ca in dreptul meu la destin scrie sa ma chinui mai mult ptr.
. Despre Sist.Sanitar din Rom.am o parere foooarte prosta, daca ai bani te mai descurci, daca nu, mori. Am experiente pe pielea mea si a tatalui meu. Eu sa spun ca nu am probleme de viata si moarte, dar tatal meu avea, pana nu am venit cu plicurile in 24h(eram plecata din loc.)nu i-au recoltat nici o analiza,i-au facut un simplu tomograf si atat. Dupa aceea sa schimbat pagina,sau facut si analize, si reteta, tot.
daniela_bSotul meu a trecut printr-o experienta mai frumoasa tot acolo, cu geamurile larg deschise,batea vantul si flutura perdelele,in statie un autobuz si toti se uitau la el(poate ca nu, dar cand incerci ceva de genul acesta,ai impresia ca toata lumea se uita la tine) si sa facut mic,mic,micsi a fugit.
Si nu am inteles ce ai reusit? sa fii
am pierdut ceva? sa fie intr-un ceas bun.
Va doresc reusite cat mai multe si nu ma omarati ca m-am bagat.
elenada spune:
Interesant subiectul doctorilor din Romania.
Eu cred ca ne lipseste profesionalismul.
Eu am facut primul fiv la Giulesti. Recunosc ca nu ma pot plange de cum s-au purtat cu mine dar asta nu ma incalzit cu nimic.
Am facut cu Dracea care nua primit decat un bucget de flori de la noi pt ca s-a nimerit ziua punctiei de 1 martiie. Bani nu a vrut sa ia. La asistente nu am dat decat un pachet de cafea si o cutie de bomboane. Am dat bani embriologului care a Fost Cocei si anestezistului.
Ce ma deranjeaza e ca nu au fosty corecti. Ne-au vb frumos si au fost draguti si si-au batut joc de noi.
Ne-au lat banii pe fiv desi erau constienti ca e un fiv ratat din start. Eu am facut hiperstimulare si m-au pus pe mine sa aleg daca sa imi opreasca tratamentul cu riscul de a nu avea ovocite mature sau sa continui dar cu riscul ca totul sa se agraveze. Cum puteam eu sa iau decizia corecta cand nu sunt medic. Am ales sa opresc tratamentul. In clinicile din afara in astfel de cazuri se opresete fivul si te trimite acasa. In Romania nu se intampla asa ceva. Banu sa iasa.
Si atunci cu ce ma incalzeste ca au fost draguti cu mine si m-au prostit pe fata. Cocei ne-a spus ca la o spermograma asa de proasta ar trebui sa stea 7 ore in laborator ca sa faca treaba cum trebuie dar din pacate mai are inca trei spermograme la fel asa ca e imposibil sa acorde atentia cuvenita. Iar noi speram ca prostii de ziceai ca ne luase Dumnezeu mintea.
In concluzie asa cum zicea si Catalina ne meritam soarta.
Pe doctori ii intereseaza sa iasa banul si profita de disperarea noastra de a avea un copil care ne intuneca mintile.
elena
+32
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ellanik spune:
Rog si eu frumos cine lucreaza la prima pagina sa ma "modifice"si pe mine adica in loc de "ellenik" sa fie "ellanik".Multumesc!