Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 16
MaraAnisia spune:
Alexia Maria 
Andrei
Alina
Adrian 
oanka, felicitari pt bebica din burtica, sa ai o sarcina usoara si cu bebe sanatos si la termen 
in afara de milostenia facuta ai avut si alt secret de ai reusit in aceasta luna? asta asa ca sa ne mai incurajam si noi cele care inca asteptam.
multumesc
Lauraa, fetita ta e o scumpa 
sa fie sanatoasa!
speranta, sunt alaturi de tine si din pacate am simtit aceasta durere si eu anul trecut. ceea ce pot sa-ti spun este ca odata cu trecerea timpului durerea mai scade sau se transforma in altceva care este oarecum mai usor de suportat, oricat de greu ti-ar fi sa crezi asta acum (la mine se apropie anul de cand tatal meu ne-a parasit absolut fulgerator si pot spune ca sunt un pic mai linistita, durerea e acolo dar parca e estompata de amintirile frumoase pe care le am cu el). scuze de off topic.
Cami, f buna ideea aneimaria
de a ne ruga impreuna maine la ora operatiei. asteptam vesti de la tine 

Magdita si mada23 

pentru doi femei minunate si foarte puternice 

tuturor ganduri bune,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/GBwDp3.png
MaraAnisia spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui MaraAnisia Magdita si mada23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pentru doi femei minunate si foarte puternice ![]() ![]() http://lt1f.lilypie.com/GBwDp3.png |
Ma scuzati, dragele mele Magdita si mada23 ,am vrut sa spun ca sunteti DOUA femei minunate si foarte puternice.
Caciantoni,

multa sanatate si hai sa vina si la noi bebe in vara asta!Cu Dumnezeu in gand
http://lt1f.lilypie.com/GBwDp3.png
caciantoni spune:
oanka80 - felicitari din tot sufletul!!! Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca pe tine si bebe, sa iti daruiasca sarcina usoara si nastere la termen!!!!!
laurraa si mara - va multumesc pentru gandurile bune si va imbratisez.....
mara - sunt perfect de acord cu tine....vara asta, cu ajutorul bunului Dumnezeu, al Maicii Domnului si al tuturor sfintilor o sa vina si la noi bebelusii....
tuturor fetelor si salutari lui cipicah....
laurraa spune:
oanka80, sa stii ca desi ai zis ca te-am confundat eu la tine m-am gandit; oana din Iasi, nu? eu asa te vedeam.GRAVIDUTZA

si uite ca s-a adeverit.Am stiut eu ce am stiut.
FELICITARRI DIN INIMA burticutzo

elleni, pai nici la calculator nu prea am avut timp, ma si speriam din orice, acum sunt mai calma si imi mai fac timp si pentru mine asa ca o sa inneoiesc si albumul
multumim de aprecieri tie si fetelor
Ioanact, nu exista crema in farmacie sa nu o fi incercat crede-ma; nu a mers nici cu cutaden.Multumim mult oricum
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
georgia_c spune:
oanka, felicitari , sa ai o sarcina usoara si frumoasa ca mesajul pe care l-ai scris .. mi-a mers la suflet ... termin de scris si-l recitesc
uite cum creste lista de gravidute
fetele , io acest post nu m-am vrednicit sa-l tin , nici alimentar nici trupeste , caci am facut HSG si am zis sa profit , poate totusi ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mamieea spune:
oanka..felictari mami...sa te bucuri de minunea din burtica...fiecare copil e o minune...sa fii sanatoasa si sa te bucuri impreuna cu sotul tau de aceste clipe unice...
mai sunt cateva zile din acest post...si ce cadou frumos primesc aproape de ziua de nastere..la o parohie vecina vor fi aduse moastele Sf Ap Andrei..al carui nume il port...poate va face si cu mine o minune....
off topic: fetele din iasi ce dr gine buni aveti?
andrasonia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 fetelor dragi si cipicah am avut parte ieri de o slujba cu 3 mari ierarhi unde am avut parte de mari trairi duhovnicesti. am stat cam 3 ore la rand pentru a ne inchina la moastele sfantului ioan de la suceava dupa care am mers cam 2 ore pe strazile orasului in procesiune cu moastele sfantului si mare sobor de oameni. am fost putin tulburata de cat de insistenti sunt tiganeii in ziua de azi, aproape ca ii daramau pe preotii ce il duceau pe sfantul. am primit binecuvantare de la IPS Teofan, de la IPS Teodosie si de la IPS Pimen. m-am rugat la sfantul pentru marile mele dorinte... si .... acum ma pregatesc de mers la doctorita mea sa aud si de la ea ceea ce am descoperit de cateva zile de schimbari in viata mea. am avut o intarziere de o sapatamana si am indraznit aseara dupa ce am ajuns de la suceava sa fac un testulet de sarcina. azi am mai repetat unul si......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() e cu doua liniute.... mult asteptatele linute rosii. nu va pot spune ce e in inima mea in aceste momente, mai ales ca luni e ziua de numa a parintelui meu si asa reusesc sa ii fac un minunat cadou ce il astepta de 5 ani. va scriu mai multe dupa ce ma intorc de la medic, nici nu stiu daca poate vedea ceva caci dupa calculele mele stiu ca s-a intamplat inainte de post. laurra sa stii ca ai proorocit azi cand m-ai intrebat ce face bebele, dar nu de mine era vorba ci despre oana80. dar de acum inainte intru si eu in randul gravidutelor de aici si ma rog cu toata puterea sa am un pui sanatos. am avut un sentiment straniu la parintele ilarion argatu la manastirea boroaia ieri dar va explic zilele acestea mai multe numai sa nu va plictisesc. asa a randuit cel de sus sa fim 3 de acum inainte mai ales ca in 2-3 saptamani ne mutam si in casuta noua. in mintea mea acum sunt un miliard de ganduri, trebuie sa multumesc tutror pentru rugaciuni caci e un lucru divin ce se faci aici pe forum cu pomelnicele noastre. totdata ma iintristez la gandul fetelor ce le astept sa ma urmeze....am trecut prin suferinta voastra si stiu ce cruce grea e de dus. 5 ani am purtat-o pe umeri cu speranta in fiecare luna, numai cine trece prin asa ceva stie ce dureros e. dar cel de sus are pregatita clipa pentru fiecare. El ne da la fiecare doar sa cerem si noi mai staruitor. scriu prea mult si va obosesc...va mai scriu maine sissica si happymum ma rog si ma voi ruga cu lavrimi sa fiti imediat alaturi de bucuria mea tot cu burticile mult asteptate. va scriu maine PM ca acum trebuie sa fug. pooopici la toate si cu doamne ajuta inainte!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon |
Felicitari oanka si sa fie intr-un ceas bun.

jujuka spune:
oanka80 FEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIII ce mult ma bucur pentru tine,chiar mi-au dat lacrimile.draga mea iti doresc o sarcina usoara ,un bebe sanatos care sa va aduca numai impliniri.DOAMNE AJUTA
Fetele va pup pe toate,v-am mai scris si inainte si am spus ca nu stiu cum mai pot intra ca apartamentul nostru e in lucrari si nu mai stam acasa.dar intotdeauna cand am prins un calc v-am citit.de scris imi e mai greu ca nu prea am timp ,dar azi nu m-am putut abtine cand am vazut ce veste buna avem de la iubita noastra oana.voi fi mereu alaturi de voi chiar daca o sa scriu mai rar si o sa va pomenesc pe toate in rugaciunile mele.va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
apropo maine ma duc la cluj la ginecolog cu niste analize si sa vedem cum e dupa clostilbegyt.sa va rugati pt mine sa fie bine.
multi pupici la toate fetele

cami_antonia spune:
bravoooooooooo OANKAAAAAAAAA
FELICITARIIIIIIIIIIIIII
SI O VESTE BUNA IN ATATEA ZILEEEEEEEEEEEEEEE
FETELE ... s-a amanat operatia pentru luni .... asa a vrut Dumnezeu ..... caci e mare mare sarbatoare luniiiiiiiiiiiiiii ... sper sa fie ziua renasterii alinei
maine as vrea sa facem o rugaciune colectiva la ora 10 ziua daca e bine pt toata lumea ... sa o pomenim ALINA SI ADRIAN .... caci fratele meu e mai terminat decat ea
si luni sa aprindem fiecare cate o lumanare si sa o dam si pe ea sa o pomeneasca preotii ....
va pup
si va multumesc
Camelia