Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Camelia, draguta mea!!!

Ma rog ca Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ii aiba in paza, sa reuseasca operatia!!! Sa va intareasca puterea rugaciunii si sa treceti cu bine peste acest necaz...

Te pup si astept vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Multumesc tuturor celor care ne-au trimis urari, Ioanei (fetitei mele).

Cami Antonia ne rugam maine pt Alina sa ii reuseasca operatia. (maine face sotul Sf Maslu si o va pomeni).

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

dragutelor si cipicah....sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iunie/iunie25.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna dragele mele si cipicah!

Cami, ma rog pentru Alina sa-i reuseasca operatia si sa o invredniceasca Maicuta Domnului cu recuperare rapida

speranta te pup si sunt alaturi de tine

caciantoni si mamimeea va imbratisez cu drag si sigur vor trece toate si va aparea si soarele mult asteptat

vvvv

Imi cer scuze ca nu am mai scris, dar bebe mi-a ocupat tot timpul; am fost plecati la Focsani, am botezat un baietel si am avut si niste probleme cu Maya.A facut niste rani fff mari la fundulet si sangerau; avea si scaun fff moale si doamne ce plangea mititica.Am incercat toate cremele, analizele ieseau ok si nu reuseam sa dau de capat.Cu rugaciuni seara si dimineata mi-a luminat Dzeu mintea si am incercat DOAR crema de galbenele si spalata la jetul cu apa si de ieri SURPRIZA: incep sa treaca.Doamne cat am chinuit.Eram innebunita ca nu sunt capabila s afac ceva.Colicii sunt la ei acasa, in rest este o zambitoare si o printesa, a luat 1500 grame doar de la san intr-o luna, creste bine multumim lui Dumnezeu.

Pe 3 iulie o botezam si am primit dezlegare sa o botez unde este parintele meu duhovnic la Manastirea Cetatuia, o sa vina la slujba si prieteni de-ai nostri care sunt preoti, abia astept increstinarea.Cred ca o sa plang toata slujba de bucurie

anadomnica,oanka80 si anaomaria cum va simtiti? bebe sunt bine nu? anadomnica, ma bucur ca a iesit bine ec de trimestrul 2

nu uit sa ma rog pentru toate, sa va port in gand si dupa molifta de 40 de zile si botez, o sa pun iar pomelnice si o sa va pomenesc la bisericele unde ma rog

va imbratisez cu drag si imi cer scuze daca am omis pe cineva, dar trebuie sa fug la bebe

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Imi cer scuze ca nu am mai scris, dar bebe mi-a ocupat tot timpul; am fost plecati la Focsani, am botezat un baietel si am avut si niste probleme cu Maya.A facut niste rani fff mari la fundulet si sangerau; avea si scaun fff moale si doamne ce plangea mititica.Am incercat toate cremele, analizele ieseau ok si nu reuseam sa dau de capat.Cu rugaciuni seara si dimineata mi-a luminat Dzeu mintea si am incercat DOAR crema de galbenele si spalata la jetul cu apa si de ieri SURPRIZA: incep sa treaca.Doamne cat am chinuit.Eram innebunita ca nu sunt capabila s afac ceva.Colicii sunt la ei acasa, in rest este o zambitoare si o printesa, a luat 1500 grame doar de la san intr-o luna, creste bine multumim lui Dumnezeu.

Pe 3 iulie o botezam si am primit dezlegare sa o botez unde este parintele meu duhovnic la Manastirea Cetatuia, o sa vina la slujba si prieteni de-ai nostri care sunt preoti, abia astept increstinarea.Cred ca o sa plang toata slujba de bucurie

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Poti sa o dai si cu CUTADEN, la noi a functionat.

Increstinare frumoasa si ne arati poze de la botez.

ALBUM
7 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor dragi si cipicah am avut parte ieri de o slujba cu 3 mari ierarhi unde am avut parte de mari trairi duhovnicesti. am stat cam 3 ore la rand pentru a ne inchina la moastele sfantului ioan de la suceava dupa care am mers cam 2 ore pe strazile orasului in procesiune cu moastele sfantului si mare sobor de oameni. am fost putin tulburata de cat de insistenti sunt tiganeii in ziua de azi, aproape ca ii daramau pe preotii ce il duceau pe sfantul. am primit binecuvantare de la IPS Teofan, de la IPS Teodosie si de la IPS Pimen. m-am rugat la sfantul pentru marile mele dorinte... si .... acum ma pregatesc de mers la doctorita mea sa aud si de la ea ceea ce am descoperit de cateva zile de schimbari in viata mea. am avut o intarziere de o sapatamana si am indraznit aseara dupa ce am ajuns de la suceava sa fac un testulet de sarcina. azi am mai repetat unul si......... e cu doua liniute.... mult asteptatele linute rosii.
nu va pot spune ce e in inima mea in aceste momente, mai ales ca luni e ziua de numa a parintelui meu si asa reusesc sa ii fac un minunat cadou ce il astepta de 5 ani. va scriu mai multe dupa ce ma intorc de la medic, nici nu stiu daca poate vedea ceva caci dupa calculele mele stiu ca s-a intamplat inainte de post.
laurra sa stii ca ai proorocit azi cand m-ai intrebat ce face bebele, dar nu de mine era vorba ci despre oana80. dar de acum inainte intru si eu in randul gravidutelor de aici si ma rog cu toata puterea sa am un pui sanatos.
am avut un sentiment straniu la parintele ilarion argatu la manastirea boroaia ieri dar va explic zilele acestea mai multe numai sa nu va plictisesc. asa a randuit cel de sus sa fim 3 de acum inainte mai ales ca in 2-3 saptamani ne mutam si in casuta noua.
in mintea mea acum sunt un miliard de ganduri, trebuie sa multumesc tutror pentru rugaciuni caci e un lucru divin ce se faci aici pe forum cu pomelnicele noastre. totdata ma iintristez la gandul fetelor ce le astept sa ma urmeze....am trecut prin suferinta voastra si stiu ce cruce grea e de dus. 5 ani am purtat-o pe umeri cu speranta in fiecare luna, numai cine trece prin asa ceva stie ce dureros e. dar cel de sus are pregatita clipa pentru fiecare. El ne da la fiecare doar sa cerem si noi mai staruitor. scriu prea mult si va obosesc...va mai scriu maine
sissica si happymum ma rog si ma voi ruga cu lavrimi sa fiti imediat alaturi de bucuria mea tot cu burticile mult asteptate. va scriu maine PM ca acum trebuie sa fug.
pooopici la toate si cu doamne ajuta inainte!!

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Felicitari oanka80! Ce bine imi pare! E de bun augur si pentru noi ce ti s-a intamplat! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
In sfarsit au aparut niste liniute! Si eu ser la bebe, dar mai am de asteptat.

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Laura, ma bucur ca ne mai aduci vesti! M-am uitat si in album, dar vad ca nu ai mai pus poze noi! De abia astept sa-ti vad bebelina, mai ales ca are deja 1 luna!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Cami, Bunul Dumnezeu si Maicutza Sfanta sa ii fie alaturi cumnatei tale, Alina, sa treaca usor peste aceasta operatie si sa se recupereze rapid .
Oanka80, sarcina usoara si binecuvantata si bebelus perfect .
Noce, citind mesajele tale si vorbind cu Madutz m-am hotarat sa vorbesc cu preotul sa imi faca acea rugaciune speciala pentru pierderea de sarcini. Sarcina usoara in continuare .

Alexia Maria
Andrei
Alina
Adrian

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Oanka80: Doamne, ce minune!!!!! Felicitari din toata inima!!!! Canonul de la Parintele si toate faptele tale minunate l-au facut pe Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca!!!! Felicitari!!! Mi-au dat lacrimile.....ce frumos......noi avem tot 5 ani de asteptari si ma gandeam ca nu mai e cu putinta natural, insa vazand ceea ce s-a intamplat la voi imi tot repet: " Ce la om e cu neputinta , la Dumnezeu e cu putinta!!"
Cami: Off, dragauta de tine, mare necaz s-a abatut asupra familiei voastre...Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va intareasca si maine dupa operatie sa aflati ca Alina va fi bine!! Au fost ceva simptome sau s-a intamplat brusc??

Mergi la inceput