Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (40)
Raspunsuri - Pagina 13
speranta2008 spune:
Buna
Eu nu am mai intrat din cauza perioadei prin care am trecut : a murit mama pe data de 18 mai ... Imi este tare dor de ea dar si de tata...
acum sunt mai linistita si incerc sa vad lucrurile putin mai roz dar e greu...
E greu si trist ...
Va doresc un post usor si multe multe bucurii...
Va multumesc
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
magdita spune:
Neata dragele mele,
Imi pare rau sa aud vesti destul de rele la acest topic. Cami
, ma rog pentru cumnata ta Alina si pentru fratele Adrian, sa le fie DD alaturi
.
Maria Alexia 
Andrei
Alina
Anadomnica
, ma bucur ca ti-ai adus aminte de mine, eu va citesc, dar nu prea scriu. Sunt mai bine psihic, astept sa se intample minunea anul asta. Am vorbit cu preotul sa ne sfinteasca din nou casa si atunci sa imi faca si rugaciunea pentru sarcini pierdute. Am gasit un indreptar pentru spovedanie si vreau sa il folosesc ca sa imi marturisesc pacatele, poate unele trecute cu vederea sau uitate
, si incerc sa traiesc frumos, facand lucruri care ma fac sa ma simt bine, ajutandu-ma sa ma eliberez de stresul infertilitatii sau de gandurile negre. Am toata increderea ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta nu ma vor lasa si ca mai devreme sau mai tarziu voi trai si eu minunea despre care tu povestesti asa de frumos. Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu tuturor
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
cami_antonia spune:
sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa trecem peste aceste incercari mari si dure
ii urez si fiicei mele la multi ani! sa traiasca cu numele ... e prima data cand e ziua numelui pt ea .... iar la noi e hramul bisericii
ai mei sunt la spital ... rugati-va pt ei sa dea peste medici omenosi ... si Dumnezeu sa le ghideze minte si sufletul
Camelia
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul!
ALBUM
7
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
noce spune:
Ioanaact, la multi ani!
Sa fii sanatoasa si sa primesti in dar de ziua ta un prunculet binecuvantat de Sf Ioan Botezatorul 
Cami, sa-ti traisca fiica, sa fie sanatoasa si buna si sa primeasca in dar fratiori sau surioare!
o talpita!
Carmelly, bine ai venit in grupul de rugaciune! Sa va ajute Dumnezeu sa zamisliti pruncut sanatos, sa pleci cat mai repede spre odiseea sarcinii. Eu cred ca cea mai importanta e credinta ta, nu conteaza atat de mult preotul la care te spovedesti, cat faptul ca faci acest lucru, ca iti cureti sufletul, ca tii post, ca te impartasesti. Sunt romani plecati din tara, care odata ajunsi printre oameni de o alta confesiune, isi uita credinta si rosturile ortodoxe (sa tina post, sa se spovedeasca, sa se impartaseasca, sa nu lucreze duminicile, etc). Cu Dumnezeu inainte veti reusi!
Pe noi ne-a ajutat rugaciunea la Sf Nectarie, daca vreti, puteti incerca sa-i cititi acatistul sau poate aveti pe acolo prin zona moaste ale Sfantului.
Analuci, felicitari pentru ingerasa vioaie si sanatoasa si mai ales pentru regimul vegetarian in sarcina. Si noi ne dezvoltam foarte bine, chiar prea bine, daca ar stii dr ca suntem vegetarieni si tinem posturile, n-ar mai intelege nimic 
Multumesc pentru pontul cu brocoli, nu stiam, dar e o idee buna pentru ultimele zile din acest post. Eu stiam de caise si de telina ca sunt surse de calciu si am incercat sa mananc zilnic in acest post.
Cum se face laptele de susan?
Apropo de post si de incercari, de fiecare data cand incepe un post, in odisee se vorbeste numai despre delicii culinare care mai de care. Cat nu e post, nu scrie nimeni de nici o pofta, apoi incep toate gravidutele. Eu nu cred in superstitii legate de poftele gravidelor, eu cred ca pofta nu e de la ingerii Domnului, asa ca ma tin tare de fiecare data.
Georgia, multa sanatate! Sa le lumineze Dumnezeu mintile doctorilor sa va gaseasca tratamentul optim.
Cami, Dumnezeu sa-i ajute pe Alina si pe Adrian sa treaca peste aceasta incercare
. Nu stiu nici un dr sa va recomand, dar sfatul meu e sa ceara parerea a cel putin 2 dr. Poate unul se insala, cine stie, si nici nu e grav.
Anadomnica, sarcina usoara in continuare! Multumim ca te-ai ocupat de grup pana acum, chiar ma intrebam cat vei mai putea. ![]()
Danuk, Maicuta Domnului sa-l pazeasca pe Andrei!
Manastirea Radu Voda
Adresa: Str. Radu Voda, nr. 24 A, sector 4, cod 75102
Tel: 021-330.73.55
Magdita, sa fie cu folos rugaciunile si sfintirea casei si Doamne ajuta ca in perioada urmatoare sa ne dai vestea cea frumoasa.
Speranta, Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa va ajute si pe voi sa treceti peste aceasta durere.
36+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
carmelly spune:
Maria Alexia 
Andrei 
Alina 
Adrian 
Cami_antonia 
Ioanaact, la multi ani! 
Noce, sf. Nectarie mi-e tare drag, am fost la manastirea Radu Voda si de atunci ii citesc in fiecare zi cu drag acatistul. Bine spui de post, sti ca in post ispita e mai mare. Eu in post slabesc si imi pare bine. Iar pacatuiesc...
Fetelor dragi, m-am spovedit, ma simt foarte bine, am vb cu preotul, am prins drag, sotul e Gregorian, tot otodox si e acceptat unde ma duc eu la biserica romaneasca doar pe el nu il pot obliga sa tina post. E mai bolnavior si munceste in stress. Incerc sa tin doar eu si daca Dumnezeu vrea, sa ma impartasesc duminica si luni sa zburam la una dintre primele biserici, Sf. Apostoli Petru si Pavel, sa sarbatorim ziua mea de nastere, daca el isi poate lua liber de la servici.
Post usor si Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi pe toate cu prunci sanatosi.
carmelly spune:
Caciantoni, multumesc pentru acatiste.
Acum o sa scriu mai multe mesaje, sa ajung bat recordul de 10 mesaje. Ca degeaba copy/paste. Presupun ca nu sunt luate in calcul mesajele copiate![]()
carmelly spune:
speranta2008 sa te ajute Dumnezeu si Maica Domnului si sa te intareasca sa treci peste durerea pierderii mamei tale si ca in 2009 sa devii graviduta si apoi mamica fericita.