LOTO 6/49

LOTO 6/49 | Autor: andruskandu

Link direct la acest mesaj

Ce spuneti de chestia asta cu tragerea de duminica trecuta? Pe mine m-a lasat paf... cum adica, doi castigatori, la distanta de aproximativ un an, cu premii mari de 12-14 milioane euro, in acelasi oras, la aceeasi agentie loto (cu nr. 10)...

Am urmarit aseara la Nasul, pe B1 tv, cum tipa aia, de a fost sefa inainte acolo, ca acuma nu mai e..., tot lua aparearea agentiei, si ne sfatuia sa jucam, ca-i pe bune.

Si interveneau ceilalti cu coincidentele astea bizare, si multe altele, iar ea o tinea una si buna....

TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

S-a demonstrat ca sunt masluite tragerile. Insa nu este cine sa ia masuri. Mai mult (de data aceasta speculativ (oare?)) a spus la un post de radio ca se va castiga in ziua in care vor fi alegerile.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

am urmarit si eu o parte din emisiunea de aseara...si intradevar muult prea multe "coincidente" sunt la mijloc. Iar madam' Minca (sau cum s-o mai numi acum)...nu mi-a lasat decat impresia unei mahalagioaice si care nu avea deloc argumente cu care sa-si sustina cauza.
Si intradevar ..exact cum a spus Florin Calinescu aseara....daca sunt extragerile atat de corecte...de ce nu se extrag undeva intr-un loc public...in direct si unde sa aiba acces un numar de oameni obisnuiti, sau sa fie aleasa aleatoriu o persoana care sa aiba posibilitatea de a extrage acele bine dintr-o urna...nu???Asa nu ar mai fi loc de suspiciuni!!
Nu obisnuiesc sa joc la loto...tocmai din acest motiv, pt ca e jecmaneala pe fatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

n-am castigat eu

nici vreun prieten de-al nostru

asta e tot ce conteaza

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Pai, da.... chiar cu cateva zile ma gandeam ca e o zi potrivita pentru a se "castiga" la loto... sunt alegerile, la Tv numai de asta o sa se vorbeasca, putini vor avea atentia indreptata catre bile....
Adica stirea despre castig a fost oricum bagata undeva printre altele mai in spate, in timp ce astea cu votarea... ne-au imbuibat

TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ce cred? ca marmota inca mai inveleste la ciocolata! ca sunt frumoase povestile, dar alea cu zane!
asta cu 6/49 e o mare abureala! am ceva ani buni de cand nu mai cred in ea

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

E hotie pe fata. Nu stiu in alte tari cum este, dar aici s-au prins ca pot face smecherii si le fac.

Acum vreo luna am primit articolul asta (are si poze dar nu stiu cum sa le pun):

Academia de Studii Economice Catedra de Contabilitate, Audit si Control de Gestiune

LOTO - TEAPA NATIONALA
Potul de 10 mil euro de saptamana asta a declansat isteria "Loto 6/49" in Romania ! Tot romanul, impatimit al jocului sau din contra jucator de ocazie, a inceput sa viseze la marele premiu. La OTV s-a facut o cheta de 137000 euro pt "marele bilet" de 23 de numere! Ce e bine ca odata cu isteria asta s-au declansat si adevarate anchete mediatice in legatura cu corectitudinea jocului! Foarte multa lume injura OTV-ul, de multe ori pe buna dreptate, dar cel putin, de data asta au gasit probe care dovedesc clar ca loteria poate alege numerele castigatoare dupa bunul plac! A fost suficient ca directoarea agentiei nationale sa pronunte numele "Editec" (compania care produce suflanta, bilele si softul aferent) ca telespectatorii sa intre in rolul de detectiv. Si s-au descoperit lucruri extrem de interesante!
Pe site-ul Editec puteti afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflanta!

Alt element foarte important! Fiecare bila inainte de a fi introdusa in suflanta trebuie sa fie verificata cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie sa treaca fiecare bila. Primul inel citeste bila sa fie din acelasi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile si al treilea greutatea! Acuma. Ce a pezentat Loteria Romana ? Mai multe televiziuni au aratat cum se cantaresc bilele. Cu un cantar, obisnuit, de bijutier!!! Si atunci se nasc mai multe intrebari. De ce asa si nu cu aparatul producatorului, care evident, le-a fost livrat impreuna cu suflanta? De ce nu a fost prezentat si acest sistem? De ce nu s-a mentionat ca suflanta poate identifica orice bila? Are Loteria Romana ceva de ascuns?
Pai are! Iata cat de bine este pus la punct sistemul. Imaginea alaturata ne prezinta ce apare pe calculator in momentul cand bila trece prin primul inel al sistemului de verificare! De la anul de fabricatie pana la culoare si setul de bile din care face parte! Atentie! Daca bila nu face parte din acelasi set cu celelalte nu poate trece de primul inel! OK. Loteria Romana a aratat ca are doua seturi de bile. Deci daca sa spunem in suflanata sunt introduse 6 bile din setul 1 si 43 din setul 2, cele 43 de bile din setul 2 nu au nici o sansa sa iasa, pt ca nu sunt recunoscute de suflanta!
Si ca si cum toate astea nu erau suficiente, bomboana pe coliva o pune chiar producatorul sistemului. In cartea tehnica a masinariei, producatorul precizeaza ca softul poate controla jocul! Cu alte cuvinte masinaria asta poate juca corect sau nu, in functie de cum decide Loteria Nationala ! Asta poate ca explica mai bine de ce poturile mari din istoria loteriei s-au castigat doar in momente de sarbatoare (alegeri, Paste, Craciun sau Revelion)!
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE
CATEDRA DE CONTABILIATE, AUDIT SI CONTOL DE GESTIUNE
Lect.univ.dr. STĂNILĂ GEORGIANA OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

detalii suflanta http://www.editec-lotteries.com/edisite/wintv/pdf/venus.pdf
detalii bile: http://www.editec-lotteries.com/edisite/wintv/pdf/drawingballs.pdf

din cate am citit si vazut, teoretic nu se poate face nicio manareala.....acuma cum romanul e inventiv.....cine stie??cine garanteaza???
parintile componente sunt din plexiglas care nu ai cum sa=l controlezi sa "aleaga" o anumita bila .....parerea mea de inginer....

eu cred totusi ca ai sanse sa castigi....eu una am avut...dar nu am jucat din pacate cand a trebuit si consider ca mi-a trecut sansa
in vara lui 2005 daca puneam la loto cand trebuia puteam castiga pentru ca au iesit numerele care le tot puneam de obicei:data nastere a mea(luna/zi), a sotului(luna/zi), data casatoriei civile, data nuntii.
in sapt respectiva am uitat sa=mi iau bilet..si in sapt urmatoare ne-a sunat un prieten care era la agentie si ne-a intrebat daca nu am pus bilet, ca ne pune el daca vrem....si ii dictam numerele...si el zice...da tu faci misto de mine??....eu:pai nu, de ce?astea-s numerele ce le pun de obicei....si imi zice...sti....astea-s numerele ce au iesit sapt trecuta....am inlemnit cand ne-a spus si imediat am cautat pe site numerele....asta e....mi-a trecut sansa

btw...stiti bancul cu iuan si D-zeu si castigul la loto??

iuan....da doamne sa castig la loto...
sapt viitoare iuan: da doamne sa castig la loto....
dupa anii...iuan....doamne fi bun cu mine si ajuta-mi sa castig la loto
la care D-zeu...bai iuane da tre sa si cumperi bilet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

fusei la Galati in we, la nunta fratelui meu, am jucat un bilet si in Buc si in Galati inca unul, v-ati prins ca nu am castigat eu, da?

Cel mai mult m-a enervat acum doua saptamani, am jucat varianta simpla, pe biletul cu trei variante mi-au iesit toate numerele: 3 pe o varianta, doua pe alta varinta si unul pe a treia

Vrajeala sau nu, renunt la doua pachete de tigari, adik fumez mai putin si joc un bilet la loto, cu numere aleatorii, trase din urna de la fata locului si m-as multumi si cu ceva bani la varianta a doua

Poate de aceea rezista Loto, ca probabil mai sunt naivi ca mine, sunt sigura ca nu voi castiga niciodata potul cel mare si mai sunt sigura ca banii castigati se duc (daca se duc) unde "trebuie".

iar acum sincer, cat as fi eu de morala si de principiala, daca mi s-ar propune vreodata 1 mil de euro din 10 anuntate ca si castig (in schimbul ascunderii identitatii ) sau nimic, eu ce as alege? Sau, voi ce ati alege? eu sigur banii

nu sunt de acord cu cei care joaca banii de cosnita, banii de alocatie ai copilului
Un afemeiat sau un betivan poate ca as accepta la usa, un cartofor never ever
sotul mai joaca la pari loto si din cand in cand mai vine si cu bani,cat sa scoata ultimile luni de cheltuiala, dar avem limite, 20 ron/caciula pe saptamana, preferam o sticla de vin bun ca distractie personala decat bani aiurea la agentii, iar daca vad mai multe belete pe masa, cand fac cumpraturi, nu-i mai iau sticla de vizichi saptamanala
parerea mea :totul cu limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Si intradevar ..exact cum a spus Florin Calinescu aseara....daca sunt extragerile atat de corecte...de ce nu se extrag undeva intr-un loc public...in direct si unde sa aiba acces un numar de oameni obisnuiti, sau sa fie aleasa aleatoriu o persoana care sa aiba posibilitatea de a extrage acele bine dintr-o urna...nu???Asa nu ar mai fi loc de suspiciuni!!
Nu obisnuiesc sa joc la loto...tocmai din acest motiv, pt ca e jecmaneala pe fatza.

Pai, oricand si oricine poate participa la extrageri, la tot maglavaisu ala care incepe de la cantarirea bilelor si pana la extragerea lor, participarea se face pe baza de inscriere.

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marami

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

Pai, oricand si oricine poate participa la extrageri, la tot maglavaisu ala care incepe de la cantarirea bilelor si pana la extragerea lor, participarea se face pe baza de inscriere.

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

eu nu ma refeream la tam-tam -ul de dinaintea extragerii...cantarire, masurare si etc....ca oricum magariile se fac inainte.
Pur si simplu sa fie introduse bilele intr-o urna...si cineva sa le extraga manual!!!!! Ca asa dispare si faza cu bilele care fac parte din doua seturi diferite..iar suflanta recunoaste un singur set

Mergi la inceput