Vacanta in Italia? Este safe pt. romani?

Vacanta in Italia? Este safe pt. romani? | Autor: Bic

Link direct la acest mesaj

Sal'tare.
Am vrea sa mergem intr-o vacanta in Italia, dar acum mi-a picat fisa ca s-ar putea sa nu fie foarte sigur pentru romani acolo.
Care mai e situatia? Eu de-aici nu am nici cea mai mica perspectiva asupra lucrurilor.
Merci.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

N-are nimeni nici o treaba cu tine!Sor'mea s-a intors de-o satamana de la roma si Venetia,una din colegele mele s-a intors de 3 saptamani!Var-miu tocmai a plecat inapoi,dupa o vizita acasa,in Romania,si mi-a zis clar,n-are nimeni nici o treaba cu tine,ca turist!
A si sor'mea a vorbit romaneste,nu s-a legat nimeni de ea,a vazut si auzit destui turisti romani,cersetori romani n-a vazut,or fi pe la periferie nu stiu,ea n-a avut probleme!
Faza tare e ca niste romani,care i-au auzit pe ei vorbind romaneste au inceput sa vb in engleza intre ei,la aeroport la check-in erau in cursa tarom pentru Bucuresti,la otopeni,s-au intalnit iarasi la bagaje,n-a mai rezistat cumnatu si i-a intrebat daca si-au adus aminte brusc de limba romana!Nu inteleg atitudinea asta,sa ma apuc sa vb in alta limba cand aud vorbidu-se romaneste in jurul meu!Si nu,nu suntem de etnie si nici prost imbracati,ca sa zici ca ai avut vreun motiv sa faci asta,ca esti rasist!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Valentina, merci.
Mai astept mai multe opinii.

Apropos de romanii care s-au apucat sa vorbeasca engleza... niste tzoape, ce sa zic. Am vazut si eu niste exemplare din astea pe aici. Am vazut o masina cu un abtzibild cu RO. Ne-am oprit la acelasi magazin cu articole sportive. Ei erau cu un copil mic, noi inca nu aveam copii. Parintii vorbeau numai romaneste cu copilul, iar cind am intrat in vorba cu ei, brusc au inceput sa comunice in engleza cu baietelul. Niste imbecili.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Noi ne-am intors acum o luna : am fost 5 zile la Milano +Como+ Trieste.Anul trecut am fost tot la Milano si am vizitat Verona si Venetia. Nimeni nu a avut nimic cu noi, toata lumea a fost civilizata, nimeni nu s-auitat mai nu stiu cum. In unele locuri am fost intrebati de unde suntem si cand am spus Romania, nimeni nu s-a comportat ciudat.
Cred ca atata timp cat nu porti fuste colorate si basmale si esti civilizat si-ti vezi de treaba ta, nimeni nu are nici un motiv sa se ia de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic, sora mea a fost asta toamna in septembrie o saptamana prin Italia, n-au avut nicio problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi ne-am intors acum o luna din SICILIA. normal ca am vb romaneste. nu are nimeni nici o treaba cu tine.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput