Solar

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ghizy pai si mie imi e fata descoperita...ca doar merg sa ma bronzez nu?? in schimb am opri partea care e la fata.
ieri am stat si eu 15 min (cel mai mult de pana acum) si nu m-am rosit deloc!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghizy spune:

pai dap ,asa e,eu la 15 min am fost toata rosie din cap pana in picioare,mareste ink cu cinci minute si ai sa te inrosestiasa am facut si eu am tot marit secundele pana mam inrosit succes.eu nu am mai fost de vreo 2 sapnu am mai avut timp ,tre sa o iau d la inceput cu 5 min sau continui cu 15 .......

Mergi la inceput

de atunci am fost de 2 ori cate 15 min si nu m-am inrosit deloc. cred ca s a obisnuit pielea. eu zic sa mergi 12 min . eu acum voi mai merge o data la 1-2 sapt (avand in vedere ca merg in concediu) cate 15 min.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

pai nu stiu ce sa zic mareste secundele cu 2 3 4 min si ai sa te inrosesti k asa era si la mine ,am stat la 10 min mult si nimik nu ma bronzam am urcat la 15 gata am fosteu nu cred k am sa merg pt k nu prea am timp si mie k am si vreo 180 de minute ,k am dat bani dinaintek asa sa merg o data la 2 3 sap ,no sa ma prinda nici un bronz

Mergi la inceput

cum sa nu se prinda???la inceput se merge o data la 2-3 zile pana ajungi la bronzul dorit, apoi se merge o data la 1-2 sapt pt intretinerea bronzului. ca doar nu o sa mergi tot timpul la interval de 2 zile...

_

Mergi la inceput

pai da nu ma prins ink absolut de loc sunt cum eram inainte degeaba mam inrosit o data pe tot corpul k sunt la fel si de atuncia dak am fost cel putin de 2-3 ori si dak ar fi sa mer o data la 2 -3 sap sau io stiu cand voi avea io timp bine inteles k nu mai are rost k nu ma va prinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

eu cred ca si aparatele astea sunt de mai multe feluri. de exemplu, solarul care l-am frecventat cel mai des avea cateva setari pe care le faceam inainte. tipul de piele, ventilatia si nr de minute.
nu m-am inrosit niciodata, ce-i drept nu am stat asa mult ca voi. de fapt nr maxim de minute pt tipul meu de piele era de 11. am vazut in alte saloane aparate la care poti sa stai si 20 de min, dar nu ma incumet. eu cred ca conteaza f mult sa-ti protejezi totusi pielea inainte, mai ales cea din jurul ochilor.

leuta

Mergi la inceput

stefiuta, la orice solar ai posibilitatea de a seta/regla ventilatia. cat despre nr de minute il alegi inainte de a intra. mai in toate solarele in care am fost e inauntru afisata o foaie despre tipul de piele/nr de minute recomandat.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

se poate sa fie cum zici tu. eu nu prea am mai fost si in alte parti, doar in 2,3 saloane. iar acolo nu am intalnit chestia asta.
ma intrebau cate minute vreau si atat. cineva de acolo dadea drumul la solar, nici vorba se ma intrebe ce tip de piele am sau altceva.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghizy

pai da nu ma prins ink absolut de loc sunt cum eram inainte degeaba mam inrosit o data pe tot corpul k sunt la fel si de atuncia dak am fost cel putin de 2-3 ori si dak ar fi sa mer o data la 2 -3 sap sau io stiu cand voi avea io timp bine inteles k nu mai are rost k nu ma va prinde

Acum nu mai poti ca=ti arzi silicoanele.Tre sa stai cuminte in pat pana te recuperezi.Dar la cat dfe repede le-ai bagat cred ca te si vindeci repede. Bravo. Imi place. Nu asa babeste ca mine. Mi-e imi ia vreo 2 ore sa ma epilez , tie ti-a luat cam tot atat sa te remodelezi.

Mergi la inceput