Solar

Solar | Autor: ghizy

Link direct la acest mesaj

buna e de bn sau de rau dak te inrosesti la solar?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dupa parerea mea, tot ce tine de solar e de rau.
insa e posibil sa te fi inrosit din cauza ca te bronzezi.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E ca si cum ai fi stat la soare. Doar te-ai dus sa te bronzezi, nu? Daca te-ai parlit prea tare, stai mai putin la fiecare sedinta.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu pateam sa ma inrosesc la prima sedinta si de fiecare data cand cresteam nr de minute.dupa o zi se "maronea" pielea

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghizy spune:

am sa maresc nr de minute de pt k ieri am stat mai putin am scazut 5 minute pt k ma inroseam prea tare

Mergi la inceput

cate minute stai??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

15 minute .dar nam mai fost de vreo 4 zile pt k am un maine am sa merg

Mergi la inceput

din prima ai fost 15 min??? daca da de aia te-ai inrosit. tre sa incepi treptat, primele sedinte de 9 (daca ai pielea alba tare atunci sunt suficiente 6), apoi 12 si apoi 15. daca faci asa dupa ce se obisnuieste pielea nu te mai inrosesti. asa des mergi???

_

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

nu prima oara am stat 5 min a doaua oara 5 a treia 10 a patra 10 a cin cea am urcat la 15 si mam inrosit pe tot corrpu si am scazut 5 min , merg o data la 2 zile 3 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Si eu ma roseam.. am fost de vreo 2-3 ori la solar, fata o lasam ff putin, in rest acoperita.
Pune-ti crema multa inainte si dupa mai ales pe piet unde se rideaza destul de repede pielea.

Mergi la inceput

pai irlandeji astia au spus k nu e nevoie de nici o crema ,si pe fata la fel ,miau dat doar doua ochiuri mici in rest fata mie descoperita

Mergi la inceput