Cluj rulz! - cap.92
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
arleena spune:
cris...offf....te cred si eu ca a fost superb la concert.....si io m-as duce sa-i vad in concert....doar ca sotul nu e fan concerte....din clasa 8-a sunt fan.....nu-ti spun ca in liceu am fost o gasca de fani si ne-am facut abonament la Propaganda U2 Magazine...ohhh..ce vremuri.....la umatorul turneu tot imi iau inima n dinti....poate vin la budapeste si atunci cu siguranta merg
vroaim sa te intreb...din videourile de pe youtube parca nu se aude asa fain...cum e sa=i asculti live?se aude bestial??
florina bine ai revenit!mi-a facut placere sa va cunosc....
va doresc o seara placutu tuturor de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carrie spune:
Ola gagici
Nu m-am simtit prea bine we asta, cred ca am avut oboseala fizica cronica dupa 3 zile de umblat si noaptea petrecut si am facut o indigestie da acum sunt apta
Stanca, va doresc vacanta placuta, daca iti place mobile noastra iti dau nr, firma e Art Décor, noi am fost f multumiti de ei.
Kitzi o sa vb cu Mariana care vine la noi si iti dau nr ei.mai era si Laura, care a fost si la noi si mergea si la Stnca , nu stiu cat e de ocupata acum, pot sa o intreb.
Mariana, musai trebe sa-ti zic ca am fost in Hard rock Café in Barcelona, e mortaaala atmosfera acolo(si preturile:)
Cum a fost la Best fest?
Florina, f bine ca ai revenit, old friend!eu iti recomand cu caldura Waldorf unde am tinut si eu si Oana, suna-ma sa iti dau detalii.pretul depinde mult de nr de copii, daca sunt mai mult de 10 sansele sa gasesti in banii astia sunt f mici…
Waldorf s-ar incadra ca si inchiriere da orice (macare ,tort) vine in plus
Roxa boxa, miss you tre sa te sun sa-mi zici cum esti.cum e Serbanica?
Simona, sonorizarea a fost perfecta.clipurile de pe Youtube sunt filmari cu telefoane mobile ca nu a fost voie cu aparate.e un sentiment total cand esti acolo am iesit cu o tona de adrenalina in mine. In clipuri puteti vedea atmosfera si nebuneala:)ideea e ca sunt f energizata dupa escapada asta
va pup noapte buna
asi spune:
Buna dimineata la o cafeluta!
Florina bine ai revenit .Te asteptam la povesti.
Cristiana ma bucur ca ati petrecut fain si ca ai fost incantata.Multumesc de mesaj,ai transmis ceea ce trebuie cu el.Multumesc de ideea cu firma.In 20 o sa ma duc la o firma care face mobila sa vad ce oferta au si o sa ma duc si la cei cu care ati facut voi daca-mi dai datele de contact.
Mariana cum e acasa cu copii?
Roxana ce face Serbanica?
Azi fac ultimele cumparaturi si plecam in vacanta de maine pana duminica.Abia astept sa fiu numai cu copii si sa nu ma gandesc la altceva.Sper sa revin cu forte proaspete si asa avem avantul necesar sa terminam repede casa sa ne mutam si sa se termine toata nebunia.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Carrie ms mult, astept sa-mi spui.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
jozsaerika spune:
buna fetelor,
din fericire am venit cu vesti bune de la doctor pe partea dreapta refluxul a disparut complet si pe stanga a mai ramas un pic de reflux grad 1 dar care nu necesita nici o interventie si care cu timpul se poate retrage...oricum ramanem sub observatie dar e foarte bine ca rinichiul stang se poate dezvolta in continuare
.
Cristiana te-am sunat din Alesd dar acum vad ca erai la concert
Florina ce surpriza ! La Multi Ani, Elise!
Raluca oare esti la tzara? sper sa te poti odihni
Stanca multumim de gandurile bune
noi ne-am simtit bine in Ungaria la prieteni nostrii si lor le-a placut ca a fost plina casa (de copii )...nu inteleg de ce tot amana sa faca copii ??!!
va pupam
Erika
arleena spune:
maine merg sa-mi recuperez piticul de la ai mei....abia astept sa-l strang in brate si sa=l pupacesc....chiar daca vb si-l vad el zilnic pe skype ...nu e la fel....
cris cred ca o viata o sa-ti aduci aminte de concert...sau cel putin pana la urmatorul
stanca....o torn pe mariana....e in cluj....am vazut-o azi la volan prin centru...tot un zambet ca de obicei. spor la impachetat si vacanta placuta
erica nu stiu eu toata povestea cu voi dar ma bucur sa vad ca aveti vesti bune de la medic. de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
roxana1974 spune:
fetelor!
Stanca, mi-a priit delegatia de numa, iar Serban, am fost tare bucuroasa Doamne-ti multumesc nu a avut decat febra si doar o noapte. Dimi inainte sa plec mai era usor caldut, dar apoi a scapat. De-asta am fost tare bucuroasa si nu mi-am mai facut griji.
Saptamana asta merge la un club de vara, organizat de Happy Kids, nu am avut mult de ales, fiindca gradi e inchisa si nu avem pe nimeni inca 2 saptamani...
Cristiana, si mie mi-e dor de tine, hai sa vorbim un pic odata eu sunt mai bine.
Florina, si eu votez pentru Waldorf, daca mai prinzi loc e super. Poate poti sa negociezi un pic pretul sa te incadrezi...
Va si abia astept sa ne revedem.
Roxa
mariana tache spune:
Buna dimineata, dragelor!
Pana la ora asta nici o cafea in zona???/
Stanca, sa aveti drum bun si sa va bucurati de momente fericite toti impreuna .
Erika, waw ce veste buna ne-ai dat! execelent! ma bucur din tot sufletul; doamne ajuta sa ne aduci numai vesti bune in continuare.
Simona-arleena esti figura; tu unde erai? tot in masina? nu te-am vazut.
Roxana (alexa ioana), ca ai venit sa elucidezi misterul; ieri nu m-am dat cu motorul
; Loci era bolnav; pana miercuri intru in fibrilatie.
Roxana, de mine nu ti-e dor?
Cristiana, ma bucur ca v-ati simtit bine la concert si in Barcelona. bravo voua. eu n-am mai fost la best fest. don`t ask why.
Am copiii acasa ; in weekend am stat doar bot in bot; vreo ora / zi m-au tot pictat pe fata cu apa; cica ma faceau frumoasa, mai stralucitoare
; ce bine a fost!
Stanca, vorba ta! nu-mi vine sa cred ca deja e iulie; cumplit de alert trece totul!
Azi n-am chef de munca ; sa nu mai spunet la nimeni
.
tuturor; sa aveti o zi buna.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Salut, gagici
Apoi cred ca s-a cam infundat cu inchiriatul....imi doream asta ca e mai simplu, decat sa te agiti acasa, dar se pare ca nu iese nicicum.
Cristiana, Roxana, la Waldorf astia cer 450, ceea ce e mult....zic eu, mai ales ca sunt vreo 5-7 copilasi, inca nu stim exact cati...
Asa ca we will do it the old fashioned way, adica acasa. Noroc ca e gradina, sa vad acum ce activitati pot gasi pt puradeii mici. Avem clown...clownitza de fapt
, si cred ca oi aparea si eu ca o zana buna, ceva, Fifi floare de nu ma uita, spiridus....glumesc, dar clownitza tot avem si mai trebuie sa gasesc ceva activitati...acum o sa incep sa cot pe net
Pont pentru gagici:
La Muzeul Satului este o tabara de vara, care tine pana in septembrie....eu merg de maine sa vad care-i miscarea....atata stiu, ca e in fiecare zi de la 10-14....sculptura, olarit, cred ca fac kestii de genul asta....mi se pare foarte intereseant! Dixit
Din ciclul stie careva:
1) De unde cumpar tabla, de aia pe care se scrie cu creta, dar mica, maxim 50/50 cm...ca iau mai multe....sa scrie plozii cu creta pe tabla....cred ca 15 minute din timp e rezolvat .....
2)Astept sugestii de la minti odihnite cu idei de activitati pt copii de 3-5 ani...io m-am gandit sa se improashte cu pistoale de apa, sa picteze, sa scrie cu creta, sa olareasca, sau daca nu sa le iau plastilina in cantitati industriale....si nu mai stiu...aaaaaaaa.....help, ca nu mai e mult timp
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."