RUNTIME ERROR
Runtime error
Program C:\Program.files\Internet.expl.\Iexplore.exe
This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application"s support team for more information.
Acesta e mesajul care imi apare de cateva zile, si-mi inchide toate programele pe care ma aflu...
Heeeelp!!!
TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Raspunsuri
dearChris spune:
Buna
O sa incerc sa te ajut, desi nu m-am lovit de aceasta problema.Dar vad ca au avut-o altii, multi, acum cativa ani.
Ce au facut ei: au dezinstalat Google toolbar-ul. cei care il aveau.
Daca ai Google toolbar (sau ca sa verifici daca il ai), dai click pe Start, apoi click pe Control Panel, dublu click pe Add or Remove programs. Cauti Google toolbar in lista aceea de programe, daca il gasesti, il selectezi, si dai Change sau Remove si apoi Uninstal sau Delete.
Asta in cazul in care nu ai neaparata nevoie de el.
Dar cred ca poti instala apoi o versiune mai noua a toolbar-ului, si care n-o sa iti mai faca probleme.
Daca nu merge asa sau nu ai Google toolbar, ar putea sa fie din cauza Yahoo toolbar-ului.
Ai putea sa incerci la fel pt el, sa-l dezinstalezi.
andruskandu spune:
Buna
Multumesc de raspuns.
Am incercat de ieri chestia asta... si nu mai am toolbar pe ecran. Am programul in romana. Si singurul mod de cautare e sa apas pe cel din programul windows, adica lupa...si tot s-a inchis azi Am incercat si o reinstalare a yahoo, sa vedem acum ce va face.
TELEDON PT. MIHAITA
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
andruskandu spune:
Hai ca pana la urma nu dezactivasem si google... acum l-am sters si reinstalat, cu program nou. Sper sa fi disparut problema. Pana acum mi-au aparut de cateva ori casute cum ca google/ yahoo au dezactivat nu stiu ce, ca nu le convine, bla, bla, bla... sper ca le-am rezolvat.
Multumesc
TELEDON PT. MIHAITA
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
andruskandu spune:
Aaaa, pai daca stau sa ma gandesc, problema a aparut acum vreo saptamana, cand m-a intrebat yahoo, daca nu vreau instalata o noua versiune la messenger....Am spus da si-am aplicatde mi-am innoit fata. Da' cred ca ceva s-a batut cap in cap... si-mi aparu mesajul asta.
TELEDON PT. MIHAITA
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
andruskandu spune:
Buna, din nou!
Azi am realizat ca foloseam o versiune veche de internet explorer adica cea cu nr. 6... Asa ca am schimbat-o cu versiunea 8... poate n-o sa mai am probleme.
TELEDON PT. MIHAITA
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
dearChris spune:
Buna dimineata,
Merge acum bine?
Da, s-ar putea sa fi fost de la noua versiune de messenger, care se batea cap in cap cu altceva de pe acolo. Si mie a vrut acum o saptamana sa imi reinnoiasca messengerul si pare-mi-se ca vroia sa mai instaleze si nu stiu pe programele pe langa. Si i-am dat Yes doar la messenger.
Si eu am internet explorer versiunea 6 si am si yahoo toolbar pe care nu il folosesc, ar trebui sa il dezinstalez. Cat despre versiunea noua de internet explorer, nu stiu ce sa zic. Auzisem ca versiunea 7 dadea niste erori, atunci cand aparuse, asa ca n-am mai instalat-o. Ma mai gandesc daca instalez optule, dar daca merge sasele, il las asa, deocamdata.
andruskandu spune:
Nope... nu vrea si pace... Dar cu programele nou instalate, macar nu ma mai lasa cu ochii in soare. Adica imi apare mesajul cu rutime error, dar il linchid si pot continua macar sa termin ce-am inceput. Dar trebuie sa ii dau de cap.
Tu mai ai idei?
Multumesc si te
TELEDON PT. MIHAITA
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
dearChris spune:
Salut,
Cei care au mai avut problema asta dadeau o alta solutie asa: deschizi Internet Explorer, mergi la Tools. Apoi Manage Add-ons.. Si acolo ti se deschide o fereastra cu o lista de chestii care zice-se iti fac Explorerul mai smecher. si poti sa dai click pe toate, sau doar pe cele care ti se pare ca te poti lipsi de ele.
De ex mie imi apar, printre altele: google toolbar notifier, yahoo IE services button, yahoo services, yahoo toolbar, yahoo toolbar helper.
Si as da click pe rand pe ele, sa vad care din ele e problema. Si cand selectez una din ele, acolo, in fereastra jos, scrie Enable si Disable. Si trebuie bifat Disable.
Iti va da un mesaj "you have chosen to disable this" si dup-aia cred ca trebuie sa inchizi Internet Explorer de la X. si il deschizi din nou. Si vezi daca iti mai da eroarea. Sper ca nu.