Condica Salajencelor [94]
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha, unde pe ce blog? Baga link. Dulciuri |
Uite aici...eu zic ca-i la fel, dupa poza.
Bia, hai ca pe Silvia n-o poti dragali ca nu te lasa, pe restul abia i-ai dragalit...asa ca vreau sa-l dragalesc io pe Matei. Se lasa?
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Oti, io am pe blogul meu in lista, o droaie de bloguri de papa bun
. Ma mai inspir cand imi place ce e...in rest nu am timp sa cercetez netul dupa retete...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
|
mihaela_s spune:
Io cred ca alea de pe Culi au si bloguri
. Ia fa-ti si tu unu!
Deci "se" merita sa il fac, e bun?
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia, hai ca pe Silvia n-o poti dragali ca nu te lasa, pe restul abia i-ai dragalit...asa ca vreau sa-l dragalesc io pe Matei. Se lasa? |
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Io cred ca alea de pe Culi au si bloguri Deci "se" merita sa il fac, e bun? vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
da,da oti, fa-ti si tu blog
.mihaela se merita sa-l faci .e demential
.daca nu va place il arunci la mine.desi nu cred ca o sa ai ce arunca.
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
DAAAAAAAAAAAAAAAAAaa. E fix acelasi. Numai cu mici modificari, ca asa sunt eu Dulciuri |
io nu stiu in ce constau modificarile, da gustu si aspectul fu de nota 15.moamaaaaaaaaaaaa
.
silvana_salajan spune:
Tu fete io nu imi fac blog ca mie personal mi se pare pierdere de vreme. Sa imi fac blog sa ce?Da Lissa si multe fete au blog. Mi se pare tare aiurea sa pui retetele in 2 parti. Si pe culi si pe blog... Da ce stiu eu?Dulciuri
silvana_salajan spune:
Bia, modificarile constau in mare parte in faptul ca nu cantaresc nimic
Meg doar pe oki.
Si am mai pus alune de padure si migdale in "blat". Si inca ceva: nu am fiert capsunii cum zice Lisa. De ce sa o fac? Sa isi piarda aroma? Oricum dupa ce l-am inceput in maxim 2 ore s-a apuizat complet. Nu a avut ce se strica.
Dulciuri
mihaela_s spune:
Pai iti faci blog si nu mai scrii pe Culi...nici mie nu-mi place sa mai scriu aici daca am scris pe blog
. Asa ca nici io nu stiu...
.
Bia, atunci promit ca nu-l pupacesc pe Matei. Nici Silvia nu sta, nici macar la o vorba. ![]()
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie