Condica Salajencelor [94]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ha! Am intrat io prima, am beut cafeiu si am rupt tzigarile! Na! Asa va trebuie daca leneviti atata! Hi! Hi!Da sa nu ziceti ca is rea am facut alata cafea, pruaspata! Deci...lume,lume! Cafeiu e servit! Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Ha! Am intrat io prima, am beut cafeiu si am rupt tzigarile! Na! Asa va trebuie daca leneviti atata! Hi! Hi!
Da sa nu ziceti ca is rea am facut alata cafea, pruaspata! Deci...lume,lume! Cafeiu e servit!

Dulciuri

lipeste si tigarile daca vrei sa ai "audienta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

multi pupici pt toata gashca!

sambata, toate salajencele sunt invitatele casiei la un gratar si o baie (in piscina). sambata si eu si adriana (care suferim impreuna la cura) putem manca carnitza si ne-am gandit sa ne dastrabalam in grup! invitatia e valabila si pentru copiii si colegii din dotare.
ora se hotaraste in sedinta publica.

v-am tot vanat pe mess, dar nu v-am prins pe toate.

PREZENTA MUSAI OBLIGATORIE!!

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

multi pupici pt toata gashca!

sambata, toate salajencele sunt invitatele casiei la un gratar si o baie (in piscina). sambata si eu si adriana (care suferim impreuna la cura) putem manca carnitza si ne-am gandit sa ne dastrabalam in grup! invitatia e valabila si pentru copiii si colegii din dotare.
ora se hotaraste in sedinta publica.

v-am tot vanat pe mess, dar nu v-am prins pe toate.

PREZENTA MUSAI OBLIGATORIE!!

Pozele noastre

incerc sa ma altur si eu "suferintei" tale si a adrianei.
da esti smechera rau.pe mine una m-ai lovit la fix cu asta:"invitatele casiei" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Acum am vazut ca si oti a convocat lumea vineri.
eu ma inscriu. oti pastreaza niste samburi si pt mine ca vineri sunt la vitamine..... si raspunde la tilifon!!!!!
invitatia mea pt sambata ramane valabila.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Maria, multam frumos de invitatie, data asta nu poci veni, parca e un facut, ca suntem la mamaie la Pitesti, apoi la noi la Bucuresti sa dam drumu la gaz.Nah, fiecare cu ce-l doare!

Adriana, io acu m-am prins ca voi doo tineti dieta, ce dieta , vreau si io?
Am intrat si io zdravan , nu pe dieta, pe infometare, adica am redus portiile la un sfert.
Beau usurelu la greu, apa din belsug si astept ca kilogramele sa se topeasca.
Sunt prea delasatoare sa tin o 3 luni de zile, asa ca voi proceda cum procedez de fiecare data. Nu faceti ca mine!!!

Asa, la chef, multa distractie, chef la greu si o bere rece si un piept de pui pentru mine cu salata mare!
Pup gashca minunata!

Bie, ce faci?

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71
Bie, ce faci?

ghini.is happy ca azi se facu receptia la casa.am nr la casa,83.
tu fata da ce cura faci? unde esti grasa? ha? cur nu ai, tate o lecuta, ce basca mea vrei?doar nu vrei sa fii femeia snur?

noa,tu ne simleuam maine au ba? sa stiu fac cerere la directiune au ba.

Mergi la inceput

Simleusimai si n-am cui
As vrea, dar neuronu meu credea ca nu puteti daca va duceti sambata la Casia?
Deci, cum facem???
Astept raspuns!
Si Oti mai abitir ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

no tu, eu vin maine. Daca ma duce careva cu masina (plus copilu din dotare).
Maria, as veni si la tine, dar inca nu stiu sigur, ca acum am vb cu mama, si zcea ceva ca pe sambata avem program artistic la tara...eventual mai dupa-amiaza, acum depinde la cat se incepe chefuiala la tine :),. poate trag o fuga cu colegu si copilu. Nu de alta, dar sa o vad si eu pe minunea mica.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Bia, draga mea, am nevoie sa slabesc!
Tu faci parte din categoria oamenilor care vor sa ma faceti sa ma simt bine si e ok. Eu insa ma vad cu alti oki, asprii si critici.

Radeam cand ma incuraja colegu sa ma mai ingras ca atunci eram piele si os si va jur ca nu ma imaginam niciodata la 70 de kg. Acu insa...treaba e nasoala, mi-am luat adio de mult de la masura 44, iar unele 46 nu-mi vin la balcoane.
Si pentru ca am trecut prin atatea operatii, mi-am mai face una de reducere de sani, sa trec de la masura C la B.
Is multe de zis, tre sa ne vedem...musai!

M-am pomenit cu o nunta, pe 4 iulie la o verioara primara pe care am vazut-o de cinci ori in viata mea, asa de apropiate am fost. No, taicas-o a venit la noi la nunta, a fost in aia 8 (va zis si faza cu 8) si acu ne-a venit randu. Nu e chestia de bani, dar cica e cu fite ca is full de bani.
Asa ca tre , musai sa ma fac mumoasa sa rup gura targului

Treaba cu 8...
M-a cerut al meu de nevasta, deja drumurile pe la socrii se intetisera, io eram beata de fericire , dar socru meu Dumnezeu sa-l ierte imi inspira asa oarecare teama.
A vazut omu ca e groasa si gata, planurile de nunta.
Intr-o zi, ma pune la masa, si-mi zice
-Giulia, cati vin la nunta din partea ta?
-Io, 8.
-Numa atati, omu facut prastie
Io zic da
Trece inca o saptamana, la fel ma pune la masa si repeta intrebarea:
-Tata, cati vin la nunta
-8
El, saracu disperat ca sunt cam putini, ca se va face cheltuiala si incepe sa-mi zica ca din partea lor vine primaru, vice-primaru, toate personalitatile micului oras.
Evident la nunta n-a venit nici-un primar, dar au venit cu brio cei 8 si multi colegi comuni

Mergi la inceput