Suntem pregatite pentru Poliamor?
Citesc ingrozita un www.evz.ro/articole/detalii-articol/854198/La-ce-ajuta-triunghiurile-amoroase/" target="_blank">bla-bla ilogic scris cu sarg de EVZ. Cei de acolo descriu pe larg si lumineaza lumea romaneasca despre poliamor - sau relatii in nspe...
Adica sa acceptam amantele, ei sa accepte amantii (fara nervi si iesire din decor) si sa ne bucuram yogin de forta si valoarea rezonantei orgasmice atunci cand ... o aprobam cu fericire in concubinajuri multiple.
Ce articol stupid si 'de viitor indepartat' pentru Romanica.
Aflati deci cu graba la ce ajuta triunghiurile amoroase si la ce va folosesc. Respirati adanc, www.evz.ro/articole/detalii-articol/854198/La-ce-ajuta-triunghiurile-amoroase/" target="_blank">cititi si spuneti-mi daca sunteti pregatite pentru aceasta noua gaselnita cu care evz isi umple spatiul de tiparit.
La ce bun deci 98% din topicurile in flacari de la forumul In Unul sau in doi mergem mai departe
Suntem deci pregatite pentru Poliamor?
Raspunsuri
XIO spune:
Daca cei 2 din cuplu sunt de acord e foarte ok. Nu vad problema.
Si asa multi se inseala reciproc , macar ar fi pe fata si nu ar mai exista momente stanjenitoare in fata prietenilor si intrebari "l-am vazut pe X cu amanta. Sarac Xulica"
S-ar intampla ca in bancul ala "amanta noastra e mai buna"
Eu nu stiu de ce suntem impotriva poligamismului , daca mai multe femei vor a fie cu un barbat sau invers , care e problema noastra a tuturor? E viata lor , sa-i dea bataie!
Cat despre mine...sunt capricorn.La mine nu exista o terta persoana. Sau na , normal ca poate exista, dar cand se afla nu mai exista cuplu.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
emilia_m spune:
Unii dintre noi (unele dintre noi) sunt pregatite de mult pentru Poliamor. Am auzit cazuri de neveste care, desi nu se convertisera la credinta Mormonilor, acceptau sa locuiasca sub acelasi acoperis cu amanta asa ca... nu ma mai mira nimic.
Eu insa voi spune intotdeauna pas poliamorului. Chiar nu-i de mine sa impart afectiunea barbatului. S-asa e nevoie de un barbat deosebit sa faca fata cu brio nevoii mele de afectiune. Nu s-a nascut inca ala care sa ma poata iubi/dragali suficient si sa mai poata oferi afectiune si altei femei. Acaparez tot! Now... how many hugs and kisses can a man give, anyway?
Si-apoi, eu sunt, de regula, partenera speciala "care îl face sa mizeze totul pe o singura carte."
Emilia M
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Rufus spune:
Roxana, ideea nu e noua, discutia e mai indrazneata.
Un cuplu poate experimenta, pe pielea sa, orice varianta, ar spune cei mai "liberi" in gandire, fiind mirati de impotrivirea traditionalistilor.
Eu altceva as fi curios sa aflu: de ce trebuie sa militez pentru "poliamor" si, totodata, sa jur credinta unei singure persoane? De ce acest circ? Aici mi se pare o mare fatarnicie a libertinilor, care trambiteaza libertatea sexului, dar nu-s dispusi sa renunte la avantajele unei familii legale.
Asta spune ceva despre caracterul acestor oameni. Dar, fiecare dupa puteri.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Qamar spune:
mai, deci eu sunt un mare fan "Dragoste mare"(HBO)
imaginati-va inca 2 neveste pe langa voi cu care sa imparti atributiile (toate, da), casele pline de copii, nu vad ce nu ar fi ok atata timp cat iau si eu parte la alegerea celorlalte..
ah, si eu sa fiu prima nevasta, asta e de la sine inteles
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe mai, deci eu sunt un mare fan "Dragoste mare"(HBO) imaginati-va inca 2 neveste pe langa voi cu care sa imparti atributiile (toate, da), casele pline de copii, nu vad ce nu ar fi ok atata timp cat iau si eu parte la alegerea celorlalte.. ah, si eu sa fiu prima nevasta, asta e de la sine inteles www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo* |
Si mie imi place serialul. Doar ca, ma gandesc eu, e destul de solicitant pentru stapanul casei sa fie vesnic in forma
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
Chuny spune:
Poliamor, da, dar eu stabilesc dupa ce criterii!
Si eu am nevoie de o nevasta in casa. Am nevoie de cineva sa imi faca curatenie, sa calce, sa faca mancare etc. Sa am eu timp de copii si sot.
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
claujro spune:
Si mie mi-ar placea o nevasta care sa gateasca, alta sa faca curatenie...
Mara si Matei
blue eyes spune:
hahaha, abia acum am deschis linkul. Numa' fata de om fericit nu are tipul! Are mina unuia care cere ajutor!