Contactul sexual dupa ET-pareri

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Avalon , stai draga mea linistita, mai exista si alte forme de sex. Asa ca daca ramai imobilizata la pat nu este absolut nici o problema. Exista solutii. Si daca imaginatia nu te ajuta deschizi subiect pe forum. Doar , doar sa nu plece odorul de pe batatura. Ca ar fi si pacat.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Avalon , stai draga mea linistita, mai exista si alte forme de sex. Asa ca daca ramai imobilizata la pat nu este absolut nici o problema. Exista solutii. Si daca imaginatia nu te ajuta deschizi subiect pe forum. Doar , doar sa nu plece odorul de pe batatura. Ca ar fi si pacat.

Catalina

coltul meu de rai

Nu ma provoca! Ai sa fii... cum ai zis? surprinsa! da, ai sa fii surprinsa sa vezi ce imaginatie am!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

OANA, nu pot sa zic decat ca VIATA BATE SI DE DATA ASTA FILMUL!

Te pup, sa ai grija de galuscuta, da?

PS: Cand au trecut frateeeee atatia ani???

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Maaaaaaamaaaaa, ce ma stimuleaza pe mine expresia "alte forme de sex", imi misuna prin creieras atata literatura de specialitate, dar sigur big brother nu ma lasa cu asemenea subiecte pe forum.
Oricum cert e ca sunt la cele 24 de saptamani ca si imobilizata la pat, singura deja nu prea mai pot sa ma ridic la verticala, desi n-am luat decat vreo 6-7 kilisoare, dar la cat de firava eram le simt la greu, am ascuns toate oglinzile din casa si refuz sa ma privesc de la bust in jos, dar cica as fi frumoasa foc, "fertila" din cale afara si tare apetisanta, asa ca daca inca sunt degustabila, zau daca mai pot sa ma mai pun in gusturile barbatilor.
El e zanul zanilor, ca atunci cand l-am luat, asa ca pentru mine e usor tare sa ma las prada hormonilor, atat timp cat bebelina e fericita si totul in parametri.
Iar gagica a mica in loc sa aiba 500 gr, are vreo 700 gr, deci pot sa afirm ca sexul in sarcina "cam ingrasa".......

Multe filmulete mi-a clocit mie cerebelul, dar un film ca asta n-as fi putut sa-l concep niciodata, uite ca viata e mai bogata in imaginatie si surprize.
Anii au trecut, ma bucur din suflet ca au trecut si cu folos si ca putem sa ne vedem visele implinite inainte de varste matusalemice. Citeam zilele trecute cati ani ai facut (desi sa stii ca nici eu n-am stat pe loc, jur pe rosu) si nu-mi venea sa cred cand am citit cati ani ai. Avalonica mea sa aiba varsta aia de baba?????? Zau daca pot asocia fata ta cu varsta pe care am citit-o......
Intotdeauna mi-am imaginat ca femeile trecute de 35 de ani sunt femei "trecute", dar zapacite ca noi sa faca asemenea varste pana sa-si tina plozii in brate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mda, hai ca la asta nu m-am gandit..sa ma lase barbatul ca nu ne mai puteam sexa din motive medicale! Si zau ca nu-s printzesa si nici nu traiesc cu capul in nori!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Nicio iou nu m-am gandit la multe, dar ma lovira ele cu leuca in partile moi ale sufletului si cugetului, ca asa imi ursira mie la nascare duhurile si conjunctiile planetare, dar ele cu lovitul, iar eu cu supravietuitul, sa le fac in ciuda......

Mergi la inceput

Oana, asta scrie in buletin, dar sunt convinsa ca si la tine inca raman cu gura cascata cei care nu te cunosc de mult daca zici varsta

Raluca, tu nu stii cate lucruri placute se pot face cand stai imobilizata la pat? Daca o sa continue subiectul in acelasi ritm, vei afla

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gagici, putem schimba numele topicului in "Tipuri de sex in/sub FIV"(dupa modelul Romanii subt Mihai Viteazul ).

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Avalon, io-s caz fericit, nu tropaie hormonii in mine deocamdata! De vreo cativa ani imi desfac picioarele numai daca vad un halat alb, echograf, valve&co. Dar recunosc, sunt kinky un pic..ma simt mai bine cand sunt mai multi oameni in jurul meu, ma simt speciala.
Si ca sa nu ziceti ca-mi privez sotul de ceva..a avut si el niste privelisti de nu si-ar fi imaginat ever e.g. colul meu sangerand.

Ma duc sa ma trag de urechi ca sunt porcoasa!

27+

Mergi la inceput