Casnicute cu chef de vorba (197)
Raspunsuri - Pagina 21
mikiriki spune:
Hello
Ce faceti sexoaselor? Am prins laptopul liber
Azi merg sa ma inregistrez somera 
Mai intru cand pot
Pup pe toate
monica-elizabet spune:
pe toate
clau, multumim 
miki, lasa fato ca o sa gasesti tu ceva bun 
mihaela, terminasi de citit? ![]()

cuscrele pe unde sunteti?
Liana? cum se mai simte oltencuta? 
eu lenevesc
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Liana30 spune:
io inebunesc cu astia aci![]()
cica nu e ragusitaaa..isi schimba vocea..asa o fi..voi ati auzit asa ceva?ca io pana acu nu![]()
azi facem vaccinul
sa ne tineti pumniii .
va pupam!!
grasii dorm
astept sa se trezeasca sa le dau sa manance
si apoi directia vaccin.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
monica-elizabet spune:
tin pumnii Liano sa nu o doara pe piticuta si mai ales sa nu faca febra dupa si alte nebuneli
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
claudia74 spune:
Monico daca tot lenevesti iti dau eu de lucru : deschide capitol nou, nu da cu rosii ![]()
.
Doamne Miluieste popor germanic cu IQ ioc, Liano no comment, dar io nu am mai auzit asa ceva never, ma minunez intr-una de astia.
Fug la treaba....
44 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
monica-elizabet spune:
as deschide clau...da'mi merge netu' greu de tot...imi da eroare pana deschide paginile
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
doinabita spune:
Buna fetlor!
Liana , nu am auzit in viata mea asa ceva...sa isi schimbe vocea...astia sunt cu sorcova? 

Monica , insanatosire lui Alex.Spor la dans voua!!!

Miky 

cand poti sa ne scrii!!!plisssssss!!!
Claudia, Baiatul mijlociu este acum detasat de la 1 iunie pana in octombrie cu serviciul pe litoral.Fata a terminat sesiunea, a venit azi acasa si asteapta sa ii gaseasca frate-su servici si sa plece si ea pe litoral sa munceasca ceva.Iar Dan e cu noi acasa.Dan spera sa reusim ceva si sa se opereze, dar...

Mai ce doreati voi? poze cu grasu? in chiloti? Liano, ce faci? il pozezi? cand se incalzeste? 

claudia74 spune:
CAPITOL INCHIS HAIDETI AICI
44 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'