Casnicute cu chef de vorba (197)
Raspunsuri - Pagina 19
Liana30 spune:
monicoooo felicitariii lui Alex
atunci mai bag un dans na!!!![]()

dehhh daca nu am ce face..grasu doarme cu fiesa de la 3 jumate
si dorm frateeeeeeee zici ca sapara la porumb![]()
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
monica-elizabet spune:
lasa-i fata sa doarma...Doamne ce m-as fii bucurat eu sa doarma macar unul cand era mic langa altcineva...da nu...astia aveau lipici doar la mine ![]()
multumim 
noi ne pregatim de festa...iar la o colega de-a lui alex...asa ca dansez acolo...da nah...uite incep de-aici ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
mariussimiuc spune:
Felicitari Alex!
Monule,ce ziceai ca dai de baut? 
Lean,mai usor fata...sa nu obosesti prea tare! ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
claudia74 spune:
Alex felicidades (sau cum se zice la brazil
) 

eu beau un vin romanesc ce se gaseste aici
in magazine.
46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
doinabita spune:
Mai fetelor ce mai dansati...
Liana sa creasca mare grasunica!!!

or fi sapat fata la porumb de sunt asa obositi, aveti in ghivece si tu nu stii...

Monule , petrecere frumoasa!!!

Miha, frumosii tai ce fac?

Claudia ce ai facut azi? bunatati?

Danelutza tu unde esti???

Eu azi am facut mancare si apoi am fost la mama mea sa o mai ajut nitel, am venit pe seara si m-am apucat acasa de treaba.
monica-elizabet spune:
miho cognac
ca stiu ca tie ala-ti taie greata ![]()
pe toate si multumesc
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
claudia74 spune:

46 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
doinabita spune:

la toate fetele!O duminica cat mai frumoasa , va doresc!Noi mai avem putin si ne asezam la masa!!!!

Liana30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet miho cognac pe toate si multumescmonica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
sa-i dai si lamaie ca asa ii place
grasii iar dorm
va pupam ..facem gratar va astept.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
mariussimiuc spune:
Helau! 
Noi am iesit dimineata la o tura de batut mingea pe tapsan,la padure...Acum slabanogii mei
dorm si astept sa se trezeasca sa mergem la un gratar.
Leano,io nu ajung la gratarul tau...da' daca nu-i mai faci o poza Grasului in chiloti n-ai tupeu! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...