Casnicute cu chef de vorba (197)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare...furai si eu o cafeluta
multumesc

aha deci intrarti in vacanta toate? numa' noi suntem in plin an scolar
aseara fuseram la aniversarea unei fetite de la alex din clasa am venit cam tarziu si azi erau cam pleostiti dim...ii culc la pranz sa fie odihniti diseara la concert...abia astept sa dorm si eu cu ei (desi inainte sigur fac scandal ca ei nu-s obositi)

Daneluta cum ai reusit sa strici aparatul?
mie-mi zice bronzatul ca intr-o zi o sa-l scap in oala cu ciorba asa facusi?

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nu l-am scapat in oala cu ciorba ca nu fac din aia, doar supe italienesti si alea mai mult iarna . Faceam poze la briosele mele , se vede ca nu tre'sa fac bunatati ci mincaruri normale , si tot faceam poze, dar cind am apasat sa vad cum au iesit mi-a dat eroare. Deci poze pot face, dar nu le pot vedea si nici descarca in computator . Joi il duc la reparat, oricum plimbarea in romanica o sa o facem cu aparatul de filmat, ca dureaza trei saptamini sa-l trimita si sa vina inapoi de la firma de reparatii . De aia intrebam daca e cuscra prin zona, sa ma pozeze ea

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
Daneluta cum ai reusit sa strici aparatul?
mie-mi zice bronzatul ca intr-o zi o sa-l scap in oala cu ciorba asa facusi?

Si al meu e plin saracul de faina!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
De aia intrebam daca e cuscra prin zona, sa ma pozeze ea

Pentru tine mai cumpar un card de memorie! Si-l curat si de faina!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

care,ce ,unde,aparate cu faina, nu se poate Dom'le, n_am mai auzit asa ceva, dar de vazut ...am vazut si io .
Azi e o spesial dei for me, asa ca dau eu www.lebkuchenschmid.at/graphics/menu-bottom/konditorei-kaffe-tee.png" target="_blank">cafeaua

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Denisa !
Sa fii norocoasa, fericirea, bucuriile si implinirile, sa-ti surida la fiecare pas important pe care-l faci in viata !Claudia sa va traiasca fata si sa fiti fericiti cu totii , uauuuuuuuuuu ce domnisoara mare ai !!!

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Daneluto .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani Denisa!!!!
claudia sa-ti traisca printzesa..va pup

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

te pupam si noi Liano.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DENISA!

Sa fii sanatoasa,frumoasa si fericita! Si la fel de rebela!

Miha si comorile

Mergi la inceput