Cartier rezidential in Parcul Tineretului
Dragi mamici,
Cu toate ca s-a zis ca se opresc betonarile in parcuri, in parcul Tineretului, in portiunea dinspre Calea Vacaresti Pridvorului a inceput dezafectarea parcului. De saptamana aste se scot bancile. In loc sa lupte sa salveze parcul, Primaria sectorului 4 si-a dat avizul pentru contruirea unui cartier rezidential pe 2 ha. Este aceesi situatie, cu aceeasi judecatoare implicata ca si in cazul Costanda.
S-a intiat o petitie in speranta ca se mai poate face ceva. http://www.petitieonline.ro/petitie/salvati_parcurile_de_la_betonare_salvati_vietile_noastre-p57763054.html
Sa incercam sa salvam aceasta parte frumoasa de parc de la distrugere!
Raspunsuri
cait spune:
Sa le fie rusine.Peste tot se incearca largirea spatiului verde iar ei betoneaza chiar si in parcuri.Semnat petitia
Cait
Home is where heart is...
bertha spune:
Semnat.
Daca au deja toate actele in regula, vor fi f greu de oprit.
Succes si felicitari pt initiativa!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Cinezee spune:
doamnee nu imi vine sa cred ca au aprobat in final...nu am cuvinte ptr idiotii aia care au facut posibila asta
pana la mai putin de 3 luni
Porumbita spune:
asa de putin interes ridica subiectul asta?
cineva imi spunea ca si in berceni au inceput sa taie copacii din unele spatii verzi; de fapt desfiinteAza spatiile respective pt a lasa loc de construit
roli25 spune:
Semnat! Desi nu stiu ce se mai poate face...asta e tara, astia sunt oamenii. Exista o vorba..."omul sfinteste locul". Noi ne batem joc!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
julia16 spune:
Va multumesc pentru sustinere. Am reusit totusi cate ceva. A fost Realitatea si Prima TV in parc. Prima TV a dat reportajul sambata la stiri la 6, Realitatea vineri. Am lipit fluturasi in parc si a inceput sa se miste ceva. Macar s-a aflat ca saptamana trecuta stiau f putin. In parc toata lumea discuta despre asta acum. Nu vreau sa cred ca nu se poate face nimic. E aceeasi situatie ca in cazul parcului Bordei, si acesta a fost salvat. De ce nu si acum?
Inca o data multumesc!
lisaelisa spune:
Semnat.
In loc sa creeze cat mai multe spatii verzi si sa cultive copaci, ei desfiinteaza parcuri sau portiuni din ele ?!
aura_m spune:
Am semnat si eu petitia. Nu pot sa spun decat ca au innebunit cu atatea betoane, in Bucuresti, vara nu poti sa respiri de caldura si poluare...NO COMMENT. Dupa ce ca sunt si asa putine parcuri, le desfiinteaza si pe acelea.
Sa le fie rusine. Sper sa se rezolve ceva.
AURA
Dana_bebe spune:
Semnat si eu si toti cunoscutii
cine naiba a putut sa-l voteze pe Piedone????????????????