Cartier rezidential in Parcul Tineretului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Semnat! Si toti cei pe care ii cunosc o vor face!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de fetita frumusica(28.03.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

asa de putin interes ridica subiectul asta?

cineva imi spunea ca si in berceni au inceput sa taie copacii din unele spatii verzi; de fapt desfiinteAza spatiile respective pt a lasa loc de construit

Pai excrocul de piedone a luat ochii cu niste chiciuri de beculete si palmieri ca sa nu mai vada lumea cand se apuca de "afaceri". Si pe langa afacerile cu terenuri transformate, mai distruge si gradinile blocurilor si pomii dintre blocuri ca sa faca parcari. Pacat de asa cartier verde ca se umple de betoane, o ultima oaza a Bucurestiului

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Am semnat si eu si am dat mai de parte la toata lista dar nu sunt prea optimista ca vom reusi ceva. Din pacate in tara asta corupta banii sunt tot ce conteaza, pentru ei sunt in stare sa sacrifice si sanatatea noastra si a copiilor nostri.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Multumiri tuturor celor care se implica. Inca nu-mi pierd speranta. O prietena a scris la catavencu si s-a publicat stirea. Pozele aparute sunt facute de mine. Se poate vedea din poze cat de frumos e parcul si ce pacat ar fi de acesti copaci. http://www.catavencu.ro/asta_are_asta_n_are_din_parcul_tineretului_dispar_doua_hectare-8296.html.
Si a mai aparut o stire aici: http://maimultverde.ro/blog/?p=314
Petitia a fost semnata la nr. 659 de fostul ministru al mediului Attila Korodi.
Sambata 13 iunie ora 10.00 la poarta parcului de pe strada Pridvorului, intrarea Costache Stamate vom protesta.

www.petitieonline.ro/petitie-p57763054.html" target="_blank">Salvati Parcul Tineretului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

vin si eu

am arvunit casa acum doi ani datorita apropierii parcului si a salbaticiei zonei Ma simteam ca acasa,ca la mine in Baragan la tara, acum locuiesc pe o strada adiacenta Martisor-ului. Si acum ce facem? cartier rezidential in parc? adik am platit pentru parc si acum am zona rezidentiala, fara sa o cer si ar trebui sa fiu incantata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

vin si eu

am arvunit casa acum doi ani..

Felicic, si eu m-am mutat acum 7 ani in zona din acelasi motiv. Te asteptam. Aseara a fost Piedone sa discute cu noi. O da din colt in colt, ca el nu are ce face, ca sunt in regula cu toate actele, vrajeli. Ar vrea sa nu ne intalnim sambata. A zis ca vine si in seara asta la 9.00 (ca mai devreme cica nu poate) cu juristii sa ne explice. De ieri se imprejia o pauzasc cele 2 ha, iar cativa copaci sunt insemnati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cari spune:

vestile sunt proaste, ca sa ma exprim corect. (…)

Sambata la ora 10 organizam o intalnire cu cei din zona, ca sa ne mobilizam putin mai coerent. Am scris si pe blog.
Va invitam sa veniti, daca se poate, sa ne sustineti. Din pacate implicarea ONG-urilor eco este minima pana acum, este drept ca parcul nostru nu are pozitia si importanta parcului Bordei, dar totusi este un parc.
Lumea a inceput sa se mai sesizeze, problema e ca primarul Piedone apare seara de seara in parc si incearca sa-si construiasca capital politic pe seama acestei probleme.
Va spun cu toata sinceritatea ca nu am incredere in ceea ce sustine, arunca toata problema la Primaria capitalei / Consiliul general, desi si el a semnat “ca primarul” peste tot ce a primit in acest sens.
Intre timp parcul se ingradeste, sunt marcati deja copaci cu vopsea, pe afisele noastre scrie ca se va incepe taierea lor.
Fiul dnei Micsunescu zburda prin parc - pardon - pe terenul sau.

Va rugam mult sa veniti, daca se poate sambata, sa incercati sa mobilizati voluntari, poate niste persoane publice, mi-e teama ca vom cadea in anonimat cu toate eforturile noastre si ne vom trezi cand va fi prea tarziu - daca se taie copacii va fi deja mult prea tarziu….

Va asteptam sambata 13 iunie la ora 10.00, intrarea Costache Stamate / Str Pridvorului - incercam sa ne mobilizam cat mai multi. Daca puteti aduce reporteri, sustinatori, v-am multumi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

am vazut ca evenimentul a fost mediatizat in pres ade astazi
la presa este f sensibil pietone, pt ca il intereseaza capitalul electoral
explicatiile juristilor nu ne intereseaza. Daca s-a putu cu Bordei, tb sa se poata si cu Tineretului
si eu m-am mutat in zona tot pentru parc.
Pe doamna judecator Camelia Spranceana o invita cineva ? Consiliul Superior al Magistraturii o citi acest forum ?

Dar daca Pietone s-a alatura protestului, ce parere aveti, ar aduna capital electoral ? Inteleg, e constrans sa execute, dar are dreptul la protest ! Si-l va exercita in acest caz ?
Era o intrebare retorica, evident ca NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa38 spune:

Mai, piedone poate sa spuna orice, gura vorbeste una si "mana grebla se facu". Si asa impusca doi iepuri, el usturoi n-a mancat si gura nu-i miroase si e de partea noastra a cetatenilor de rand, sufleteste ne intelege, mai e putin si ne lacrimeaza pentru noi, seara, iar dimineata isi ingrasa contul vanzand parcurile noastre si oxigenul copiilor nostri.
Din pacate sau din fericire nu suntem prosti, din pacate sau din fericire am mai vazut din astea si nu mai tine, avem deja experienta, nu ne mai prostesc asa usor dar la ce ne foloseste? ce putem face? painea si cutitul sunt tot la ei, noi doar cu gura, cainii latra ursul trece si peste doi ani sa vedeti ce cartier rezidential frumos va face umbra la parc.
Si daca ar fi sa aleaga, intre capitalul electoral si capitalul...din cont, eu cred ca l-ar da naibii pe ala electoral, in fond banul e tot ce conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

da, banul, ca din ban se zamisli si electoratu'

Mergi la inceput