"Ambasadorii" RRomaniei in Franta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Miki - eu nu ma refeream la copii minori sau majori,era doar un exemplu ca sa explic ce gandesc.Si daca va avea 30ani copilul meu si vad ca o ia pe o cale gresita,incerc sa gasesc o solutie pt a-l readuce pe calea cea buna.
Statul nostru trebuie sa gaseasca solutii,ca niciodata nu va avea relatii bune cu Europa,daca imaginea asta a noastra va continua.

aiska - e vorba de un partid care e impotriva EU.Sustine ca Romania si Bulgaria au fost acceptate in EU pe anumite interese.Dar zilnic aud cum tot o baga pe asta,ca in Romania coruptia e la fel de mare ca inainte.Ca multe in realitate nu corespund cu raportul prezentat atunci la acceptarea Romaniei in EU.
Sa zicem ca e doar un partid care se leaga de ceva,dar cand vezi in ziare ca scriu intr-una de lucruri rele,oamenii ajung sa creada.Media poate avea mare putere,si statul nostru nu da doi bani pe tot ce se intampla in jur.
daca dai pe google o cautare,vei gasi sigur despre asta,dar caut eu si iti trimit.

Si da,danezii sunt impotriva emigrantilor,acum ca Suedia a facut un "contract" cu guvernul de la Bagdad ca sa trimita irakienii inapoi,s-au ridicat si danezii,si noi,si noi.
Testul ca sa capeti cetatenia lor e o tampenie.Am o prietena care e crescuta aici de la 7 ani,a mers la scoala aici si mi-a zis ca a fost foarte greu.Intrebari de genul "cand a aparut prima data pe pamant limba daneza" , cand au castigat nu stiu ce la ce ...La o incercare cu 10danezi doar 2 au trecut testul.Plus de asta ca un istoric a luat intrebarile la purificat si a gasit greseli Deci daca raspundeai corect,ei ziceau ca e gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Marox stiu ca este o obligatie si asta ma enerveaza si pe mine adica ei nu platesc nimic si vor si teren cu utilitati pe care evident ca nu le platesc..Si cand te uiti ce masini au chiar ma intreb cine a putut da o asemenea lege..
Hai ca m-am cam abatut de la subiect

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Foarte interesant subiectul si modul in care decurge.
Constructiv, pana acum.

Mergi la inceput