votati duminica?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

NU!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Este pentru prima data cand nu am sa votez...nu am ec vota, sorry!!!
Sa merg sa votez doar pentru ca asa trebuie, nu pot! De data asta consider ca nici unul nu merita votul meu! asta este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nu pentru ca nu am unde si nici nu stiu pe cine as alege..

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci am votat, nu pt ca "asa trebuie"...nu pt ca mi-i drag de vreunul de pe lista aia, chit ca unii-s mai putin pociti ca altii...
Am mers pt ca, pt libertatea mea de a alege (inclusiv de a alege sa NU votez) au murit oamenii aia tineri in '89. Si mi-e in continuare rusine de ei, de-aia ma duc sa votez. Si stiti ceva? Ei habar nu au avut cine-i Iliescu, Basescu, Nastase, Nicolai, Stolojan sau Becali.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu votez. Incepand de anul acesta nu voi mai vota.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Deci am votat, nu pt ca "asa trebuie"...nu pt ca mi-i drag de vreunul de pe lista aia, chit ca unii-s mai putin pociti ca altii...
Am mers pt ca, pt libertatea mea de a alege (inclusiv de a alege sa NU votez) au murit oamenii aia tineri in '89. Si mi-e in continuare rusine de ei, de-aia ma duc sa votez. Si stiti ceva? Ei habar nu au avut cine-i Iliescu, Basescu, Nastase, Nicolai, Stolojan sau Becali.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mi-e si mai rusine sa vad ca ajunge in parlamentul european o E. Basescu care stie ca, Clujul e capitala Aradului, sau un cioban gen Becali...sincer! Eu, in contextul politic actual, consider ca imi bat joc chiar si de oamenii aia care si-au dat viatza, daca le ofer votul si in acelasi timp posibilitatea unor analfabeti sa se lafaie in fotoliile europaramentare! Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunajr

...daca le ofer votul si in acelasi timp posibilitatea unor analfabeti sa se lafaie in fotoliile europaramentare! Sorry!

De ce? Tu pe aia i-ai fi votat daca ai fi mers la vot?

Becali si Eba vor ajunge in parlamentul european tocmai pentru ca cei care-i voteaza pe ei chiar o fac, in vreme ce cei care nu-i voteaza pe ei stau acasa. Si, in final, e chestie de procent.

Intr-un fel, e mai bine asa.
Cine chiar nu reuseste sa faca o diferenta, cit de mica, intre politicieni gen Monica Macovei, Renate Weber, chiar si Adrian Severin, si "politicieni" gen Eba, Becali, Vadim.... apoi mai bine ca sta acasa.
Cind vor sta acasa si aia care voteaza pe-un mic si-o bere, va fi si mai bine.

Mergi la inceput

Imi pare rau sa-ti spun dar nu ai inteles nimic...fac diferenta, crede-ma ca stiu ce vb...erau8 doar dopua exemple...dar pot sa continui cu toti, inclusiv cu cei enumerati de tine....Si ii cunosc foarte bine, Monica Macovei de exemplu mi-a predat in facultate...Am si punctat, in contextul politic actual, eu nu dau votul numanui..si am mai spus ca e prima data cand nu votez. Eu consider ca nici unul dintre ei nu au ce cauta acolo...si nu doar ei....e foarte foarte grav ca de fapt nu avem pe cine sa trimitem acolo (precizez, din nou, ma refer la politicienii de acum...eu nu zic ca poate ar fi tineri aspiranti, poate chiar buni sa ajunga acolo, dar sa-i vad. Insa nu se pot ridica tocmai din cauza sacalilor din politica actuala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ce bine ca nu ati fost la vot!Bravo! Vadim si Becali ne vor face cinste in Europa...am doar o rugaminte sa nu va plangeti peste ani de zile...

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Deus, nu ma mai vait demult. Am votat tot timpul, o singura data convinsa ca in sfirsit se va schimba ceva (cind a iesit presedinte Constantinescu), apoi am votat in ideea de a alege raul cel mai mic. Nu mai vreau sa aleg nimic. Si ce daca pleaca toanta de Elena Basescu? Isi mai ia si ea o geanta noua. Si ce daca pleaca Vadim? Poate acolo are parte de o medicatie potrivita. Tu spuneai ca mai ai o farima de speranta, eu nu mai am, din pacate. Mi-e perfect egal care curva sau care hot comunist ajunge acolo, toti sint o apa si-un pamint, prieteni intre ei si pusi numai sa ne jecmaneasca si sa ne prosteasca.

Mergi la inceput