votati duminica?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Daca noi nu votam ca suntem dezamagiti, cine sa voteze pt noi...?

Pentru cei scirbiti iremediabil, lucrurile vor fi decise de: oamenii de la tara, care voteaza aproape cu religiozitate (sigur, unii dintre ei inca mai cauta patratelul in care scrie Iliescu, sa puna stampila acolo), cei care voteaza pe-un kil de faina si unul de ulei, cei care voteaza pentru 30 de lei, si, desigur, se mai voteaza si politicienii intre ei :).
Are cine sa voteze, nu ne facem griji.
25% din po****tie va hotari pentru noi toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am sa votez in mod sigur. Si daca va fi sa fie ( in cazul in care va fi sa fie) data viitoare voi incerca sa merg independent numai sa am sprijin. Dar am tupeul sa incerc. Macar sa stiu ca am incercat sa schimb ceva. Ce ziceti de idee?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

marius, io pe tine te votez...dar pe astia NU

hai mai, voi nu vedeti ca orice am alege e tot aia? sa ma duc sa votez CE? ca mi-s "draci" toti la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu ma duc sa ii votez pe "toti" ca sunt unul si unul...Dar cred ca o sa votez totusi cu Marius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Categoric NU.
Am regasit punctul meu de vedere foarte clar exprimat in acest articol :

http://www.gandul.info/puterea-gandului/politicienii-simt-in-gura-gustul-absenteismului-de-ce-sa-ma-duc.html?4237;4491047

Eu exact asa simt : ca nu vreau sa trimit ca reprezentanti ai Romaniei personaje ca EBA,Norica Nicolai sau Gigi Becali.Cum dintre ei as avea de ales....mai bine aleg sa zic PAS.

Si,asa cum bine spune autorul articolului,m-am saturat si sa ma mai enervez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
... cei care voteaza pe-un kil de faina si unul de ulei, cei care voteaza pentru 30 de lei

Macar astia au o motivatie.
Eu nu votez.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

nu voi merge la vot

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Absolut nu. N-am cu cine. Mi-e indiferent daca pleaca tuta lui Basescu, Norica Nicolai sau jigodia aia de Adrian Severin. Poate pleaca Becali, sa se distreze si aia pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

NU!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput