FIV 228

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

frank - imi pare tare rau.

Alina - ma bucur ca bebica este bine. Sa dea Dumnezeu sa fie pana la sfarsit.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Simona, ....offfff.....stiam eu ca asta urmeaza..., deci: sanii grei si durerosi (nu rau), usoare ameteli, dureri de cap dese dar de scurta durata(astea m-au cam speriat deoarece la fiv nr 2 au prevestit cm-ul)si somnolenta....si ...feeling
Dar, caci exista si un ...dar...asa cu au spus si fetele, fiecare organism reactioneaza in felul lui si stii bine ca au fost fete care n-au avut niciun fel de semne si a fost cu ochisori...ceea ce va doresc si voua!
B A F T A !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

ellanik, ioana, allrak, rubia, pen, dana, kora, huski, catalina, multumesc dragelor! de data aceasta chiar nu sufar, evident, regret k din 3 embrioni nu a vrut nici unul sa se lipeasca de mine, insa nu sunt atat de trista cum am fost la celalalt FET, in martie.
nusy, mamica fericita!
raman in continuare cu voi pentru sustinere si, cu un dram de egoism, pentru a fi 'energizata' de vestile bune!
pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

Continuam AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

dragele mele! am invins oligoastonospermia! astazi mi s-a confirmat ca sunt insarcinata!!!!!!!!!!!!!!!
sotul a facut tratament 3 luni jumate cu miere, polem apilarnil, laptisor de matca si branca ursului
eu am luat duphaston 10 zile luna trecuta si 5 zile clostylbegyt. atat. si in paralel am mancat miere multa si polen si laptisor de matca.

de fapt, am urmat amandoi tratamentul lui Andritoiu si s epare ca functioneaza!

Mergi la inceput