FIV 228
Raspunsuri - Pagina 22
copilutzu spune:
Buna fete dragi!!
Uite cum ma scoate pe mine din "tufisuri" copilutz drag de Nusyc.
Mami sa-ti traiasca printesa , sa va aduca numai bucurii!!
Luca pumnisorii mei stau stransi ptr. matalutza!!!
Bytzishor te imbratisez ... si sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe!
Fivoaselor mele dragi (nu va enumar de teama sa nu omit pe careva), va doresc sa va indepliniti visul!!
(va mai citesc din cand in cand sa imi mai amintesc si eu de perioada cand am facut FIV-uletzul ....)
Va pup!!
Are we there yet???
ALINAOPREA spune:
Fetelor multumesc pt. urari,nici nu stiti ce bine e sa stii ca cineva (care nici nu te cunoaste personal) i-si face griji pt tine.
Stiu ca voi ,confruntandu-va cu aceeasi problema ,ma intelegeti cel mai bine.
I-mi pare rau ca v-am dat emotii ,dar avand in vedere cat de greu am obtinut sarcina asta...si cat de pretios e
asta mic...ma sperie orice semn...
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!
Alina
bytzi spune:
copilutz si eu te imbratisez ,iti doresc si tie multa putere sa o poti lua de la capat,trebuie sa reusim pina la urma
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
rubia spune:
moniland merci .eu am postat aici pt ca vad ca majoritatea fetelor scriu si la acest subiect si parca asta pare mai activ.n-am vrut sa ma repet acolo
KoraPop spune:
Salutare tuturor, am revenit !
Am avut cateva zile pline de relaxare si tare bine a fost...desi au fost umbrite de lipsa catelusului meu drag...
Dana_bebe vreau sa te felicit pentru ca esti o fata sufletista si actualizezi mereu listuta! Ai grija de burtica si incearca sa te detasezi de tot si toate...acum trebuie sa te rasfeti , sa fii calma si optimista! Iti tin pumnii! 

Frank tare rau imi pare ca nu ai reusit...
, esti o fericita insa ca ai un copil...bucura-te de el si daca DD va vrea intr-o buna zi ii vei darui si un fratior sau o surioara!
KITTA cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI! Am sperat sa ai un cadou minunat de ziua ta, dar nu a fost sa fie...poate data urmatoare...Doamne ajuta! 
Felicitari Alina Oprea , sarcina usoara si bebe sanatos! 
Nusyca draga mea FELCITARI!!!! Iti doresc sa ai parte de o viata minunata alaturi de comoara ta!!!! Sa fie sanatoase si norocoasa toata viata si sa va aduca numai bucurii! 

Ana_p prietena mea draga iti spun si aici ca ma bucur tare mult pentru tine! FELICITARI si va doresc sanatate si multe bucurii alaturi de cei doi flacai! 

Nu stiu cine a deschis acest capitol, dar vreau sa va rog sa corectati link-ul catre capitolul precedent care nu se poate deschide....
Multumesc tuturor fetelor care mi-au scris pe PM...!

Luca spor si multa baftaaaa! 
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Miruna39 spune:
Pup pe Alina pentru micutul mormoloc din burtica, sa se tina de tine 9 luni!
Fetelor, dragelor, nu mai am rabdare!
Sint in ziua 8 de la ET, ziua 10 de la fecundare (ICSI), ziua 11,5 de la Pregnyl.
Si am facut un diphereline acum 4 zile (stiu ca si asta inhiba ceva).
Se poate vedea ceva la un test de sarcina? sau ma mai dau cu capul de pereti?
Ei m-au chemat la analize abia peste o saptamana, adica la 14 zile de la ET.
Miruna
KoraPop spune:
Miruna poti face bhcg in ziua 10 dupa ET ( ziua ET = ZIUA 0). Multa bafta! 
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
huski spune:
Frank, imi pare tare rau...

Nusy,, felicitari 
sa-ti traiasca printesa, sa fie mancacioasa si cumintica
Kora,
fata odihnita si relaxata.
Miruna, , o sa incerc sa-ti impartasesc din experienta mea...pana acum n-am vrut sa scriu nimic pentru ca n-am vrut sa influentez in niciun fel fetele care erau in cea mai crunta perioada (dupa parerea mea)aceea de dupa ET.
Daca stii, eu am facut de curand Fiv-ul nr.3 (reusit
)si fata de celelalte doua de data asta aveam ceva semnale ca ar putea fi cu ochisori si am riscat un test de sarcina Shure C. in ziua 9 de la Et.
Ce sa-ti zic, era atat de stravezie a doua liniuta....de aveam senzatia ca e doar imaginatia mea bolnava...
In ziua 10 chiar in dimineata cu testul BHCG, am repetat experienta si a doua liniuta se vedea ceva mai bine
Asa ca ...nu stiu ce sa zic, daca tu crezi ca te vei simti mai bine facand un test de urina inainte de Bhcg...si daca simti ca ar putea iesi pozitiv...atunci ... DO IT !
Doamne ce greu trece timpul...pana pe 18.06. (prima Eco) mai este o vesnicieeee 

- tuturor!