Aradence DC (122 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

De Ildi nu mai stie nimeni nimic? S-o fi suparat pe noi?

Si GabiB de ce nu mai intra?

Na ma intreb si eu.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Deci la Cicir s-or copt caisele si la mine nu? Why???? Nu ma mai joc!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Elisa
Sa ai parte de o viata minunata.

Ioi, am mancat si io niste caise bune rau la Dorobanti la casa la prietenii nostrii. Da de aia tot as mai manca.

Carmen, naspa rau cu virusu asta, io l-as vrea daca ar fi doar cu slabit fara alte cele .

Fain fu la strand, la Miha io fost mai greu da s-o razbunat pe mine pt ca am mancat porumb fiert in fata ei ... a facut Vic pisu pe mine , bine asta dupa ce facuse treaba mare pe patura .

Moni te-ai dus sau ba???

Alina , Clau cum a fost la nunta?

Si io m-am gandit zilele astea la Ildi si la GabiB (ea zicea ca are licenta parca, nu?!). Sper ca sunt ok. Poate Ildi e cu examenele si pe la ai ei la casa.

Noi am fost la Dorobanti de ieri pana azi. Io m-am pricopsit cu o raceala cred, ma doare gatul si ma simt cam naspa. Bogdi e ok, tot cu muci si ceva tuse, da i-am zis la mami sa ii faca siropul ala de tuse dat de Alina.

Am vorbit cu o educatoare intr-o zi si imi zicea sa ii dau vreo 3 luni inaite lui Bogdi ceva pt imunitate pt ca indiferent cum sunt copii inainte de gradi acolo se cam imbolnavesc in primele luni, lucru stiut de altfel ca asa a fost si cu Lisa, asa ca i-am luat broncho-vaxom si am inceput de 2 zile sa-i dau. Ce ziceti oare o fi ceva bun din asta??? Voi le dati sau planuiti sa le dati ceva???

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Noi am fost la biserica dupa masa si apoi pe la Mc.
Dimineata am lenevit...
Flavia, a fost super la nunta.
Ade a fost mortala cu petalele de trandafiri. A intrat in biserica inaintea miresei si trebuiaa sa arunce cu petale de trandafiri. Cand a fost la jumatatea drumului s-a uitat la mine si a vrut sa se intoarca iar eu i-am facut semn sa mearga inainte, dupa aia mergea bosumflata si arunca tot peste cap petalele. In final a ajuns cu bine pana la mire care astepta in fata. Oricum a fost tare draguta . O sa primesc poze de la miri sa va arat.

Eu ii dau la Dragos in fiecare toamna Broncho-Vaxom, de obicei in octombrie-noiembrie-decembrie si nu s-a imbolnavit, nici in primul an de gradi.

Miha, cum ii locul de joaca in Armonia? E mare, care-i pretul/copil?

Sunt cateva fete care n-au scris de mult timp...Ildi, Anca, Cristiana, Cristina M (te-am vazut azi pe geam de la Mc), Gabi B. ...
Va asteptam fetelor sa mai dati pe-aici!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ELisa
Sa cresti mare si sanatoasa!

Si la noi a fost fain...dimineata la 6:30 am intrat pe usa...desculta si cu un sot putin cam afumat . A fost super, Raul intr-un final a acceptat sa aduca verighetele, mireasa noastra cred ca a fost una din cele mai frumoase mirese pe care eu le-am vazut pana acum...sincer!
Maine incerc sa descarc niste poze ca acum sunt mult prea zombi.

Carmen, io nu's cu Monti sunt cu ceva cura de slabire dar enterovirusul tau te rog pastreaza-l ca-l cunosc...l-am luat si eu de la Raul acum vreo 4 ani si vreo 4 zile numa io stiu cum si cat am tras...de fapt atunci l-am luat si eu si Clau si tati Ingrozitorrrrrrrrr

Noapte buna!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Elisa!
Si eu as vrea sa-i dau ceva de imunitate la Maia inainte de gradi, dar nu stiu ce.Mai studiez putin problema.
Noi astazi am venit de la Firi.Am condus eu si am indoit un pic pragul masinii ca am atins o bordura, cand am iesit din benzinarie de la podul de la Gradiste.E bosumflat Cipri; zice ca nu-mi mai lasa masina pe mana
Miha , eu am pacatuit in week-end cu o bucata de prajitura, si cu morcovul din ciorba de burta.Saptamana asta trebuie sa fiu f cuminte sa-mi spal pacatele.
Noapte buna.Ma duc si eu la nani ca am terminat cu ziarele.

Mergi la inceput

Poftiti de forumiti.

Ma bucur fetelor ca v-ati distrat la nunta. Astept poze. Alina nu te-am mai vazut de-un secol. Si noi avem saptamana viitoare nunta.

Flavia , Niko mie homeopatila mi-a dat ceva pentru imunitate da nici sa ma pici cu ceara nu-mi amintesc acum cum ii zice. Daca nu-mi revine memoria sigur stie Alina sau Gabi.

Niko si eu am cam pacatuit. Unu ca ieri ammancat muuult cantitativ am bagat si inghetata , e drept ca e monti, aseara am mai rontait si niste alune. Dupa o saptamana am -2 kg.Azi dau raportul si dincolo la fete.

Eu m-am trezit de dimineata, am facut vreo 30 min. Tae-Bo. Bai ce supeer e, curg apele pe tine nu alta. Si apoi la cratite. Imediat merg sa intind hainele, mai dau drumul la o tura si plec la lucru. Cred ca-i nu-i las pe prunci la mama. Daca-i asa vremea ce fac acolo? Mai bine merg saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc frumos de urari,le-am transmis elisei.noi am avut petrecerea sambata ,a fost super,desi eram in trepidatii cand am vazut cum a plouat de dimineata....
dupa ce nasc ma bag la orice dieta gasesc,m-am saturat sa fiu asa multa...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 14+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Fetele cu Monti ce a-ti mancat azi?Eu dimineata putina sunca cu branza si masline, la pranz fasole verde si salata cu rosii, castraveti branza ceapa si masline, si seara am in plan friptura de ied cu salata de varza.
Poate bag si eu o tura de sarit coarda sa fiu mai in forma, ca asta pot sa fac si aici cu copii cand imi dau ei liber vreo 15 20 min

Mergi la inceput

Eu de dimineata am bagat branza cu sunca si cu rosii si castraveti. Destul de mult ca eram trezita de dimineata tare (ora 4) si mi-era foame.
Pranzul acum l-am luat, f putin din pacate . Varza la cuptor cu o bucatica mica de carne ( ce mi-a ramas de ieri) .
Cina habar n-am ca voi sta la lucru pana pe la 19. poate nici nu-o mai iau.

Ma gandesc insa ce sa fac pe maine ca in piata nu-i de mers pe vremea asta.

Mergi la inceput