Aradence DC (122 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Elisa!

Sa cresti mare, cuminte si sa-ti iubesti parintii!

Alina.a, sa va traiasca frumusetea si sa fiti fericiti cu totii!

Noi mergem la nunta, stiti deja...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani Diana! Sarcina usoara si o bebelina mancacioasa!
La multi ani Elisa!
Alina, distractie...
A fost fain la strand, neasteptat de calda apa...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Elisa[s. Sa fi sanatoasa, cumninte si sa iti aduca barza un fratior frumos si sanatos. Alina sa va traiasca bubulina.
Eu am avut program administrativ azi. Juma de zi numa am calcat, atatea s-au adunat ca am crezut ca nu mai termin.
Alina M, distractie la nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ELISA!

Eu maine dimineata o intind spre Oradea.Adica sper .Ca in seara asta iar am cam multe contractii.Cica daca-s patru pe ora e cam bai,dar la mine s-a intamplat destul de des sa am asa.Si azi m-a apucat cand stateam in pat.M-am ridicat si am tras o plimbare - si pe drum am avut una.Cu no-spa cu tot ...

MONI 32s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Elisa! Sa cresti mare si sa ai parte doar de bine!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Elisa! sa cresti mare ,sanatoasa si voioasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! Sa o lasi pe mami sa mai respire ca sa poata avea grija de fratioara ta.

Miha nu stiu ce sa zic de virus,se pare ca pe barbati nu-i place.O fi bisexual sau ai mei or fi chiar asa respingatori?!

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Melania 14

La multi ani Elisa! sa cresti mare ,sanatoasa si voioasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! Sa o lasi pe mami sa mai respire ca sa poata avea grija de fratioara ta.

Miha nu stiu ce sa zic de virus,se pare ca pe barbati nu-i place.O fi bisexual sau ai mei or fi chiar asa respingatori?!

Carmen m-ai spart. Ba tocmai ca-i plac barbatii, de aia nu-i ataca, in schimb va anihileaza pe voi femeile sa ramana numai cu barbatii din familie.

La multi ani Elisa, eu iarasi cu intarziere.

Ada pe unde umbli?

Si eu am avut program administrativ ieri. Pruncii au fost in Armonia, s-au distrat super, au primit si tort.

Azi habar n-am, cred ca prin casa si la un moment dat poate iesim cu rolele.

Na ma duc la dans ca-i hai mare acolo.Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha draga, gandirea mea de biolog nu se lasa la interpretari de genul anterior .Dar ma bucur ca te-ai distrat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Io p-acas' cu pruncii. Am dormit de-amiaza unpic, si acum ma apuc de strans de prin casa cate ceva. Nik interesant.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Bey Ada trebuia sa ma chemi la tine. Atunci sigur faceai ceva interesant. Vezi ca s-ar putea marti sa-ti fac o vizita. Am vorbit azi in piata cu un nene din Cicir care are niste caise, nebunie, ca din caisul bunicilor. Daca ma suna marti ma duc sa iau poate vi si tu cu mine.
Azi le-am facut inghetata de zmeura si de caise. Mia-miam.
Bai ce-mi place regimul asta manci de spargi si slabesti. Buna treaba.

Maine pleaca Daria cu Alex la mama. Nu stiu ce i-a apucat au pus mana pe telefon si s-au autoinvitat. Nu stiu ce a balbait maica-mea dar nu i-a mers. Astia erau decisi sa mearga la ea.Stau pana joi.

Carmen mai lasa-ma domle cu biologia nu vezi ca singurele reguli care mai functioneaza in lumea asta sunt sexul, politica si banii?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput