Atlassib - jaf/ soferul nu asteapta politia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui sergiu88

Buna fetelor, am intrat pe acest topic, am citit si m-am gandit sa va dau niste sfaturi:
Deci tata e sofer la o firma de transport extern, nu dau nume ca nu vreau sa creez probleme, traba este cam asa...cand plecati din tara in ungaria si austria nu va dati jos din autocar e spre binele vostru sa ramaneti in autocar cand vedeti asemenea oameni, sau daca iesiti lasativa banii in autocar, undeva printre bagaje, acesti oameni cu alba neagra da sunt mana in mana cu soferii cei adevarat dar obligat fortat, pt ca in caz de nu se pun mana in mana vandalizeaza autocarul... deci cum ziceam.. austria si ungaria ''tineti in voi'' sunt toalete in autocare pe care le puteti folosii... in germania nu aveti probleme de genul asta. Mama o fost in germania de cateva ori tot cu autocarul, si cand venea acasa de fiecare data isi baga banii la sutien sau sub talpa de la pantofi, o data s-o oprit in austria si niste indivizi o intrat peste o doamna in toaleta benzinariei, o batut-o si i-o luat toti banii munciti de saraca femeie( aprox 4000euro ). Dupa ce o vazut mama aceasta intamplare nasoala, o schimbat firma transportoare si o incercat pletl... firma la care soferii le zice inainte de a intra intr-o benzinarie, le zice catre pasageri sa stea in autocare pt ca sunt cei cu alba neagra... daca stati in autocar sunteti in siguranta deaorece ei nu au dreptul sa intre in autocar. Daca mai vreti anumite detalii va stau la dispozitie oricand pe yahoo messenger.

Daca taceai, filosof ramaneai .
Atlasib au servicii de proasta calitate de ani intregi si nu stiu daca Eurolines este solutia - eu am cumparat bilet de la Timisoara la Hanovra la Eurolines si am fost trimisa tot cu Atlasib (pe care incercam sa il evit) pentru ca aveau un fel de parteneriat. Oricum asta a fost acum cativa ani, nu stiu cum mai e acum situatia.
Si legat de cei cu alba neagra, si eu am asistat in Arad cum si-au pierdut unii oameni toti banii dar ei singuri s-au dus la cei cu jocul, nu i-a obligat nimeni si nu a fost circ in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Deianira,de asta m-am intors si eu cu Atlassib , deoarece datorita acelui parteneriat sau ce-o fi si pentru ca plecau in acelasi timp din Hamburg un autocar Eurolines si unul Atlassib , calatorii spre Romania au fost impartiti in mod egal intre cele doua autocare .Cel de Eurolines a ajuns dupa 25 de ore,cel de Atlassib in care ma aflam eu dupa 50 de ore deci...Nu afirm ca solutia este Eurolines ci am afirmat doar ca serviciile celor de la Atlassib au fost extrem de proaste fata de cealalta firma .Am jurat ca nu mai merg niciodata cu ei !Acum nici nu mai am nevoie pentru ca un bilet de avion pentru WizzAir sau Brittish Airways ma costa mai putin decat un bilet pentru autocar si ajung in 3 ore,nu in 30 chiar daca imi cumpar biletele cu doua-trei luni inainte .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput