Atlassib - jaf/ soferul nu asteapta politia
Raspunsuri - Pagina 2
Deus spune:
eu sincer daca eram in autocar il ajutam pe tanar..dar eu sunt "nebuna" :)
soferul poate ca este un ticalos dar poate ca intr-adevar s-a lovit de neplaceri legate de politia din RO sau avea ceva de ascuns si de aceea fugea de politie...cine stie? de aceea spun ca trebuie sa depuna plangere clara sa-i citeze martori si sa faca n plangeri inclusiv pe forumuri ca cei de la firma transportatoare pe viitor sa-si faca o selectie mai buna a soferilor.
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus eu sincer daca eram in autocar il ajutam pe tanar..dar eu sunt "nebuna" :) soferul poate ca este un ticalos dar poate ca intr-adevar s-a lovit de neplaceri legate de politia din RO sau avea ceva de ascuns si de aceea fugea de politie...cine stie? de aceea spun ca trebuie sa depuna plangere clara sa-i citeze martori si sa faca n plangeri inclusiv pe forumuri ca cei de la firma transportatoare pe viitor sa-si faca o selectie mai buna a soferilor. poze blog personal www.de-azi.ro pentru cine crede ca nu mai poate... http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg |
De acord cu tine!
Din toate punctele de vedere!
Dana
mariucamea spune:
andacos, pe mine m-au ajutat precautiile enumerate mai sus.
eram mai mica, studenta, gandeam paza buna trece primejdia...
acum nu stiu ce as mai face in plus in astfel de situatii.
michelle7 spune:
M-ati intrebat unde s-a intamplat povestea. sigur nu in romania. Putea fi germania austria sau ungaria
andacos spune:
citat din mesajul lui michelle7 M-ati intrebat unde s-a intamplat povestea. sigur nu in romania. Putea fi germania austria sau ungaria Michelle |
Deci ,unde s-a intimplat pina la urma, ca acum sunt la fel de-n ceatza ca si atunci cind am intrebat?
Sincer,cred ca doar pe teritoriul Romaniei si poate al Ungariei sa fie gasti prestatoare de "alba neagra",ma indoiesc ca-n benzinariile din Austria si Germania isi intid taraba si racoleaza turistul!
Dana
andacos spune:
citat din mesajul lui mariucamea andacos, pe mine m-au ajutat precautiile enumerate mai sus. eram mai mica, studenta, gandeam paza buna trece primejdia... acum nu stiu ce as mai face in plus in astfel de situatii. |
Mariuca mie nu mi se pare normala nici una dintre masurile expuse de tine,nu e normal sa calatoresti si sa-tzi fie frica si sa mergi la toaleta!Nu are nimic de-a face cu tine personal ,ca asa ca tine sunt destui care procedeaza!
Dana
portugal spune:
Buna eu cred ca nu prea se implica politia cu cazul "alba neagra". Nu se antampla de azi de ieri cazurile astea si eu cred ca politia stie dar nu face nimic.An zona Aradului e permanent bruneti cu " alba neagra" .Am vazut cum se procedeaza an autogara la Brasov au paza acum 3-4 ani cand au vazut ca apar autocare a disparut paza si au aparut cand deaja fusese cativa praduiti sa bea bere de la bruneti asa ca sunt antelesi de soferi nu stiu .Doar stiu ca de cate ori am venit cu ei ne anuntau anca din Austria ca bruneti apar si an Ungaria .
lisaelisa spune:
Indiferent de tara in care s-a intamplat jaful, este alarmant faptul ca oamenii nu au fost solidari .
Cred ca soferul era in cardasie cu jucatorii de alba-neagra.
O reclamatie la politie ar fi indicata in astfel de situatii.
Reclamata si atitudinea soferului pt a fi luat la puricat. Cine stie in ce alte ticalosii este implicat...
sergiu88 spune:
Buna fetelor, am intrat pe acest topic, am citit si m-am gandit sa va dau niste sfaturi:
Deci tata e sofer la o firma de transport extern, nu dau nume ca nu vreau sa creez probleme, traba este cam asa...cand plecati din tara in ungaria si austria nu va dati jos din autocar e spre binele vostru sa ramaneti in autocar cand vedeti asemenea oameni, sau daca iesiti lasativa banii in autocar, undeva printre bagaje, acesti oameni cu alba neagra da sunt mana in mana cu soferii cei adevarat dar obligat fortat, pt ca in caz de nu se pun mana in mana vandalizeaza autocarul... deci cum ziceam.. austria si ungaria ''tineti in voi'' sunt toalete in autocare pe care le puteti folosii... in germania nu aveti probleme de genul asta. Mama o fost in germania de cateva ori tot cu autocarul, si cand venea acasa de fiecare data isi baga banii la sutien sau sub talpa de la pantofi, o data s-o oprit in austria si niste indivizi o intrat peste o doamna in toaleta benzinariei, o batut-o si i-o luat toti banii munciti de saraca femeie( aprox 4000euro ). Dupa ce o vazut mama aceasta intamplare nasoala, o schimbat firma transportoare si o incercat pletl... firma la care soferii le zice inainte de a intra intr-o benzinarie, le zice catre pasageri sa stea in autocare pt ca sunt cei cu alba neagra... daca stati in autocar sunteti in siguranta deaorece ei nu au dreptul sa intre in autocar. Daca mai vreti anumite detalii va stau la dispozitie oricand pe yahoo messenger.
LauraNicole spune:
Sergiu , scuteste-ma cu aberatii de genul:"Da,da sunt mana in mana cu soferii cei adevarat dar obligat fortat, pt ca in caz de nu se pun mana in mana vandalizeaza autocarul... "!Lasand la o parte felul in care scrii,plin de greseli de tot felul ,daca soferul stie ca acolo este o zone periculoasa atat pentru el cat si pentru calatori pur si simplu opreste in alta parte sau cheama politia.E asa greu?Si cum se face ca majoritatea soferilor mana in mana cu "inocentii de hoti",la fel de "inocenti" ca hotii respectivi sunt,repet ,majoritatea,de la Atlasib?
Atat tatal tau cat si celilalti soferi au obligatia de a asigura transportul IN SIGURANTA si nu de a da bir cu fugitii atunci cand ar TREBUI sa ia masuri!Daca tatal tau e sofer la o firma de transport extern de ce mama ta a preferat sa plece cu altii?Pentru ca stia cu ce se ocupa taica-tu?
Eu am fost in Germania cu Eurolines si n-am avut absolut nici o problema iar la intoarcere a trebuit sa ma intorc cu Atlasib si mi-am blestemat zilele:soferi marlani care isi permiteau sa jigneasca pe oricine si vorbeau cu noi de parca eram vite si nu calatorii care le platisera lor salariul,vociferand la orice cerere de bun simt si nu numai.Sa nu mai spun ca la Sibviu s-au gandit ei ca le e lene sa se intoarca in Bucuresti si noi sa ne descurcam cum putem si asta pana am sunat la sediu destui incat sa-l chemam pe directorul lor si i-am amenintat (nu eu ci barbatii din autocar) ca le sparg geamurile la autocare daca nu ne duc "acasa" .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!