Hidrosalpinx 5
Raspunsuri - Pagina 20
Miruma38 spune:
Buna dimineata tuturor,
toate fetele mele dragi.
tamarillys ceva vesti?????Te asteptam....
Fetelor fie sunteti in concediu....![]()
concediu placut fie ....vreti sa ne faceti surprize?????Doamne ajuta......sa avem vesti bune. 

O saptamna buna.
Oana_B spune:
Initial postat de paunas:
| Citat: |
| buna fetelor ! care este parerea voastra: sunt rezultate pozitive cu hidrosalpinx ??? eu am facut 1 care nu a reusit si acum sunt intr-o mare dilema de-a le scoate sau nu ,ptr efectuarea celui de al 2 lea. |
Miruma38 spune:
Buna Oana,
Cu riscul de a te supara pe mine, nu incerca din nou sa faci FIV cu Hidro.....Scoate trompele sau trompa cu hidro si apoi incearca din nou.Iti doresc sa poti lua decizia corecta.
Eu imi ling ranile in urma fivului esuat....hidro bilateral, neoprrat cu punctionarea lichidului din trompe odata cu punctia de ovocite..........Eu la randul meu , regret ca nu am ascultat sfatul fetelor si am incercat......
Pupici si DD sa te ajute.

paunas spune:
buna fetelor,
m-am hotarat, maine voi face operatie ptr scoaterea trompelor.
ce nu am inteles din discutiile voastre: daca imi voi scoate trompe acel lichid se poate reface? dupa capul meu ,nu!
.
olgutza0905 spune:
Hello dragele mele,
Am revenit si eu dupa nunta si alte cele....am facut HSG cum era programat....si in nebunia mea, tot am sperat ca a disparut cumva hidrosalpinxul:))...bineinteles ca n-a fost asa...si continuam cu bilateral...si vinerea viitoare...scoatem trompele!!!! M-am hotarit...si pentru cele care se mai gindesc...nu ne garanteaza nimeni ca la al 2-lea fiv vom reusi...dar Zadori mi-a zis ca imi cresc sansele cu 15%...eu zic ca merita incercat, nu?????
Va pup pe toate si va tin la curent!!!!
Miruma38 spune:
Buna dimineata tuturor 
Paunas astazi este ziua cea mare, iti doresc sati fie usor atat astazi cat si dupa operatie.Doamne ajuta
.
olgutza0905 daca merita incercat?? Eu cred ca nu merita incercat sa faci fiv cu hidro prezent...eu am incercat si?????Nu numai ca o voi lua de la capat ci, pierd si foarte mult timp...va mai trece o vreme pana cand voi fi pregatita sa ma operez si sa o iau de la capat.cele 15 % sanse in plus cantaresc atat de mult....Cred ca nu este vorba nici macar de sanseele in plus ci d e faptul ca acel lichid este embriotoxic si ca nicairi in Romania nu face o analiza a lichidului dupa punctie........Teoretic sunt si cateva reusite cu hidro....dar.....eu nu am reusit......asa ca....DD sa va ajute sa luati decizia corecta.
Va pup si va doresc insanatosire grabnica si sa va strangeti copii in brate cat mai curand.
Doamne ajuta 
Miruma38 spune:
Paunas daca scoti trompel, lichidul nu se mai reface, acel lichid se face in trompe, asa ca ....stii cum este daca acoperi groapa nu mai are unde se aduna apa.Daca am inteles bine, vei scoate trompele si nu lichidul????Lichidul acela se reface foarte repede daca nu vei scoate trompele......Te asteptam cu vesti.Te pup fata curajoasa.
Blanche25 spune:
Paunas, tinem pumnii sa fie usoara operatia si sa te refaci repede. Daca scoti trompele nu are unde sa se refaca lichidul.
Olguta bine ai revenit. Pumnii stransi la operatie!!
Am mai zis eu si ma repet, dar in strainatate doctorii te trimit direct la scos trompe, nu incep FIV altfel.
Miruma 
Tamary tinem pumnii! Sa eliminam subiectul asta!
paunas spune:
buna fetelor,
ce tratament ati luat dupa scoaterea trompelor?
cum v-ati simtit dupa? iar ciclu dupa cat timp?
va pup si multumesc foarte mult ptr incurajari !!!
olgutza0905 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paunas buna fetelor, ce tratament ati luat dupa scoaterea trompelor? cum v-ati simtit dupa? iar ciclu dupa cat timp? va pup si multumesc foarte mult ptr incurajari !!! ![]() |
Hello,
Mie mi-a spus dr. care ma opereaza ca operatia nu are nici o inflenta asupra ciclului menstrual, iar in Ungaria mi-au zis ca dupa 2 luni de la operatie putem incepe. Iar ca tratament, antibiotice si a doua zi esti acasa. Toata lumea spune ca e simplu...:))) o sa-ti spun saptamina viitoare:))
Va pup pe toate