Hidrosalpinx 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oria spune:

Iata-ma in club, pana acum am tot citit pe furis, prima oara cand am intrat pe acest site cu diagnosticul in brate, am avut un soc. Cu mana pe inima, reactia a fost: "Iisuse Cristoase, atat de multe suntem cu beleaua asta?" Nu stiam absolut nimic despre boala, am citit enorm din august anul trecut pana acum. Beneficii: deocamdata am inteles ce am dar nu ma dumiresc vis-a-vis de sansele de a avea un pui mic...

In noiembrie anul trecut mi-am operat prima oara hidrosalpinxul bilateral. Diagnosticul mi l-a pus dr. Parvu de la Elias, un om pe care il iubesc enorm, pentru ca m-a salvat de tratamentele pentru niste boli diagnosticate gresit de Horhoianu de la Universitar, de Peltecu de la Filantropia - care mi-a zis ca n-am nimic, de Briceag de la Cantacuzino care urla ca ii refuz hormonii pt ovare polichistice, nume unul si unul care 6 ani m-au tarat prin spitale de pomana, nedand importanta faptului ca nu-s doar o bucata de carne ci o femeie pana la urma. Poate a fost intuitie feminina, nu stiu, dar ovarele imi functionau perfect, menstruatia era ceas, nu se pupau diagnosticele de niciun fel pe simptomele mele si nu am luat absolut niciun tratament la niste boli pe care imi era evident ca nu le am!

Cert e ca m-a operat dr.Ardelean, operatia a mers excelent dar anul acesta in aprilie am resimtit dureri acute pe unul dintre ovare si la o eco transvaginala, s-a vazut un chist de vreo 6 cm. In mai, din nefericire s-a fisurat si tuta, adica io', speriata de o noua operatie a plecat acasa. Ca sa vina a doua zi, cu chistul spart in ea, sange in abdomen, am chinuit bietii oameni, am tarat un dren ca deh... L'Oreal, chiar il meritam daca facusem dupa cum ma taiase capul, dar medicii mi-au spus ca atunci cand m-au deschis ca au gasit hidrosalpinxul reformat pe ambele trompe - l-au operat iar, acum naiba stie daca mai sunt functionale dar pe fondul unui pui de depresie la care muncesc acum tind sa cred ca nu! Oricum, sunt constienta ca nu e vina doctorilor ca boala asta recidiveaza si ca organismul meu sa incapataneaza sa dea rateuri, asa ca la o luna dupa o operatie, mi-am tras un sut si m-a dus dr. Parvu care mi-a facut instilatii 4 zile si sa speram ca de data asta scap cu bine... Lucru pe care initial il refuzasem categoric, de frica, evident! S-a dovedit ca nu au fost cine stie ce mama durerii, mie una mi s-au parut mai mult ca niste crampe ale unei menstre mai agresive!

Imi pare rau ca postul e atat de lung dar sper, ca daca il va citi cineva ca mine, sa nu isi piarda speranta, intotdeauna exista cineva acolo sus, care uneori ne asculta de la primul strigat, uneori ceva mai tarziu, dar pana la urma ne aude...

Voua, tot binele din lume, sa ne auzim cu vesti bune! Nu de alta, dar ne dau si noua putere sa mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

La multi tuturor celor care serbeaza onomastica astazi.
Fetelor, astazi este ziua a 10 a de la ET. M am cam desumflat si la propriu si la figurat.
Incep cu propriu:......sanii nu mai sunt congestionati, durerosi.....
burtica nu mai este umflata, nici o sageata , nici un semn ...nimic.
Testul de sarcina - Barza - pe care l am facut astazi dimineata a iesit negativ...
De doua zile nu mai sunt constipata.......
Cred ca undeva pe aici se termina si prima mea incercare ....mai am totusi speranta analizei la sange....poate......daca ajunge doar faptul ca temperatura bazala este inca 37, 5 mai sunt sperante.
Ma dor ovarele, capul......si se invarte totul cu mine......
Voi merge miercuri a 12 zi sa fac un test de sange.
Va pup dragele mele si va doresc tot binele din lume....voua , copiilor vostri ..., familiilor voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Oria bine ai venit la noi si imi pare rau de diagnosticul tau. Sper ca instilatiile sa te ajute si in curand sa vii cu o veste buna.

Miruna eu iti tin pumnii ca testul de sange sa iasa pozitiv, lasa.le naibii de teste asa de devreme.

Tamary pumnii stransi tare tare, sa vii cu vesti bune!

Fetelor cam liniste, ati plecat la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ORIA bine ai venit si sa dea d-l sa ramaii cat mai curand graviduta.

MIRUMA lasa testele si asteptam analiza de sange.

BLANCHE ce as vrea eu la mare,dar nu pot anul asta,dar la anul prin septembrie plecam ca tot familionul

TAMARYLIS dar chiar nu ne zici nimic?

iana

7+

Mergi la inceput

Buna dimineata dragele mele ,
Va multumesc pentru toata sustinerea si dragostea pe care am simtit o venind de la voi .Pentru mine s a terminat aici prima incercare....imi vine CM.Aseara mia fost ingrozitor de rau...dureri de cap, intepaturi puternice in ovare si dureri de burta ingrozitoare. Astazi mam trezit fara nici o durere dar cand mi am introdus Utragestanul, mi am scos degetul plin de sange.........Nu ma mai doare nimic, nici nu simnt nimic.
Ca si cum acolo unde ar trebui sa existe inima este un hau imens.....imi vajaie capul si sunt ametita...., cele care au sperat ca si mine stiu senzatia.........
O voi lua de la capat intr o zi.Voi incepe cu operatia de trompe.. si apoi.........
Va pup si va dpresc doar teste II.
Va imbratisez cu mult drag si voi fi alaturi e voi.

Mergi la inceput

Miruma imi pare rau,dar de ce nu faci si un bhcg?Au fost cazuri de reusite cu sangerari.

iana

8+

Mergi la inceput

toate fivoasele mele drago,
Am facut si un test de sange , beta mai mic de 0,1.Am plans, mam tavalit si iata-ma, sunt aici.Ma voi opera , voi scoate trompele si voi mai incerca.Fetelor daca va ascultam si scoteam trompele poate ca reuseam........UNDE SUNTETI???? SUNTETI IN CONCEDIU????

Mergi la inceput

Suntem pe aici MIRUMA.

TAMARYLLIS NU NE DAI SI NOUA DE VESTE?

iana

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

miruma Cu mult curaj si optimism, tot inainte. Uite ca se poate: iana_mari
Va pupic pe toate...

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

miruma asta e exact atitudinea de care ai nevoie, te ridici si mergi mai departe.
tamarillys te asteptam cu vesti.
la toate fetele

Mergi la inceput